Srčna pomoč za velika dejanja

14. marec 2020

Zdravniki, medicinske sestre in drugo osebje ter bolnišnice se te dni požrtvovalno soočajo z velikimi obremenitvami, ki jih prinaša naglo širjenje koronavirusa. Zato smo v pomoč za njihova velika dejanja donirali 50.000 evrov UKC Ljubljana in UKC Maribor in s tem prispevali delček za mozaik tistega, kar potrebujejo, da se borijo za nas.

Ekipe zdravstvenega osebja vsak dan rešujejo življenja in žal pridejo obdobja, ko je njihova pomoč še bolj potrebna in ko svoje delo opravljajo v težkih razmerah. Za nakup potrebnega razpoložljivega materiala smo Univerzitetnemu kliničnemu centru Ljubljana donirali 30.000 evrov, Univerzitetnemu kliničnemu centru Maribor pa 20.000 evrov.

Predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak poudarja: »Odgovornost do širše družbe in prispevanje h kakovosti življenja razumemo kot svoje poslanstvo. Zato je ta donacija le en izmed delčkov v celotnem mozaiku, a verjamemo, da v ključnih trenutkih še kako potrebna. Pred nami je stresno obdobje, a s skupnimi močmi ga bomo prebrodili. Potrebujemo pa tudi drug drugega, zato pozivam vse, da smo v teh trenutkih kolegialni, solidarni in predvsem soljudje. Skupaj smo močnejši.«

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!