Prednosti sklenitve pogodb z NLB za sprejem kartic na prodajnih mestih

Dandanes potreba po uravnavanju likvidnosti osebnih financ sili potrošnike k veliko bolj premišljenemu odločanju o nakupih kot pred nekaj leti. Opravljene nakupe najpogosteje plačajo z eno izmed plačilnih kartic, pa naj bo to njihova kartica osebnega računa, kartica z odloženim plačilom ali posojilna kartica. Pri plačilu večjih nakupov je pomemben del trgovske ponudbe možnost obročnega plačila. Z NLB POS-terminali lahko svojim strankam ponudite različne načine plačevanja izdelkov ali storitev, tudi nakupe na obroke.


Imetnikom NLB Plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta lahko na NLB Kartičnih prodajnih mestih ponudite tudi možnost nakupa na obroke - tudi za prodajo prek spleta in telefona. S tem kot ponudnik storitve ne tvegate neplačila svojih kupcev, saj vam banka znesek poravna takoj. S storitvijo, ki jo svojim strankam ponuja NLB kot edina banka v Sloveniji, pa vam je na voljo 230.000 potencialnih kupcev, ki so že imetniki NLB Plačilnih kartic, ki to storitev omogočajo.

Preprosti in hitri postopki

Odobritev nakupa na obroke poteka hitro in preprosto. Ne vam ne kupcu ni treba pred opravljeno storitvijo podpisovati dodatne dokumentacije ali izpeljati posebnih postopkov. Stranki le ponudite možnost nakupa na obroke. Če se kupec odloči zanjo, je postopek potrditve nakupa na obroke preprost. Opravite ga kar na POS-terminalu, v katerega vnesete želeno število obrokov (najmanj 2 in največ 12; odločitev, na koliko obrokov bodo kupci lahko kupovali, je vaša), ga potrdite in s tem je postopek za vas in kupca končan. Kot ponudnik storitev prejmete nakazan celoten znesek ob prvem nakazilu s strani NLB, kupec pa ga nato po obrokih vrača banki. Za kupca je storitev brezplačna, prodajno mesto pa plača le nadomestilo po aktualni tarifi banke.

9 prednosti nakupa na obroke preko NLB POS-terminalov:

  • povečan obseg prodaje, saj se kupci hitreje in lažje odločajo za nakup blaga;
  • preprosto plačilo brez administrativnih postopkov;
  • zagotovljeno plačilo s strani banke;
  • nakazilo celotnega zneska nakupa ob prvem nakazilu, kar pomembno vpliva na vašo likvidnost;
  • za prodajno mesto ni tveganja neplačil, saj banka trgovcu celoten znesek nakupa plača takoj;
  • stranka lahko sama določi datum za poravnavanje obveznosti po kartici;
  • kupec ne plača nobenih dodatnih stroškov odobritve, zavarovanj, obresti;
  • 230.000 potencialnih kupcev, že obstoječih imetnikov NLB Plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta;
  • ekskluzivna ponudba za NLB Kartična prodajna mesta.

februar, 2014

sprejemanje kartic na prodajnem mestu

Sprejemanje kartic na prodajnem mestu

Ponudite svojim strankam hitro, varno in enostavno plačevanje.

obroki2017

Nakupi na obroke

Z NLB karticami z odloženim plačilom Mastercard, Visa in Karanta nakupujte na do 60 obrokov - na prodajnih mestih, ki to omogočajo, brez dodatnih obresti in stroškov.

Ne zamudite dobrega poslovnega nasveta

Pridružite se več kot 24.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre poslovne finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!