Kako dobro poznate plačilne kartice?

kviz poznate placilne kartice

Koliko limita imate na svoji kartici?

Kartice: debetna, kreditna ali predplačniška?

Kviz: Mit ali resnica?
Skrita vsebina

Strokovnjak!

Plačilne kartice z odloženim plačilom odlično poznate! Razumete, kako deluje limit na vaši plačilni kartici, zato ne dvomimo, da imate plačilno kartico vedno pripravljeno točno takrat, ko jo potrebujete – ne bi se čudili niti, če imate v denarnici vsaj dve.

V času dopustov se to še posebej priporoča, saj tako lahko morebitne predhodne rezervacije in nakupe na obroke opravljate z eno, druga pa ima na ptovanju še vedno prost limit. Če vas zanima še kakšen nasvet, kako kartice najbolje uporabljati na potovanjih, preberite prispevek Kako ravnati z denarjem na potovanju?

Uporabnik

Plačilne kartice poznate. Približno razumete delovanje limita na plačilni kartici in verjetno ni napak sklepati, da je ena kartica tudi v vaši denarnici. Če se vam je pri uporabi že kdaj zalomilo, da vam je zmanjkalo limita, vam bo gotovo prišlo prav, če osvežite svoje poznavanje delovanja limita in varnostnih ukrepov, povezanih s plačilnimi karticami. V branje priporočamo članek Koliko limita imate na svoji kartici? In videli boste, da vam bo s pravilno uporabo plačilna krtica prav prišla še mnogo pogosteje.

Začetnik

Vaše poznavanje plačilnih kartic je osnovno. Nekaj podrobnosti vam še povzroča sive lase, morda plačilnih kartic tudi še niste uporabljali za nakupe na obroke. Nič hudega! Predlagamo, da preberete članek Koliko limita imate na svoji kartici?, da boste poznali vse podrobnosti, ko boste plačilno kartico potrebovali za nakup na obroke ali na naslednjem dopustu.

Naročite se na sestanek

Izpolnite obrazec in se dogovorite za sestanek.

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
** - vnesite enega od spodnjih kontaktnih podatkov
Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.
Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Hvala za vaš interes.
Na oddano telefonsko številko ali e-naslov vas bomo obvestili o potrditvi sestanka.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!