NLB Skladi – odslej tudi v mobilni aplikaciji

9. september 2019

Vsi vlagatelji krovnega sklada NLB Skladi, ki imajo na mobilnih napravah operacijski sistem iOS ali Android, lahko odslej svoje prihranke pregledujejo tudi v novi mobilni aplikaciji NLB Skladi.

Mobilna aplikacija NLB Skladi na brezplačen, enostaven in varen način omogoča pregled stanj privarčevanih sredstev, pregled zgodovine vplačil in izplačil, simuliranje potencialnih davčnih obveznosti, pridobivanje informacij o aktualnih dogodkih na kapitalskih trgih, dostop do publikacij in urejanje osebnih podatkov.

Za uporabo aplikacije so potrebni le trije enostavni koraki: registracija, ki jo vlagatelji opravijo v NLB Poslovalnici, namestitev in aktivacija. Aplikacija je tudi nadvse varna, saj je zaščitena z osebno PIN številko, prstnim odtisom ali prepoznavo obraza (v kolikor mobilna naprava to omogoča), ki v kombinaciji z aktivacijsko kodo in serijsko številko nudi popolno zaščito nad osebnimi podatki.

Mobilna aplikacija NLB Skladi je na voljo za uporabnike mobilnih naprav z operacijskim sistemom Android in za uporabnike mobilnih naprav z operacijskim sistemom iOS.

Z novo mobilno aplikacijo NLB Skladi bo tako pregled nad vlagateljevimi naložbami mogoč vedno in povsod.

NLB Komuniciranje