Odkrijte novi NLB Klik

Enotna uporabniška izkušnja, večja preglednost, preprosta uporaba in še veliko več.

Poenostavite svoje bančne opravke.

Enak na vseh napravah

Enak videz, enak postopek, na vseh napravah. Ne glede na to, ali do novega NLB Klika dostopate prek pametnega telefona ali računalnika, povsod boste imeli na voljo enake funkcionalnosti in uporabniško izkušnjo.

Finance vedno pod nadzorom

Za boljši nadzor vaše porabe lahko vsaki transakciji določite kategorijo. Na mesečni ravni tako vidite, kje potrošite največ. Prav tako si lahko poljubno določite mesečne proračune za različne nakupovalne kategorije in ste opozorjeni, ko jih presežete.

Zapleteno je naenkrat enostavno

S posodobljenim čarovnikom za plačila enostavno nakažite denar ali plačajte položnico. Ni pomembno kakšno plačilo ali v katero državo. Vnesete samo višino zneska in številko računa, čarovnik pa izbere naslednje korake.

Kjerkoli in kadarkoli

Ni vam treba obiskati NLB Poslovalnice, da bi uživali v vseh naših prednostih in storitvah. Novi NLB Klik omogoča vam 24-urni dostop do vašega bančnega računa iz udobja doma ali ko ste na poti.

NLB Klik je in bo brezplačen

Kako deluje NLB Klik

Postanite uporabnik NLB Klika že danes

Pogoj za uspešno uporabo novega NLB Klika je, da ste obstoječ uporabnik trenutne spletne banke NLB Klik ali mobilne banke Klikin.

V novo digitalno banko se prijavite z enakimi uporabniški podatki kot do zdaj. Za dostop sledite spodnjim navodilom.

S prijavo v digitalno banko NLB Klik sprejemate Posebne pogoje sodelovanja v poskusnem obdobju digitalne banke NLB Klik in potrjujete, da ste jih v celoti prebrali.

*Uporabniki Huawei telefonov s Harmony OS v tem trenutku še ne morete dostopati do mobilne aplikacije NLB Klik, lahko pa uporabljate spletno različico novega NLB Klika.

Kako do novega NLB Klika?

Brskalnik

Dostop do novega spletnega NLB Klika smo vam že omogočili.

Prijavite se z enakim uporabniškim imenom, kot ste ga uporabljali doslej in OTP geslom, ki ga lahko generirate v Klikinu ali v novi mobilni banki NLB Klik.

Android

Za dostop do novega NLB Klika sledite spodnjim korakom.

  • Prijavite se na tej povezavi,
  • počakajte nekaj minut da Google sprejme prijavo,
  • na vašem telefonu kliknite na to povezavo in posodobite aplikacijo Klikin,
  • odprite novi NLB Klik in se vpišite z vašimi obstoječimi podatki (PIN koda).

iOS

Za dostop do novega NLB Klika sledite spodnjim korakom.

  • Namestite si aplikacijo TestFlight,
  • po namestitvi na vašem telefonu kliknite na to povezavo,
  • potrdite sodelovanje in sledite navodilom na ekranu za posodobitev aplikacije,
  • odprite novi NLB Klik in se vpišite z vašimi obstoječimi podatki (PIN koda, TouchID ali FaceID).

Potrebujete pomoč?

V primeru vprašanj ali težav smo vam 24/7 na voljo na številki 01 477 20 30. Če bi radi z nami delili vaše mnenje, predloge ali pohvale, ali pa ste opazili težave pri delovanju, pa nam pišite na noviklik@nlb.si.

Pogosta vprašanja

Novi NLB Klik

Kaj je novi NLB klik in kako deluje?
Novi NLB Klik je sodobna digitalna banka, ki vam omogoča, da imate pregled in upravljanje svojih financ pri roki na vsakem koraku. NLB Klik je ena aplikacija, v katero lahko vstopate tako preko računalnika (spletna aplikacija), kot preko svojega mobilnega telefona (mobilna aplikacija).
Kaj se je zgodilo z mojim starim NLB Klikom in Klikinom?
Prejšnji rešitvi – 'stari' NLB Klik in Klikin – smo združili v eno, posodobljeno digitalno banko NLB Klik. 'Stari' NLB Klik bo na obstoječi povezavi na voljo do nadaljnjega, Klikina pa po nadgradnji v NLB Klik ne bo več mogoče uporabljati.
Kakšna je razlika med Klikinom in NLB Klikom? Se lahko vrnem v Klikin?
NLB Klik je odslej enoten na vseh napravah. Nadomešča Klikin na mobilnih napravah in NLB Klik na računalnikih. To prinaša enotno uporabniško izkušnjo, skupen arhiv plačil, e-račune na vseh napravah in še vrsto novih funkcionalnosti. Ko si posodobite mobilno aplikacijo NLB Klik, vrnitev v Klikin ni več mogoča.
Sem uporabnik NLB Klika. Kaj moram narediti, da lahko uporabljam novi NLB Klik na računalniku?
V tem primeru obiščete spletno povezavo do novega