In oglaševalec leta 2020 je .... NLB!

12. september 2021

Minuli petek je na nas pustil močan vtis. Na 30. Sofu so nam namreč podelili veliko priznanje – nagrado za Oglaševalca leta 2020. V treh krogih izbora smo tekmovali z močno konkurenco in v finalu premagali kandidate kot so Atlantic Droga Kolinska, Hofer, Spar Slovenija in Zavarovalnica Triglav.

To pa ni bila edina nagrada, ki smo jo odnesli s podelitve nagrad najboljšim oglaševalcem v državi. Izjemno veseli smo, da smo prejeli tudi zlato in srebrno priznanje za oddaljeno navijanje na Zlati lisici in dve srebrni nagradi za naš družbeno-odgovoren projekt Okvir pomoči.

Blaž Brodnjak, predsednk uprave NLB: »NLB je bila po potrebni sanaciji in prejeti državni pomoči dolga leta obravnavana z veliko rezerve. Dolgo smo se trudili in imeli pri tem ves čas pred očmi jasne cilje: banko usmeriti nazaj k strankam, k izboljševanju uporabniške izkušnje 24 ur na dan, vse dni v tednu, ter k temu, da lahko 95 % bančnih storitev opravijo, ne da bi za to morale obiskati poslovalnico - in torej tudi brezpapirno. To nam je skupaj s še nekaterimi drugimi mejniki (npr. zaključkom postopka državne pomoči, uvrstitvijo delnic NLB na ljubljansko in londonsko borzo, akvizicijo KB) tudi uspelo. Ta nagrada je naslednji izjemen mejnik pri vrnitvi NLB Skupine med najpomembnejša podjetja v širši regiji. Predvsem pa si želimo, da bi postali eno od tistih podjetij, ki bodo ljudem (zaposlenim, strankam, drugim deležnikom in celotni družbi) največ pomenila. V teh trenutkih je res težko izraziti kako zelo sem ponosen na svojo ekipo in skupaj prehojeno pot. A najboljše za nas šele prihaja in za vse, kar sledi, dobrodošli v NLB!«

Andrej Krajner, direktor Komuniciranja: »To je priznanje najboljših in najbolj izkušenih strokovnjakov v državi za poznavanje in razumevanje marketinške panoge ter širšega okolja in časa. Priznanje za odlično sodelovanje s partnerji ter prepoznavanje in spodbujanje ustvarjalnosti, nenazadnje pa tudi priznanje za trdo delo. Veseli smo ga, res veseli, še posebej glede na izzivov polno pot, ki smo jo premagali.«
   

Hvala vsem, ki ste del naše zgodbe. Mi vsekakor nismo še na koncu naše poti, ravno smo dobro začeli. Veselimo se izzivov in priložnosti, ki so pred nami. Ker nič ne more ustaviti prave ekipe.

   

Nekaj utrinkov letošnjega SOF-a si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Fotografije: Žiga Intihar, za SOF

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!