Stresno službeno potovanje in nezaupljivost do spletnega nakupovanja - stvar preteklosti 

Spoznajte Igorja, ambicioznega podjetnika z neverjetno prednostjo v rokavu – NLB Poslovno debetno kartico Mastecard® World. A to je več kot le plačilna poslovna kartica. Je njegovo okno v svet najbolj aktualnih novic iz poslovnega sveta, pa tudi zvesta spremljevalka na poslovnih potovanjih, kjer ga razvaja z vsemi svojimi ugodnostmi. Z njo je varen pred vsemi goljufijami spletnega nakupovanja kot tudi morebitnimi poškodbami in drugimi nevšečnostmi naročenega izdelka prek spleta. Kot zapriseženi okoljevarstvenik in član kluba Avant2Go pa ima z njeno pomočjo še možnost prihranka pri dodatnih vožnjah s priljubljenim električnim vozilom! 


Bodite tudi vi med tistimi, ki dobro poznajo vse prednosti razširjenih ugodnosti NLB Poslovne debetne kartice Mastercard World. Kartico pridobite v NLB Poslovnem paketu Celoviti, v okviru katerega lahko koristite tudi prednosti in ugodnosti drugih bančnih storitev za vsakodnevno poslovanje in financiranje občasnih likvidnostnih potreb.

Bodite na tekočem z aktualnimi novicami

Z NLB Poslovno debetno kartico Mastercard World ste lahko vedno in povsod na tekočem z dnevnimi novicami iz poslovnega sveta, saj vam to omogoča prav posebna ugodnost – Delo & NLB Mastercard Poslovni, ki jo lahko koristite s sklenitvijo NLB Poslovnega paketa Celoviti. Preden si odklenete vrata v svet digitalnih vsebin družbe Delo pa pozor! Čaka vas dvoje! Brezplačna 6 – mesečna naročnina na spletno Delo in Svet kapitala, po poteku brezplačnega obdobja pa še 50 % popust na letno naročnino omenjenega digitalnega paketa. Splača se biti na tekočem! Več o ugodnosti si preberite tukaj

Za pomembne poslovne poti

Potovanje iz točke A v točko B hitro, enostavno in še nikoli bolj okolju prijazno. Vsi imetniki NLB Poslovne debetne kartice Mastercard World lahko odslej kot registrirani član kluba Avant2Go ob plačilu vožnje z NLB Poslovno debetno kartico Mastercard World prejmete dobroimetje v vrednosti 40 evrov, ki ga lahko v enem letu od prejema porabite naenkrat ali v več zneskih. Najdete ga v aplikaciji Avant2Go pod zavihkom Denarnica. Nič zato, če še niste uporabnik Avant2Go ugodnost velja tudi za nove uporabnike. Več o ugodnosti si preberite tukaj.        

Obogatena izkušnja tudi na službenem potovanju  

Razširjene ugodnosti NLB Poslovne debetne kartice Mastercard World vašo nakupno izkušnjo dodatno bogatijo z ugodnostmi, ki jih lahko izkoristite tudi na potovanjih.

Zagotovo vas bo presenetila možnost hitrega prehoda na mednarodnih letališčih. Priročna ugodnost, s katero boste dvakrat na leto zlahka preskočili vrsto naravnost do kontrolne točke, pridobljeni čas pa izkoristili za sprostitev pred potovanjem. Vse, kar potrebujete, je le mobilna aplikacija Mastercard Travel Experience, ki si jo lahko povsem enostavno prenesete v trgovini  Apple Pay in Google Pay. Potem pa vas do nepozabne potovalne izkušnje loči le še preprosti klik tukaj, s katerim preverite, na katerih letališčih lahko izkoristite to ugodnost.

Če ste s prednostnim prehodom pridobili čas, ki bi ga želeli čim bolj kakovostno izkoristiti ali pa si želite sprostitve pred napornim letom, potem se ne boste mogli upreti udobju letališkega poslovnega salona na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani. K sreči je njegova uporaba za vse imetnike NLB Poslovne debetne kartice Mastercard World na voljo za ugodno doplačilo.

Raznolikost ugodnosti zagotovljena vsak mesec

Za piko na i so tukaj še vsa presenečenja raznolikih mesečnih ugodnosti v sodelovanju z izbranimi ponudniki Merkur, Hervis in Big Bang. O njih vas redno obveščamo tukaj.

Ne pozabite niti na podvojeno VOYO naročnino, ki jo prejmete ob plačilu 1-mesečne oz. 3-mesečne naročnine z vašo NLB Poslovno debetno kartico Mastercard. Če kupite 1-mesečno naročnino s poslovno debetno kartico, prejmete 2-mesečno naročnino, zato ne spreglejte posebne ponudbe 1=2 ali celo 3=6. Izbirate lahko med več kot 5.000 urami televizijskih vsebin kjerkoli in kadarkoli in si tako še podaljšate svet zabave.

Vstopite v svet enostavnega in varnega plačevanja po svetu in na spletu

Z novo NLB Poslovno debetno kartico Mastercard boste lahko plačevali tudi prek spleta in spletne nakupe potrjevali v mobilni denarnici NLB Pay, dodatno pa vas bo razveselila njena širša sprejetost po vsem svetu. 

Več o poslovni debetni kartici in možnosti predčasne menjave

februar, 2022

Mobilna denarnica NLB Pay omogoča podjetjem in podjetnikom brezstično plačevanje na ustrezno opremljenih terminalih POS, v Sloveniji in tujini.

Mobilna denarnica NLB Pay za podjetja

Izberite poslovni paket po svoji meri in imejte dober pregled nad stroški vsakodnevnega poslovanja.

NLB Poslovni paketi

Za morebitne nevšečnosti ob izgubi ali kraji vaše poslovne kartice lahko poskrbite s sklenitvijo dodatnega zavarovanja, ki omogoča zaščito pred finančno škodo ali izgubo.

Zavarovanje za primer izgube ali kraje poslovne kartice

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!