Video: Z nekaj kliki do hitrega kredita za vaš posel

Ko podjetja potrebujete denarna sredstva takoj, lahko financiranje zdaj uredite kar v mobilni banki Klikpro, povsem varno, brez dodatne dokumentacije in brez zavarovanja, 24 ur na dan in vse dni v letu. Dodatna sredstva bodo na poslovnem računu na voljo že v nekaj minutah. Spoznajte Hitri kredit in Hitri limit na poslovnem računu.


Dobro je vedeti

V mobilni banki Klikpro sta na voljo:

  • Hitri kredit z ročnostjo do 36 mesecev;
  • Hitri limit na poslovnem računu z ročnostjo do 12 mesecev.

Storitvi hitrega financiranja v mobilni banki sta dostopni poslovnim strankam NLB, ki izpolnjujejo pogoje za hitro financiranje. Pridobite lahko do 30.000 evrov* denarnih sredstev, le z nekaj kliki.

S hitrim financiranjem za podjetja do sredstev v nekaj minutah

S Hitrim kreditom in Hitrim limitom hitro in preprosto do finančnih sredstev, takrat in tam, kjer jih potrebujete, tudi v mobilni banki Klikpro, brez obiska poslovalnice. Preverite ponudbo hitrega financiranja podjetij.

 Hitri kredit v Klikpro 

Hitri limit v Klikpro 

Če mobilne banke še ne uporabljate, lahko Hitri kredit in Hitri limit uredite tudi v poslovalnici že v nekaj minutah. Povprašajte svojega poslovnega skrbnika.

  

* Znesek, do katerega vam omogočimo hitro financiranje, se za vsako podjetje izračuna individualno v skladu z metodologijo banke, ne more pa biti višji od maksimalnega zneska za storitve hitrega financiranja – to je do 30.000 evrov. Najvišji znesek financiranja, ki ga lahko dobite v mobilni banki Klikpro, uporabniki vidite v drugem koraku postopka v mobilni banki Klikpro.

junij, 2019

nlb klik pro kv 1920x468

Mobilna banka Klikpro

Do svojih poslovnih financ lahko dostopate hitro, varno in udobno, kar prek svoje mobilne naprave. Za izvajanje enostavnih bančnih poslov 24/7.

Krediti za podjetja

Vam pri izvedbi novih poslovnih idej pogosto zmanjkuje finančnih sredstev ali pa imate zgolj trenutne likvidnostne težave? V vseh primerih boste v nas našli zanesljivega in strokovnega partnerja, pripravljenega prisluhniti vašim željam in potrebam.

Ne zamudite dobrega poslovnega nasveta

Pridružite se več kot 24.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre poslovne finančne odločitve.


Prijavi se