Z 2000 navijači na nogometno tekmo Slovenija : Poljska

4. september 2019

Poletje nas počasi zapušča, z jesenjo pa se za šolske klopi vračajo šolarji. Ravno novo šolsko leto oz. »nazaj v šolo« je glavna tematika prihajajoče nogometne kvalifikacijske tekme za EP 2020 med reprezentancama Slovenije in Poljske, na kateri bomo navijali tudi v NLB. V ljubljanske Stožice bomo skupaj z Nogometno zvezo Slovenije pripeljali 2000 navijačev, med katerimi bodo tudi športni klubi, ki jih podpiramo v okviru projekta NLB Šport mladih.

Petkov derbi naših nogometašev (ki bo 6. septembra 2019 ob 20:45) z reprezentanco Poljske bomo tokrat v živo spremljali tudi mi, in to v čudoviti družbi. V Stožice bomo na svojo NLB tribuno povabili otroke, ki so športni navdušenci, rekreativci kot tudi mladi, perspektivni športniki iz klubov, ki jih v NLB podpiramo v okviru projekta NLB Šport mladih. Skoraj 2000 jih bo v en glas navijalo za svoje nogometne idole, kakršni bi nekoč radi postali tudi sami, in jih, upajmo, da s tem pospremili do zmage.

Z druženjem na tekmi bomo z lokalnimi klubi iz vse Slovenije, ki načrtno delajo z mladimi, obeležili uspešen zaključek športne sezone 2018/2019 ter pozdravili začetek novega šolskega leta. Projekt NLB Šport mladih pa se bo nadaljeval tudi v sezoni 2019/2020 in bo tako tudi v bodoče nagovarjal vse mlade, ki danes bolj ali manj živijo v virtualnem svetu, ter jih usmerjal nazaj v naravo, športne dvorane in igrišča, kjer se učijo zmagovati, a tudi dostojanstveno prenašati poraze, se pobrati in iti naprej s še večjo vnemo.

V okviru projekta Šport mladih podpiramo športne klube po vsej Sloveniji, ki s športnim izobraževanjem mladih na regionalni ravni spodbujajo h gibanju in zdravem življenju ter predstavljajo pomemben steber družbenega razvoja. S povezovanjem različnih lokalnih skupnosti in vzgojo mladih namreč lahko dosegamo več. 

Preberite še: 

• NK Peca: šport pomaga vzgajati prave vrednote

• Rokometna šola Ptuj: s podporo okolja do uspehov 

• Rokometno društvo Koper: znova blizu rokometnega vrha 

NLB Komuniciranje