Z mobilnim telefonom je banka za vas odprta 24/7

Mobilni telefon je postal naš nepogrešljiv spremljevalec, brez katerega si skoraj ne znamo več predstavljati vsakdanjega življenja. Ne uporabljamo ga le za stalen stik s prijatelji in znanci, z njim kupujemo, poslušamo glasbo, beremo novice, zmenkarimo … in poslujemo z banko. Poglejmo, kaj vse lahko danes uredimo s pametnim telefonom hitreje in preprosteje kot na klasičen način. Digitalno je enostavno lažje.


Mobilno bančništvo ni novost. Navadili smo se že, da v mobilni banki kadar koli preverimo stanje in promet na računih, preverjamo varčevanja, depozite in kredit, poiščemo pot do najbližje poslovalnice ali bankomata. Pametni telefoni z najsodobnejšimi bančnimi storitvami pa olajšajo tudi številne druge vsakdanje opravke, ki jih morda še manj poznamo.

Med drugim nam omogočajo, da:

… plačujemo s telefonom

Debele gotovinske denarnice ali iskanje plačilnih kartic po hlačnih žepih so preteklost. Z mobilno denarnico NLB Pay lahko plačujemo kar z mobilnim telefonom – preprosto, hitro in varno. Na brezstičnih prodajnih mestih odklenjen telefon z nameščeno mobilno denarnico NLB Pay le prislonimo k terminalu in aplikacija sama izvede vse potrebno za plačilo. Enako preprosto lahko dvigujemo tudi gotovino na izbranih brezstičnih bankomatih. V mobilno denarnico NLB Pay lahko naložimo NLB Plačilne kartice Maestro, Mastercard in Visa. Poslovanje z njimi je z NLB Pay še varnejše, saj lahko sami upravljamo varnostne nastavitve kartic.

  

… prijateljem vrnemo denar brezplačno kar prek imenika telefona

Nič več zapletenih delitev skupnih računov za skupne malice in iskanja drobiža. V mobilni banki Klikin lahko s funkcijo in-plačilo prijateljem svoj dolg poravnamo kar prek telefonskega imenika. V Klikinu v telefonskem imeniku le poiščemo njihovo ime, vpišemo želeni znesek in nakažemo denar, brez izpolnjevanja položnic in brez stroškov nakazila.

  

… dobimo kredit prek telefona, takoj in tam, kjer ga potrebujemo

Kredit lahko dobimo kar prek telefona, brez obiska poslovalnice in izpolnjevanja nadležnih obrazcev. S hitrim kreditom v mobilni banki Klikin denar na račun prejmemo že v nekaj minutah, kar na prodajnem mestu, in si lahko potrebo ali željo uresničimo takoj.

  

… se lahko zanesemo na pomoč bančnika prek video klica

Osebno pomoč bančnika lahko dobimo kar prek video klica, 24 ur na dan, 7 dni v tednu, uredimo pa lahko tudi nekatere nujne bančne opravke. Ko potrebujemo pomoč na počitnicah na stotine kilometrov od doma ali zaradi katerih koli drugih razlogov ne moremo na banko, je bančnik le en klic stran. Video klic lahko začnemo iz mobilne banke Klikin, mobilne denarnice NLB Pay ali na portalu NLB.

   

… plačujemo položnice s pomočjo kamere telefona

Prepisovanje podatkov na položnice je zamudno opravilo, mimogrede pa se lahko tudi zmotimo. V mobilni banki Klikin položnice lahko plačujemo hitro in preprosto z uporabo kamere mobilnega telefona. S funkcijo »Slikaj in plačaj« kamero usmerimo v kodo QR na položnici in aplikacija sama prenese potrebne podatke. Le preverimo jih še in potrdimo plačilo.

   

… pregledujemo naložbe v skladih

Borzni tečaji, vrednosti točk skladov in s tem vrednosti naših naložb se dnevno spreminjajo. Z mobilno aplikacijo NLB Skladi imamo ažuren pregled nad stanjem privarčevanih sredstev v NLB Skladih, nad vplačili in izplačili v podsklade krovnega sklada NLB Skladi ter dostop do dragocenih informacij o aktualnih dogodkih na trgih. V aplikaciji lahko izdelamo tudi simulacijo potencialnih davčnih obveznosti, da nas te po opravljenem izplačilu sredstev ne bodo presenetile. Uporaba aplikacije je brezplačna.

  

Olajšajte si vsakdan z mobilnimi bančnimi storitvami

Vse, kar potrebujete, da lahko polno izkoristite prednosti mobilnega bančništva, je pametni telefon z najnovejšimi različicami bančno-finančnih aplikacij NLB Skupine.

Mobilna banka Klikin

Mobilna denarnica NLB Pay

Mobilna aplikacija NLB Skladi

oktober, 2019

01 naslovka2560x1440

Video klic

Preprosto in udobno opravljanje bančnih storitev prek video klica, na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.

klikin hk final naslovka

Mobilna banka Klikin

Z njo ste 24/7 na tekočem s prometom na osebnem računu, lahko plačujete ali denar nakažete s funkcijo "in-plačilo".

pay krovna fotka

Mobilna denarnica NLB Pay

Mobilna denarnica NLB Pay omogoča brezstično plačevanje na ustrezno opremljenih terminalih POS, v Sloveniji in tujini.

SMS-Alarmi in SMS-Opomniki za hitri pregled ter obvladovanje vaših osebnih financ.

SMS-Sporočila

Ne zamudite dobrega nasveta

Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


Prijavi se