Varčevanje prek spleta ni več iluzija

Zdaj je to mogoče. NLB Klik vam omogoča, da sklenete NLB Varčevanje ali odprete nov NLB Varčevalni račun, vsak dan. Pogoji sklenitve pogodbe za varčevanje/varčevalni račun prek NLB Klika so enaki, kot če bi pogodbo sklenili v poslovalnici.

Torej, popolnoma preprosto in brez obiska poslovalnice, lahko sklenete varčevanje za kratko- ali dolgoročne finančne cilje, za večje nakupe v prihodnosti ali za izpolnitev drugih osebnih želja, ki presegajo vaše siceršnje finančne zmožnosti. V široki paleti varčevalnih možnosti, boste zagotovo našli pravo zase. Poiščite obliko varčevanja, ki najbolje ustreza vašemu življenjskemu slogu, sledi še klik ali dva v spletni banki in varčevanje se lahko prične.

Za urejene osebne finance

Uredite si svoje finance z uporabo orodij  Moji prihranki in dolgovi ter Moj proračun v NLB Kliku. Z njihovo redno uporabo boste vedno vedeli, koliko ste že privarčevali, za kaj porabite največ denarja in kateri so tisti stroški, ki jih s preprosto organizacijo osebne potrošnje še lahko okrnete in tako dodatno privarčujete. V poglavju Moj proračun lahko prejemke in izdatke urejate, pregledujete, načrtujete in analizirate. Tako v vsakem trenutku veste, kam odteka vaš denar, in vas tudi majhni izdatki nikoli ne morejo presenetiti.

Preprosto in hitro

Za uporabo NLB Klika potrebujete le elektronski naslov, kvalificirano digitalno potrdilo (certifikat) AC NLB  in osebni računalnik z dostopom do spleta. Vse, kar morate storiti, je, da se oglasite v eni od NLB Poslovalnic ter oddate vlogo. Po elektronski pošti boste prejeli referenčno številko, s priporočeno pošto pa geslo, s katerima boste prevzeli certifikat. Po prevzemu certifikata morate le še določiti vstopno geslo, ki ga boste uporabljali kot enega od identifikacijskih elementov ob vsakokratnem vstopu v NLB Klik.

december, 2013

Varčevanje je pogosto prvi korak k uresničitvi osebnih ciljev in želja. Morda pa si želite le ustvariti finančno rezervo za vsak primer?

Varčevanja in depoziti

NLB Dogodki

    Ne zamudite dobrega nasveta

    Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


    Prijavi se