Klepet in video klic odslej tudi v mobilni banki Klikin

12. junij 2018

Potem ko smo v NLB maja lani kot prva banka v Sloveniji uvedli spletni klepet in video klic ter ju decembra dodali še v NLB Klik, je najhitrejša pot do banke odslej vsega en klik oddaljena tudi za uporabnike mobilne banke Klikin.

V nadgrajeni različici mobilne banke Klikin sta tako anonimnim kot identificiranim uporabnikom na voljo dodatni možnosti za kontakt z NLB – klepet in video klic v sami aplikaciji. Anonimni uporabniki bodo na ta način lahko pridobili splošne informacije, identificirani uporabniki (torej tisti, ki se bodo prijavili v mobilno banko) pa bodo lahko z video klicem in klepetom uredili vrsto opravkov, ki so jih doslej urejali v poslovalnici.

»Z novima pridobitvama v mobilni banki Klikin, klepetom in video klicem, bodo lahko uporabniki še hitreje poiskali pomoč Kontaktnega centra, kjer so jim naši svetovalci na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu,« je ob tem povedala Nada Drobnič, direktorica NLB Kontaktnega centra.   

    

V le nekaj minutah do Hitrega kredita in Hitrega limita v mobilni banki Klikpro

Prav v teh dneh pa smo nadgradili tudi našo mobilno banko Klikpro, ki je namenjena poslovnim uporabnikom, in ji dodali prelomno novost – možnost sklepanja Hitrega kredita in Hitrega limita na poslovnem računu v le nekaj minutah in brez obiska poslovalnice. 

»Eden naših glavnih ciljev je strankam ponuditi enostavne in hitre rešitve, in to takrat, ko jih potrebujejo. Prav to zagotavlja tudi ta storitev, ki jo NLB ponuja prva med konkurenčnimi bankami na našem trgu,« je ob tem povedala Nataša Colnar, vodja oddelka Upravljanje ponudbe pravnih oseb.

NLB Komuniciranje