NLB poslovalnice začnejo s torkom poslovati po prilagojenem urniku

16. marec 2020

V NLB se še naprej aktivno odzivamo na zaostrovanje razmer zaradi širjenja koronavirusa, temu pa prilagajamo tudi svoje ukrepe, da bi tako zagotovili kar najvišjo stopnjo varnosti poslovanja tako za naše stranke kot zaposlene in prispevali k čim hitrejši zajezitvi okužb. Zaradi tega bodo naše poslovalnice s torkom začele poslovati po prilagojenem urniku.

Od torka, 17. marca 2020, bodo vse NLB poslovalnice poslovale po spremenjenem delovnem času, in sicer bodo vsak delovnik odprte od 8.30 do 13.00.

Izjemi sta NLB Poslovalnica Klinične bolnice, ki je zaradi preventivnega ukrepa po odredbi vodstva UKC do nadaljnjega zaprta, in NLB Poslovalnica E.Leclerc, ki bo odprta od 9. do 13. ure.  

Glede na obiskanost poslovalnic in morebitno nadaljnje zaostrovanje razmer bomo tudi v prihodnje ustrezno prilagajali ukrepe, vse morebitne spremembe pa ažurno objavljali na naši spletni strani in družbenih omrežjih.

Vstop v poslovalnice le posamično

Še naprej je iz preventivnih razlogov v veljavi spremenjen način sprejemanja strank v poslovalnicah – naenkrat je lahko namreč v poslovalnici samo toliko strank, kot je bančnih okenc. Če so vrata poslovalnice med delovnim časom zaprta, prosimo stranke, da počakajo, dokler ne pridejo na vrsto. Pozivamo jih tudi, da v poslovalnici upoštevajo osebni prostor tako zaposlenih kot ostalih strank in ohranijo primerno razdaljo. Stranke tudi prosimo, da uporabijo razkužilo pred in po bančnem opravku.

Tu smo 24/7

Sicer pa smo kot edina banka NLB Kontaktnega centra strankam na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu. Lahko nas pokličejo na 01 477 20 00 ali prek NLB video klica, nam pišejo na info@nlb.si oziroma svojemu osebnemu bančniku ali pa stopijo z nami v stik prek spletnega klepeta.

Te dni smo strankam preko različnih komunikacijskih kanalov svetovali, kako poslovati v času širjenja virusa, posebne nasvete smo pripravili tudi za podjetnike. Odgovor je: gotovino nadomestite z brezgotovinskim poslovanjem z brezstičnim karticami in uporabo sodobnih načinov poslovanja, kot so mobilne in spletne banke ter mobilna denarnica NLB Pay. Bankovci in kovanci izmenjajo veliko rok, zato so prej našteti brezgotovinski načini poslovanja prava izbira.

NLB Komuniciranje