Želite spremeniti datum plačila obveznosti?

2. junij 2021

Vsi jih imamo – trajnike za kredite, plačilne kartice in ostale stroške. Ker je pomembno, da jih redno plačujemo, je pomemben tudi datum njihovega plačila.  V NLB lahko od 7. junija dalje datum poravnave svojih obveznosti za NLB Kredite spremenite popolnoma brezplačno. Zaposleni v javni upravi, ki imate trenutno odprt trajnik pred 15. v mesecu, pa lahko od 7. junija do 31. decembra 2021 brezplačno spremenite tudi datum poravnave svojih obveznosti za NLB plačilne kartice.

Od junija dalje bo za zaposlene v javni upravi izplačilni dan za plače na 10. delovni dan v mesecu oz. najkasneje do 15. v mesecu za pretekli mesec. Do sedaj je bil ta dan 5. v mesecu. Zato lahko zaposleni v javni upravi, ki imate trenutno odprt trajnik pred 15. v mesecu, pa lahko od 7. junija do 31. decembra 2021 brezplačno spremenite tudi datum poravnave svojih obveznosti za NLB plačilne kartice.

S pravo banko so takšne spremembe precej enostavne – vse kar morate storiti, je da se oglasite v eni od NLB poslovalnic ali pa vse uredite kar prek video klica, 24 ur na dan, 7 dni na teden. Naši bančni svetovalci vam bodo nove datume plačila vaših obveznosti za kredite in plačilne kartice uredili popolnoma brezplačno.

  

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!