Osmi zaporedni razpis projekta NLB Šport mladim že v teku!

15. september 2022

Projekt NLB Šport mladim se nadaljuje – v sezoni 2022/2023 v znamenju osmic. Gre namreč za že osmo sezono, klubom iz štirih športnih področij pa smo dodali še štiri. Vloge za sponzorstvo lokalnih klubov, ki načrtno delajo z mladimi, zbiramo do petka, 30. septembra 2022. 

Koncept in cilji projekta v prihajajoči sezoni ostajajo enaki: tudi v letih 2022/2023 bomo podpirali klube, ki s športnim izobraževanjem mlade na regionalni ravni spodbujajo h gibanju in zdravemu življenju, s tem pa prek športnih vrednot skrbijo za celostni razvoj mlade osebnosti. Kot ponosni podpornik slovenskega športa smo doslej nabor športov lokalnih klubov skrčili na tiste, ki jih podpiramo tudi na reprezentančnem nivoju. A letos smo jih istočasno še malce razširili. Našim »tradicionalnim« športom smučanju, rokometu, nogometu in namiznemu tenisu smo namreč dodali še odbojko, košarko, smučarske skoke in tek na smučeh.

Na leto podpremo več kot 40 lokalnih športnih klubov iz vse Slovenije, kot skrbni mentor pa mlade športnike z zabavnimi delavnicami učimo tudi o financah, kako z njimi ravnati preudarno in kako postati dober gospodar svojemu denarju.  

Nogometni, rokometni, smučarski, namiznoteniški, košarkarski in odbojkarski klubi kot tudi klubi s krogov smučarskih skokov ter teka na smučeh, ki načrtno delajo z mladimi, se lahko do 30. 9. 2022 prijavijo na razpis tako, da izpolnijo obrazec, ki ga najdejo na spletni strani www.nlb.si/sport-mladim.

 

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!