NLB Agro

Svetovanje. Financiranje. Razvoj.

Prilagojena ponudba za kmetovalce

Preberite več

Spremenjeno izvajanje plačil

27. aprila 2021 bo zaradi praznika spremenjen urnik plačil. Spremembe veljajo za domače plačilne transakcije in čezmejna plačila. Oglejte si spremenjen urnik.

COVID-19 / Kredit s poroštvom države

Če zaradi posledic epidemije COVID-19 potrebujete sredstva za zagotavljanje tekoče likvidnosti ali za nove investicije oziroma dokončanje že začetih investicij, lahko na podlagi Zakona o zagotovitvi dodatne likvidnosti gospodarstvu za omilitev posledic epidemije COVID-19 (ZDLGPE) zaprosite za kredit s poroštvom države z ugodnejšo obrestno mero in odplačilno dobo do 5 let.

Tu smo za vas, v vsem, kar sledi.

Preberite več

Dobrodošli 24/7

01 477 2000

Če ste izgubili ali kako drugače ostali brez kartice, nas pokličite.

Pišite nam

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

Video klic

Enostavno in priročno, kjerkoli in kadarkoli.

Klepet

Potrebujete pomoč ali nasvet?

Naročite se na sestanek

Dogovorite se za termin z našim svetovalcem.

Sporočila za javnost

13. apr 2021
Prevzemnik, NLB d.d., je na podlagi ponudbe pridobil dodatnih 801.876 rednih delnic in 57.250 prednostnih delnic. Prevzemna ponudba je bila uspešna, NLB d.d. pa je pripravljena povečati lastništvo v Komercijalni banki a.d. Beograd.
13. apr 2021
Prevaranti so znova na delu. Tokrat poskušajo z lažnimi elektronskimi sporočili, ki jih domnevno pošilja NLB, od naslovnika pridobiti osebne podatke, ki omogočajo krajo identitete in denarja.
8. apr 2021
Poročili ponazarjata, da lahko NLB Skupina kot sistemski igralec resnično vpliva na družbeno okolje, v katerem deluje, in da bo izpolnila svoje poslanstvo - izboljšati kakovost življenja v svoji domači regiji.

Obiščite najbližjo poslovno enoto

Zemljevid poslovnih enot.

Poiščite poslovno enoto

Center inovativnega podjetništva

Podjetnikom na enem mestu nudimo celovit bančni servis, bančno-finančne informacije in brezplačno uporabo prostorov za sestanke. V povezavi s partnerji zagotavljamo različna strokovna svetovanja in izobraževalne programe.

Center inovativnega podjetništva

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.

Skrita vsebina