Želite spremeniti datum plačila obveznosti?

2. junij 2021

Vsi jih imamo – trajnike za kredite, plačilne kartice in ostale stroške. Ker je pomembno, da jih redno plačujemo, je pomemben tudi datum njihovega plačila.  V NLB lahko od 7. junija dalje datum poravnave svojih obveznosti za NLB Kredite spremenite popolnoma brezplačno. Zaposleni v javni upravi, ki imate trenutno odprt trajnik pred 15. v mesecu, pa lahko od 7. junija do 31. decembra 2021 brezplačno spremenite tudi datum poravnave svojih obveznosti za NLB plačilne kartice.

Od junija dalje bo za zaposlene v javni upravi izplačilni dan za plače na 10. delovni dan v mesecu oz. najkasneje do 15. v mesecu za pretekli mesec. Do sedaj je bil ta dan 5. v mesecu. Zato lahko zaposleni v javni upravi, ki imate trenutno odprt trajnik pred 15. v mesecu, pa lahko od 7. junija do 31. decembra 2021 brezplačno spremenite tudi datum poravnave svojih obveznosti za NLB plačilne kartice.

S pravo banko so takšne spremembe precej enostavne – vse kar morate storiti, je da se oglasite v eni od NLB poslovalnic ali pa vse uredite kar prek video klica, 24 ur na dan, 7 dni na teden. Naši bančni svetovalci vam bodo nove datume plačila vaših obveznosti za kredite in plačilne kartice uredili popolnoma brezplačno.

  

NLB Komuniciranje