Različne možnosti financiranja vašega poslovanja

V današnjih negotovih gospodarskih razmerah je pomembno, da je podjetje zgrajeno na zdravih temeljih in ima jasno vizijo. Prav tako je pomembno, da vodstvo podjetja ve, kakšno je njegovo poslanstvo, z jasno določenimi kratkoročnimi in dolgoročnimi cilji ter smernicami razvoja podjetja. Za rast podjetja je potreben razvoj, za razvoj pa prava kombinacija finančnih virov.


Bančna praksa je pokazala, da imajo podjetniki največkrat premalo svojih lastnih sredstev, s katerimi bi zaključili želeno finančno konstrukcijo. Zato je nujna ustrezna izbira med različnimi vrstami financiranja. Izbrana vrsta financiranja v času odplačevanja ne sme povzročiti previsokih stroškov, ker bi to lahko nevarno obremenilo denarni tok podjetja. S pravo vrsto financiranja je prihodnje poslovanje podjetja bolj predvidljivo in varno. Z izbiro prave vrste financiranja se lahko izognemo nepredvidljivim finančnim bremenom, kar vodi k optimalnemu poslovanju vašega podjetja. K zagotovitvi optimalnega financiranja vašega podjetja oz. kombinacije več virov vam z brezplačnimi nasveti pomagamo v NLB.

Različne možnosti virov financiranja v NLB

Najprimernejšo kombinacijo virov financiranja, ki jih nudimo v naši banki http://www.nlb.si/krediti-podjetja, vam bo pomagal poiskati vaš poslovni skrbnik. Glede na primernost in potrebe vašega podjetja bomo zagotovo našli pot do uspešno zaprte finančne konstrukcije.

Zavarovanje bančnih kreditov z garancijo Slovenskega podjetniškega sklada

Ena od zanimivejših opcij financiranja podjetniških projektov so tudi produkti nekaterih drugih bančnih in nebančnih institucij. Naši komitenti imajo preko NLB možnost pridobiti zavarovanje bančnih kreditov z garancijo Slovenskega podjetniškega sklada. Ta rešitev podjetjem omogoča lažji in cenejši dostop do finančnih sredstev preko banke. Kredit, zavarovan z garancijo Slovenskega podjetniškega sklada, je za podjetja ugodnejši zaradi nižjih zahtev po zavarovanju, nižjih obrestnih mer, daljše ročnosti kredita in možnosti koriščenja moratorija pri vračilu kreditov. Več informacij o samih pogojih pridobitve garancije vam je na voljo na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada

junij, 2014

Vam pri izvedbi novih poslovnih idej pogosto zmanjkuje finančnih sredstev ali pa imate zgolj trenutne likvidnostne težave? V vseh primerih boste v nas našli zanesljivega in strokovnega partnerja, pripravljenega prisluhniti vašim željam in potrebam.

Krediti za podjetja

Ne zamudite dobrega poslovnega nasveta

Pridružite se več kot 24.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre poslovne finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!