Tu je naš dom. V regiji, polni priložnosti

Tu so naše družine, prijatelji, sodelavci, sosedje, športniki, za katere navijamo, gostitelji, ki vedo, kakšno kavo imamo najraje … Vse to je naš dom in vanj srčno verjamemo. Zato lahko prepoznamo vaš potencial in razumemo vašo predanost, ko je ne razume nihče drug. Zato tudi vemo, da si zaslužite vsako priložnost.

Za svoj dom želimo poskrbeti po najboljših močeh ter omogočiti boljše življenje in lepšo prihodnost. Saj tam, kjer drugi vidijo zgolj točko na zemljevidu, mi vidimo regijo, polno priložnosti.

     

Poslovanje NLB Skupine

NLB Skupina je leto 2021 zaključila močnejša kot kadar koli. Ob spodbudnem gospodarskem okrevanju, ki sta ga poganjala zdrava zasebna potrošnja in močno povpraševanje po posojilih, je NLB Skupina v preteklem letu zabeležila stabilno rast in dosegla odlične rezultate, ki so celo presegli napovedi. Skupina je zabeležila 236,4 milijona evrov dobička po davkih in povečala tržne deleže v vseh segmentih poslovanja, pri čemer so vse bančne članice, ki poslujejo v naši domači regiji, poročale o solidnem neto dobičku ter k rezultatu Skupine prispevale 39 odstotkov po davkih.

Dobiček po davkih v mio EUR *

* Čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke  

Trajnost v NLB Skupini 

Pomemben del našega poslanstva – poleg tega, da s predanostjo, znanjem in našimi inovativnimi rešitvami skrbimo za svoje stranke – je tudi ustvarjanje boljšega življenja in boljše prihodnosti za celotno regijo. Saj za nas ta regija ni le točka na zemljevidu – tu smo doma. Zato smo stopili na pot intenzivnega vključevanja trajnosti v svoje bančno poslovanje. V najširšem pomenu tako trajnost razumemo kot naše delovanje, ki razume potrebe sedanjih generacij in hkrati ohranja priložnosti za prihodnje generacije.       

Sporočila za javnost

25. maj 2022
NLB je 23. maja pridobila dodatnih 442.799 navadnih delnic NLB Komercijalne banke a.d. Beograd in ima skupaj z obstoječim lastniškim deležem 90,2155 % osnovnega kapitala in 91,7294 % delnic z glasovalno pravico
20. maj 2022
Med prejemniki častnih Valvasorjevih priznanj je tudi Blaž Brodnjak - za aktivno prizadevanje vlaganja v zaščito, predstavljanje in promoviranje slovenske kulturne dediščine ter mecenstvo kot del trajnostne strategije NLB.
13. maj 2022
... je bilo sporočilo prvega Dne vlagateljev, ki ga je NLB d.d. včeraj gostila v Beogradu ter je privabil več kot 150 vlagateljev z vsega sveta, finančnih strokovnjakov, analitikov ter direktorjev ključnih regijskih podjetij, ki tukaj pišejo

Pridružite se nam pri soustvarjanju regije priložnosti

  

Kot ponosni prejemniki prestižnega certifikata Top Employer Slovenija in družini prijazno podjetje nenehno skrbimo za osebnostno in poslovno rast naših zaposlenih.  Ti posebej cenijo, da imajo na voljo neskončne priložnosti za učenje.

Zaposlitev v NLB

         Že 7. leto zapored.

        Podpisnica načel za odgovorno bančništvo
Skrita vsebina
Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!