Želite nastaviti vstopno stran za Podjetja kot privzeto vstopno stran?

Donacije

Z donacijami podpiramo humanitarne organizacije s poudarkom na projektih izboljšanja življenjskih pogojev in reševanja življenj, dobrodelne organizacije, ki skrbijo za ranljivejše in ogrožene družbene skupine ter okoljske in naravovarstveni projekte.


Z manjšimi donacijami, ki so regisko razpršene, skupaj soustvarjamo boljše bivanjske pogoje starejšim občanom, otrokom s posebnimi potrebami, invalidom ter drugim, ki se spopadajo z vsakodnevnimi preizkušnjami. Tako smo med drugim finančno pomoč ponudili Zvezi paraplegikov Slovenije, Centru za korekcijo sluha in govora Portorož, Centru Korak Kranj, UKC Ljubljana, VDC Novo mesto ter Ultrazvočnemu društvu Ljubljana. 

Donirali smo tudi nekaterim vrtcem za nabavo igral in izvedbo šole v naravi, osnovnim šolam za otroke z motnjo v duševnem razvoju ter gibalno ovirane otroke. Večkrat letno predamo odvečno računalniško in drugo opremo. 

2016 - Donacije slovenskim porodnišnicam

100 evrov od vsakega stanovanjskega kredita, sklenjenega v juniju, smo podarili slovenskim porodnišnicam. Zbrana sredstva v okviru akcije v višini 55.400,00 evrov, smo namenili izolski, mariborski, postojnski, celjski, šempetrski in ptujski porodnišnici za nakup nujno potrebne medicinske in ostale opreme.

2015 - Donacija Porodnišnici Ljubljana

Donacija za nakup CTG aparata, ki smo jo predali spomladi 2015,  predstavlja naše prvo sodelovanje s Porodnišnico Ljubljana, vsekakor pa to ni prva donacija, namenjena zdravstvu in zdravju.

2014 - Donacija Ustanovi za pediatrično kliniko

Decembra 2014 je NLB na dogodku ob 20. obletnici delovanja Ustanove za novo pediatrično kliniko v Ljubljani kot eden glavnih donatorjev prejela zahvalo za donacijo za nakup potrebne in izrabljene opreme za bolne otroke iz vse Slovenije.