Donacije

Pomoč najbolj ranljivim družbenim skupinam, še posebej otrokom, je naša dolžnost.  Zavedamo se odgovornosti, ki jo imamo do širšega družbenega okolja in smo ponosni na številne humanitarne projekte, ki smo jih podprli v sodelovanju s strankami in svojimi zaposlenimi. Pri tem nam pogosto pomagajo tudi športniki, ki jih podpiramo.


Donacije slovenskim porodnišnicam

V letih od 2015 do 2017  smo v akciji "Z majhnimi koraki spreminjamo svet na bolje", s pomočjo svojih strank, zaposlenih in športnikov, ki jih podpiramo, zbrali 136.000,00 EUR. Sredstva smo podarilil vsem slovenskim porodnišnicam za nakup nujne medicinske opreme.  V akciji "Prvi koraki" pa smo zbrali 20.000 EUR za Bolnico za majhne otroke z rakom.

Tudi v letu 2018 smo nadaljevali s podporo najbolj ranljivim družbenim skupinam, zato smo Društvu za pomoč novorojenčkom podarili 30.000 EUR.

Donacija URI Soča

Sodelovali smo na 26. bolnišničnih Olimpijskih igrah. Ob tem smo Univerzitetnemu rehabilitacijskemu inštitutu donirali 11.700 EUR, ki so bili zbrani tudi s pomočjo akcije "Skupaj smo močnejši", v kateri smo za vsako dobro željo k okrevanju Ilke Štuhec v sklad dodali en Euro. Z donacijo smo pripomogli k nakupu kognitivnega računalniškega programa za delo z otroki s poškodbo možganov.

Zbiralniki za donacije

V vseh naših poslovalnicah najdete tudi posebne zbiralnike. Vsak zbiralnik je označen z informacijami o aktualni akciji in prejemniku sredstev.

Pri zbiranju donacij nam pomagajo tudi Ilka Štuhec in rokometaši slovenske reprezentance. 

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!