Rok Kolarič: Stranke nam zaupajo

Vsako jutro, ko vreme dopušča, se pred poslovalnico NLB v Slovenskih Konjicah ustavi močan potovalni motocikel. Lastnik sestopi in si sname čelado. Nato si pogladi obleko, popravi kravato in vstopi v banko. Pozdravi uslužbence oziroma uslužbenke in jih povabi na kratek sestanek ob kavi. Tudi to je lahko bančnik.


Spoznajte Roka Kolariča, vodjo dveh poslovalnic NLB: ene v Slovenskih Konjicah in druge v Slovenski Bistrici. V prostem času je ljubitelj motorjev, potovanj in adrenalinskih športov, na delovnem mestu pa popoln profesionalec. »Stranke nam zaupajo svoj denar. Zato si zaslužijo naše spoštovanje, znanje in odgovornost. Moramo biti vredni njihovega zaupanja,« se zaveda odgovorne vloge, ki jo imajo zaposleni banke.

Kolarič je v svet bančništva vstopil še kot študent. Delu ob študiju je sledilo pripravništvo, temu pa redna zaposlitev. Doslej je v štirih različnih bančnih ustanovah zbral že petnajst let delovne dobe. Sprva je delal v eni tujih bank, nato pa je z leti prišel tja, kamor si je, kot dodaja, želel že od začetka.

  


Rok Kolarič

  

Večina mladih, ki se odločijo za delovno pot v bančništvu, si želi priti v NLB. Zakaj? Ker je sistemska banka, ki nudi največji karierni izbor, hkrati pa ima veliko strokovnega znanja, ki ga lahko črpamo zaposleni, in tradicijo.

Večji del svoje dosedanje kariere je Rok Kolarič posvetil segmentu poslovanja z malimi in srednje velikimi podjetji. Ob tem se je naučil, da ljudje, ki so uspešni s svojimi podjetji, cenijo, če zna kdo poskrbeti za njihov težko zasluženi denar in ga oplementiti: »Podjetnikom ponujamo najširšo, celovito storitev. Uredimo jim varčevanja, kredite, svetujemo pri izbiri naložb in zavarovanj.« Kolarič svoje delo očitno opravlja dobro. Ne želi se hvaliti, a na vprašanje potrdi, da ima dober odnos s strankami. »Ko sem odšel iz prejšnje službe in prišel v NLB, so stranke odšle z menoj. To je največja potrditev. Pomeni, da ljudje zaupajo največji slovenski banki, hkrati pa zaupajo tudi meni kot njihovemu bančnemu svetovalcu in cenijo moje znanje.«

V svoji vlogi vodje poslovalnic ima ob delu za stranke še eno nalogo: skrbi tudi za delovno vzdušje in motivacijo med zaposlenimi. O sodelavcih govori z izbranimi besedami: »Skupaj smo vsak dan in čeprav se sliši klišejsko, smo kot velika družina. Srečen sem, ko vidim, da so sodelavci in sodelavke zadovoljni in sproščeni. Največje priznanje pa so seveda odlični rezultati, ki jih dosegamo skupaj.«

Finančni nasvet za vsak posamičen korak

V okviru osebne obravnave bodo naši svetovalci za osebne finance analizirali vaše obstoječe stanje, izračunali za vas najboljšo situacijo in predlagali možne smeri za dosego cilja. Brezplačno!

Odprite račun

marec, 2018

NLB Osebno bančništvo

Osebno bančništvo

Storitev, ki je namenjena zahtevnejšim strankam, ki od banke pričakujete svojim potrebam prilagojeno upravljanje osebnih financ.

2560x1600 drevesce naslovna

Za prihodnost

Razmišljate, kaj bo jutri, čez leto, deset? Že danes lahko naredite korak bliže svojim ciljem ter zase in svoje najbližje ustvarite prihodnost, kot si jo želite.

Ne zamudite dobrega nasveta

Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


Prijavi se

Skrita vsebina

Vloga za odprtje osebnega računa

* Podatki so obvezni.

Osebni račun lahko enostavno in hitro odprete tudi preko spleta. Izpolnite vsa polja e-obrazca.

Osebni podatki

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
moški
ženska
Podatek je obvezen.
Stalni naslov:
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Kontaktni podatki:

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.

Osebni podatki

Osebni dokument
osebna izkaznica
potni list
vozniško dovoljenje
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Rojstni podatki
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
da
ne
Podatek je obvezen.

Podatki za odprtje računa

občan
študent
upokojenec
zaposlen
Podatek je obvezen.
plačilo študentskega dela
plačilo trajnikov
prejemanje plače
prejemanje pokojnine
prejemanje socialnih transferjev
prejemanje štipendije
prejemki izven delovnega razmerja
varčevanja
vračila dohodnine
Podatek je obvezen.
od 0,00 EUR do 200,00 EUR
od 200,00 EUR do 500,00 EUR
od 500,00 EUR do 1.000,00 EUR
od 1.000,00 EUR do 2.500,00 EUR
več kot 2.500,00 EUR
Podatek je obvezen.

Izbira tipa računa ali paketa

NLB Osnovni račun več
da 

Seznanjen sem s pravico banke, da pred odobritvijo rednega limita opravi vpogled v zbirko osebnih podatkov SISBON, s čimer z oddajo te vloge tudi izrecno soglašam.
ne
Depoziti
Drugo
Klikin
Krediti
Naložbe
Nezgodno zavarovanje Vita Nezgoda Junior z dodatno ugodnostjo
NLB Klik
NLB Klik z OTP dostopom brez pristopnine
Plačilne kartice
SMS alarmi in opomniki
Varčevanja
Zavarovanja
Podatek je obvezen.

Izjave

Izjavljam, da odpiram račun, oziroma sklepam trajno poslovno razmerje v svoje imenu in za svoj račun, so navedeni podatki resnični, sem seznanjen, razumem in se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja z NLB Osebnimi računi ter Izvlečkom iz Sklepa o obrestnih merah NLB d.d. in Tarifo NLB d.d., nisem v postopku osebnega stečaja, sem seznanjen/a z »Izjavo o varstvu osebnih podatkov« in s tem s pravico banke, da bo osebne podatke, ki bodo vneseni preko spletnega obrazca obdelovala v skladu z veljavno zakonodajo.*
Izjavljam, da nimam blokiranega nobenega transakcijskega računa pri katerikoli banki v Sloveniji*
Izjavljam, da nisem v postopku osebnega stečaja*
Izjavljam, da so vsi zgoraj navedeni podatki pravilni*
Da nisem politično izpostavljena stranka
Da sem politično izpostavljena stranka
Podatek je obvezen.
bom podpisal in prevzel na bančnem okencu v izbrani poslovalnici
dostavi bančni svetovalec na dom
Podatek je obvezen.
Naš bančni svetovalec vas bo kontaktiral in se z vami dogovorili za čas obiska. Zato navedite ustrezen termin za kontakt. Ob obisku svetovalca boste morali predložiti tudi kopijo potrdila o študentskem statusu.
Želim, da me bančni svetovalec pokliče:
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.
Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Vloga je bila uspešno oddana.

Naš bančni svetovalec vas bo kontaktiral in se z vami dogovoril za čas obiska.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje.

Za dodatne informacije in pojasnila pokličite kontaktni center na številko (01) 477 20 00, ali nam pišite na info@nlb.si.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!