Tu je naš dom. V regiji, polni priložnosti

Tu so naše družine, prijatelji, sodelavci, sosedje, športniki, za katere navijamo, gostitelji, ki vedo, kakšno kavo imamo najraje … Vse to je naš dom in vanj srčno verjamemo. Zato lahko prepoznamo vaš potencial in razumemo vašo predanost, ko je ne razume nihče drug. Zato tudi vemo, da si zaslužite vsako priložnost.

Za svoj dom želimo poskrbeti po najboljših močeh ter omogočiti boljše življenje in lepšo prihodnost. Saj tam, kjer drugi vidijo zgolj točko na zemljevidu, mi vidimo regijo, polno priložnosti.

     

Poslovanje NLB Skupine

Okrevanje gospodarstva, stabilna zasebna potrošnja in veliko povpraševanje po posojilih so spodbudili tudi poslovanje NLB Skupine, ki je tako zabeležila še eno uspešno četrtletje, na katerega je naraščajoča zaskrbljenost zaradi zdravstvenih razmer vplivala minimalno ali pa sploh ne. NLB Skupina je ustvarila 205,5 milijona evrov dobička po davkih (100,9 milijona oz. 96 % več kot v enakem obdobju lani) in je tako na dobri poti, da letos v glavnih kategorijah preseže načrtovane cilje. Na podlagi dobrega poslovanja in ugodnega poslovnega okolja zato NLB Skupina izboljšuje napoved za leto 2021. 

Dobiček po davkih v mio EUR *

* čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke  

Trajnost za nas ni le črka na papirju

Pomemben del našega poslanstva – poleg tega, da s predanostjo, znanjem in našimi inovativnimi rešitvami skrbimo za svoje stranke – je tudi ustvarjanje boljšega življenja in boljše prihodnosti za celotno regijo. Saj za nas ta regija ni le točka na zemljevidu - tu smo doma. Zato smo stopili na pot intenzivnega vključevanja trajnosti v svoje bančno poslovanje. V najširšem pomenu tako trajnost razumemo kot naše delovanje, ki razume potrebe sedanjih generacij in hkrati ohranja priložnosti za prihodnje generacije.

Sporočila za javnost

20. jan 2022
Za nove člane so bili imenovani Hedvika Usenik, Antonio Argir in Andrej Lasič. Vsi trije prihajajo iz NLB oziroma NLB Skupine, imajo bogate izkušnje in so na svoji dosedanji karierni poti ustvarili veliko dodane vrednosti.
20. jan 2022
NLB je podelila J.P. Morgan mandat, da kot skupna organizatorja organizirata serijo predstavitvenih sestankov pred morebitno izdajo podrejenih obveznic, namenjenih vključitvi v dodatni kapital NLB d.d. (Tier 2).
20. jan 2022
Kot ponosni prejemniki prestižnega certifikata Top Employer Slovenija In družini prijazno podjetje nenehno skrbimo za osebnostno in poslovno rast naših zaposlenih.

Tu je naš dom 

Trajnost za nas ni le črka na papirju

Poročilo NLB Skupine o trajnostnem
poslovanju v letu 2020
 

iskalci zaposlitve

Pridružite se nam 

Z znanjem, zavzetostjo in karakterjem do uspeha!

Zaposlitev v NLB

         Že 7. leto zapored.

        Podpisnica načel za odgovorno bančništvo

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!