Krediti s fiksno oz. nespremenljivo obrestno mero

Priložnost za vse, ki želite enako mesečno obveznost celotno dobo odplačevanja kredita in se želite zaščititi pred spreminjanjem obrestne mere.

Kredit s fiksno oz. nespremenljivo obrestno mero zagotavlja, da bo mesečna obveznost celotno dobo odplačevanja kredita ostala nespremenjena (ob predpostavki, da je bil kredit najet v domači valuti). Tako se lahko izognete obrestnemu tveganju – to je tveganje, da se bo obrestna mera v obdobju odplačevanja kredita spreminjala; daljša ko je doba odplačevanja kredita, večje so možnosti spremembe obrestne mere in s tem večje tveganje. Pri spremenljivi obrestni meri se lahko zgodi, da mesečne obveznosti iz naslova kredita tako narastejo, da privedejo do težav z odplačevanjem kredita.

Več

Preverite ponudbo!

Informativni izračuni na spletnih straneh temeljijo na splošni ponudbi, zato v njih ne moremo upoštevati vašega poslovanja z banko, ki je lahko podlaga za ugodnejšo kreditno ponudbo. Svetujemo vam, da kreditni svetovalec pripravi informativni izračun posebej za vas. 

Izpolnite obrazec in se dogovorite za sestanek s svetovalcem.

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
** - vnesite enega od spodnjih kontaktnih podatkov
Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.
Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Hvala za vaš interes.
Na oddano telefonsko številko ali e-naslov vas bomo obvestili o potrditvi sestanka.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!