Pogoje PCT izpolnjujejo naši zaposleni, z današnjim dnem pa je obvezen tudi za stranke

15. september 2021

Zagotoviti nemoteno opravljanje bančnih storitev, ob tem pa poskrbeti za varnost in zdravje strank in zaposlenih, je v zaostrenih zdravstvenih okoliščinah naša ključna naloga. Zato v NLB ukrepe, ki to zagotavljajo, dosledno upoštevamo in tako skrbimo za omejevanje širjenja okužb.  

Z današnjim dnem bodo morale pogoj PCT za obisk poslovalnice izpolnjevati tudi stranke, kar bodo skladno z napotki preverjali naši zaposleni. Zaposleni v banki bodo opravili le vpogled v dokazila, podatkov pa ne bodo ne beležili ne shranjevali.

Digitalno je veliko bolj enostavno in varno

Stranke, ki bodo pogoj PCT izpolnjevale, bodo storitve lahko opravile v poslovalnici, ostalim pa svetujemo, da za bančne opravke uporabijo naše digitalne kanale. Večino bančnih opravil lahko namreč stranke 24 ur na dan opravijo na daljavo prek spletnih bank NLB Klik in NLB Proklik, mobilnih bank Klikin in Klikpro ali video klica. 
  

Po novem si lahko tudi dostop do Klikina in NLB Klika uredite kar od doma - z video klicem

  

Ko stranke poslovalnico obiščejo, pa je vstop dovoljen zgolj strankam z zaščitno masko, ki je med opravljanjem bančne storitve ne smejo odstraniti, razen toliko, kot je nujno potrebno za identifikacijo. Obvezno je tudi razkuževanje rok. Stranke smo tudi prosili, naj spoštujejo osebni prostor zaposlenih in ostalih strank tako pred poslovalnicami kot v njih ter ohranjajo primerno razdaljo vsaj 1,5 metra, ter da ponudijo prednost ranljivim skupinam – upokojencem, invalidom in nosečnicam.

Skrbimo za varnost in zdravje zaposlenih in strank

Strankam in zaposlenim želimo nuditi varno okolje, zato vsi zaposleni v NLB, ki ne delajo od doma in so torej v stikih s strankami ali ostalimi zaposlenimi, izpolnjujejo PCT pogoj, kar redno preverjamo. Naše vodstvo tako v Sloveniji kot drugod v Skupini pa deluje z zgledom in je v celoti cepljeno.

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!