4 jesenske priložnosti za financiranje – škoda bi jih bilo prezreti

Jesen je v zraku in diši po pečenem kostanju. Lahko pa tudi po novem avtomobilu ali sveže prepleskanem stanovanju. Zaradi nizkih obrestnih mer so večji nakupi danes še privlačnejši. Ko pa vam zmanjka sredstev za nakupa novega avtomobila, stanovanja ali prenove starega, ali veste, katero obliko financiranja je najboljše izbrati? Potrošniški kredit ali osebni kredit je idealna izbira za nakupe danes z odplačevanjem v prihodnosti. Z njim lahko hitro in preprosto poračunate nepričakovane stroške ali opravite večje nakupe.

Je dobra izbira za nakup avtomobila, stanovanjske opreme ter podobne nakupe med 2.000 in 30.000 evri.
      

Zakaj izbrati NLB Osebni kredit?

 • V mobilni banki Klikin kredit odobrimo v nekaj minutah.
 • Mesečni obrok vam je na voljo že od 30 € naprej.
 • Na voljo je za stranke vseh bank (zaposlene in upokojence).

   

Odlična rešitev, kadar želite imeti več razpoložljivih sredstev, kot jih imate na računu. Izredni limit je kratkoročna dovoljena prekoračitev stanja na osebnem računu.

Priporočamo ga za vse velikosti nakupov: od manjših in srednjih, kot sta nakup šolskih potrebščin ter urejanje vrta in okolice, do večjih nakupov prevoznega sredstva in opreme doma. Je ena najbolj prilagodljivih oblik financiranja, ki jo lahko uporabite tako za manjše zneske pod 200 evri kot tudi za večje.
       

Zakaj izbrati NLB Izredni limit?

 • Pridobitev je hitra, preprosta in mogoča že v istem dnevu.
 • Pri naročilu v mobilni banki Klikin obisk poslovalnice ni potreben.
 • Obresti plačujete samo takrat, ko izredni limit tudi koristite.

  NOVOSTPostopno zniževanje limita z avtomatsko obnovo, ki pa omogoča višji znesek limita in postopno odplačevanje več let.

     

Kot pove že njegovo ime, je stanovanjski kredit prva izbira za vse, ki si želite ustvariti nov dom, prenoviti starega ali si privoščiti počitniško hišico.

Pridobitev stanovanjskega kredita se v NLB začne z individualno ponudbo pri strokovnjaku za kredite, naročilo pa lahko oddate tudi prek video klica, tudi če ste zaposleni le za določen čas. S sklenitvijo pridobite tudi številne ugodnosti za nakup pohištva.

Če razmišljate o nakupu ali gradnji pasivne hiše, vam je na voljo NLB Zeleni stanovanjski kredit z nižjo obrestno mero in 100 EUR nižjimi stroški odobritve kredita.
      

Zakaj izbrati NLB Stanovanjski kredit?

•    Brez stroškov vodenja kredita.
•    Naročilo za kredit lahko oddate kar prek video klica.
•    Odplačilna doba do 30 let.

      

NAGRADNA IGRA: Med vsemi, starimi do vključno 40 let, ki boste med 2. septembrom 2021 in 30. novembrom 2021 v NLB sklenili stanovanjski ali hipotekarni kredit, bomo izžrebali 100 srečnežev in jim povrnili 3 mesečne obroke v skupni vrednosti do 1.000 EUR.

Kliknite in sodelujte!

     

Ob nakupu z NLB plačilnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta lahko izberete plačilo z SMS obroki. To pomeni, da z SMS potrditvijo izberete plačevanje na do 60 obrokov, takoj po nakupu prek svojega telefona.

   

             

Zakaj izbrati NLB SMS obroke?

 • Brez obresti.
 • Najmanjši obrok že od 20 EUR na mesec.
 • Do 60 obrokov v trgovini ali prek spleta.

      

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Če si želite pomoči pri izbiri najbolj primerne rešitve za vas, vam lahko na pomoč priskočijo NLB strokovnjaki. Te lahko 24 ur na dan, vse dni v letu dosežete na telefonski številki 01 477 20 00, poleg tega pa tudi prek spletnega obrazca, video klica ali spletnega klepeta.

oktober, 2021

nlb klikin kv web 1920x468

Mobilna banka Klikin

Z mobilno banko ste 24/7 na tekočem s prometom na osebnem računu, lahko plačujete ali denar nakažete s funkcijo "in-plačilo".

Mobilna denarnica NLB Pay omogoča brezstično plačevanje z vašim telefonom na ustrezno opremljenih terminalih POS, v Sloveniji in tujini ter Flik plačila.

Mobilna denarnica NLB Pay

Za morebitne nevšečnosti ob izgubi ali kraji kartice, lahko poskrbite s sklenitvijo dodatnega zavarovanja.

Zavarovanje za primer izgube ali kraje kartice

Ne zamudite dobrega nasveta

Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!