NLB Poslovalnice – od ponedeljka znova po ustaljenem urniku

3. december 2020

Dober mesec so vse naše poslovalnice delovale po prilagojenem urniku, od 8. do 15. ure. Digitalno smo na voljo 24 ur na dan, 7 dni na teden, vendar je za omejen krog storitev včasih še vedno potreben obisk poslovalnice. Nekateri jih težje obiščejo v dopoldanskem času, zato bodo od ponedeljka naprej vse delovale po svojih ustaljenih urnikih in tako na razpolago dlje časa, ob sredah tudi do 18. ure.

Najpomembnejša ostaja skrb za zdravje

Najpomembnejši pa sta in bosta tudi v prihodnje varnost in zdravje tako zaposlenih kot naših strank, zato v poslovalnicah še naprej veljajo vsi preventivni zdravstveni ukrepi:

  • Vstop v poslovalnico je dovoljen zgolj strankam z zaščitno masko ali drugo obliko zaščite ustnega in nosnega dela. Teh zaščitnih elementov stranka med opravljanjem bančne storitve ne sme odstraniti, razen toliko kolikor je nujno potrebno za identifikacijo
  • V zaprtih javnih prostorih je zapovedano razkuževanje rok.
  • Vstop v poslovalnice je omejen na posamično vstopanje.
  • Stranke pozivamo, da tudi v času čakanja na vstop v poslovalnico dosledno upoštevajo osebno razdaljo min 2 metra.

Nekatere poslovalnice tudi z novim delovnim časom

Že od februarja so naši bančni strokovnjaki v skoraj vseh poslovalnicah strankam z nasvetom in s pomočjo vsak dan na voljo najmanj pol ure dlje. 1. decembra pa so se jim pridružile še poslovalnice Trg republike, Domžale, Maribor, Seidlova, Koper in E.Leclerc. Po novem so odprte takole:

Trg republike, Domžale, Seidlova in Maribor

Dan Ura
pon, tor, čet od 8. do 16. ure
sreda  od 10. do 18. ure
petek od 8. do 15. ure

Poslovalnica E.Leclerc

Dan Ura
Pon—pet 9.00—19.00

NLB Poslovalnica Koper 

Dan Ura
Pon, tor, čet 8.—13. 14.—16.
Sre 10.—13. 14.—18.
Pet 8.—15.

Vmesne prekinitve delovnega časa, ko je bila večina poslovalnic zaprtih so torej krajše, ob sredah pa bodo odprte do 18. ure.

V NLB zelo pozorno spremljamo epidemiološko situacijo in ji prilagajamo poslovanje. Iz preventivnih zdravstveni razlogov je tako trenutno zaprta NLB Poslovalnica Vir, stranke pa smo preusmerili v NLB Poslovalnico Domžale. Informacije o delovanju  in delovnih časih naših poslovalnic so vam vedno na voljo na naši spletni strani, NLB Poslovalnice.

Edina banka, odprta 24/7

Delovni čas večine NLB poslovalnic bo po novem torej daljši in priložnosti, da stranke poiščejo nasvet naših bančnih strokovnjakov, bo poslej več. Poleg tega pa lahko stranke opravijo osnovna bančna opravila ali poiščejo pomoč katerega od naših strokovnjakov kjer koli in kadar koli – torej 24 ur na dan, vse dni v letu – tudi na telefonski številki (01) 477 20 00, prek (spletnega) klepeta ali videoklica.