Z donacijo Splošni bolnišnici Slovenj Gradec nadaljujemo s podporo projektov, usmerjenih v zdravje

14. februar 2019

V sredo, 13. februarja 2019, smo obeležili otvoritev prenovljene Poslovalnice Slovenj Gradec, dogodek pa zaokrožili z dobrodelno noto. Z donacijo v višini 4.000 EUR smo namreč razveselili Splošno bolnišnico Slovenj Gradec in tako nadaljevali s podporo projektov, usmerjenih v zdravje.

NLB kot družbeno odgovorno podjetje tradicionalno podpira projekte, ki so usmerjeni v zdravje – še posebej aktivno pa v zadnjih petih letih. S humanitarno akcijo Majhni koraki spreminjajo svet na bolje smo namreč pričeli leta 2014, ko smo s sredstvi za nakup nujno potrebne medicinske opreme pomagali vsem slovenskim porodnišnicam, nato pa akcijo nadaljevali s podporo Ljubljanski Pediatrični kliniki in Univerzitetnemu rehabilitacijskemu zavodu Soča.

Tudi ob otvoritvi prenovljene NLB Poslovalnice Slovenj Gradec smo donacijo v višini 4000 EUR namenili v zdravstvene namene, tokrat slovenjgraški Splošni bolnišnici za naložbe na otroškem oddelku.

Direktor Splošne bolnišnice Slovenj Gradec gospod Janez Lavre je ob tem izrazil hvaležnost, da se je banka ponovno odzvala na potrebe lokalne skupnosti ter poudaril, da bodo sredstva zagotovo uporabljena za še bolj kvalitetno zdravljenje otrok, ki predstavljajo najbolj ranljivo skupino družbe.

 

  NLB Komuniciranje