NLB Poslovalnica Dalmatinova po 31. maju zapira svoja vrata

23. maj 2019

V NLB d.d. smo zavezani spoštovati odločbo Evropske komisije, ki nam je med drugim – že decembra lani – narekovala zaprtje petnajstih poslovalnic v Sloveniji. Decembra 2018 smo jih zaprli že štirinajst, kot zadnja pa bo po 31. maju 2019 s poslovanjem prenehala še Poslovalnica Dalmatinova.

Od 1. junija 2019 dalje bo njena naslednica NLB Poslovalnica Tavčarjeva na Tavčarjevi ulici 7 v Ljubljani, kar je le nekaj korakov stran. Odprta je od ponedeljka do petka med 8:30 in 16:00. Seveda pa bodo lahko, če bodo stranke tako želele, svoje nadaljnje poslovanje prenesle v katero koli drugo NLB poslovalnico.

Za vse bomo sicer poskrbeli v banki, stranke pa zaradi tega ne bodo imele dodatnega dela ali stroškov. Prav tako se zaradi prenosa ne bodo spremenile njihove veljavne pogodbe ali storitve, enake pa bodo ostale tudi številke vseh njihovih računov in plačilnih kartic.

Seveda pa smo vsem strankam z nasvetom in pomočjo na voljo kjerkoli in kadarkoli – prek spletnega klepeta ali video klica, 24 ur na dan, vse dni v letu. Vrsto finančnih opravil lahko opravijo tudi s spletnima bankama NLB Klik in NLB Proklik ter z mobilnima bankama Klikin in Klikpro, v pomoč pa jim je tudi Teledom, s katerim lahko le s klicem prek telefona poplačajo položnice ali uredijo ostale obveznosti – brez obiska poslovalnice.