Za top priložnosti znova priznanje Top Employer

17. januar 2023

NLB se je tudi letos – že osmo leto zapored – uvrstila med najboljše zaposlovalce na svetu. Mednarodna neodvisna ustanova Top Employers Institute je namreč naši banki znova podelila ugledni certifikat Top Employer Slovenija, ki si ga podjetja prislužijo z odličnimi kadrovskimi praksami in razvojnimi programi za zaposlene.

Na delovnem mestu v poprečju preživimo dobro tretjino dneva, več kot 250 dni na leto. Odveč je torej poudarjati, da sta naše počutje in zadovoljstvo pri delu ključnega pomena. V NLB razvijamo svoje potenciale, nadgrajujemo znanje in se skupaj podajamo novim zmagam naproti. Tukaj soustvarjamo regijo priložnosti in finančne trende prihodnosti. Stremimo k opolnomočenju in krepitvi kompetenc ter pridobivamo raznovrstne izkušnje v dinamičnih delovnih procesih, ki jih razvijamo v koraku s časom in z najsodobnejšimi tehnologijami. Z zavedanjem, da je vsak posameznik ključen za uspeh vseh, kar dokazuje tudi osem zaporednih nazivov Top Employer.

Letos so se ocenjevalci certifikata poleg celovitih kadrovskih praks še posebej osredotočali na raznolikost in vključenost, trajnost ter vrednote podjetja, zato smo še posebej ponosni, da smo ga prejeli.

»Certifikat Top Employer smo prejeli že osmo leto zapored in s tem tudi letos potrdili odličnost naših kadrovskih praks in procesov. To ni le priznanje, ampak ocena delovanja našega HR področja na mednarodnem nivoju. Predstavlja tudi našo zavezo zaposlenim, da jim nudimo spodbudno delovno okolje, priložnosti za rast in vse, kar je potrebno za doseganje uspeha,« ob vnovičnem prejemu priznanja pojasnjuje Vesna Vodopivec, pomočnica uprave, odgovorna za področje upravljanja s kadri in razvoja organizacije.
»Certifikat potrjuje, da smo zavezani stalnemu napredku in cilju postati najboljši zaposlovalec regiji, kjer poslujemo. Aktivnosti, kot so razvijanje organizacijske kulture, usposabljanje talentov, grajenje kompetenc prihodnosti ter razvoj kariere in mobilnosti znotraj NLB Skupine, so le nekatere, ki jih nudimo svojim zaposlenim. Redno merimo zavzetost, prisluhnemo idejam in pomislekom zaposlenih in s tem gradimo spodbudno delovno okolje. Zavedamo se pomena napredka in izzivov prihodnosti, zato je naš cilj, da vodje in zaposlene opolnomočimo za spoprijemanje s spremembami ter da jim omogočimo razvoj in učenje tudi izven primarnega delovnega področja. Vse te kadrovske prakse vpeljujemo v želji in z namenom, da razvijamo delovno okolje, ki zaposlenim omogoča uspeh in napredek,« dodaja.  

Zaposlitev v NLB predstavlja priložnost za vse, ki ne pristajamo na rutino in se ne bojimo novih izzivov. Za vse, ki razumemo pomen sodelovanja in smo se pripravljeni učiti. Za vse, ki smo radi del velikih zgodb in vemo, da se te ne napišejo same.

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!