Želite nastaviti vstopno stran za Podjetja kot privzeto vstopno stran?
 
  
 
     

Delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.

Danes je v poplavi informacij, izpostavljenosti tisočim distrakcijam ter z delovanjem na globalno povezanih turbulentnih trgih, izjemno težko dosegati boljšo učinkovitost od tistih, ki nas obdajajo, bodisi gre za zasebno življenje bodisi gre za posel. Vendar obstaja pot. Vas zanima skrivnost, kako biti v poslovnem svetu in zasebnem življenju dvakrat bolj produktiven od konkurence?

Blaž Kos se je pred letom dni podal v tako imenovani Monk Mode. V letu in pol aktivnega učenja o produktivnosti, agilnosti in vitkih prijemih je brez motečih faktorjev razkril odkril skrivni recept za izboljšanje produktivnosti  Blaž je v tem času predelal ogromno količino informacij, ki jih je ovrednotil, stestiral v praksi in strnil v 4 urno delavnico. Prek te delavnice je z nami pripravljen deliti vse znanje, ki ga je v tem času pridobil in nam na ta način pomagati k večji produktivnosti.

Večja produktivnost, bolj temeljita osredotočenost na ustvarjanje dodane vrednosti, sistematično inoviranje in superiorna organizacija sebe ter celotnega podjetja vodijo tudi k večji tržni prednosti pred konkurenco, hitrejši rasti podjetja ter k več dobička. Glede na to, da vsak podjetnik stremi k svoji maksimalni produktivnosti, je čas, da se naučite in spoznate ključne napredne metode organizacije.

Več informacij in prijave na spletni strani Mladi podjetniki


Dogodki z istega področja

 
  
     
Dodaj v svoj koledar
OBRAZEC