Video: Reportaža Poslovni zajtrki 2019

Na letošnjih poslovnih zajtrkih »Obrazi posla, odrazi časa«, ki smo jih organizirali že šesto leto zapored, iščemo odgovore na to, kako bomo poslovali in delali v prihodnosti. Osem poslovnih srečanj po vsej Sloveniji, ki so že za nami in se jih je skupaj udeležilo okrog 1000 gospodarstvenikov, bi lahko povzeli z optimističnim sporočilom, da so podjetja dobro pripravljena na prihodnost. 


S poslovnimi zajtrki želimo podjetnikom omogočiti pogovor z vodilnimi strokovnjaki v Sloveniji, da lahko skupaj iščemo rešitve za poslovne izzive, ki jih prepoznavamo v vsakodnevnem sodelovanju s podjetji in s katerimi se spoprijemamo tudi sami. Predvsem pa želimo razpravo pripeljati na lokalno raven – tja, kjer podjetja poslujejo.

Poglejte utrip s 6. poslovnih zajtrkov.

Udeleženci na letošnjih dogodkih z zanimanjem prisluhnejo predsedniku uprave NLB Blažu Brodnjaku in njegovemu pogledu na aktualna gospodarska vprašanja ter odgovorom na to, kako lahko NLB prispeva h gospodarskemu razvoju regije. Strokovni pogled prispevata priznana strokovnjaka – ekonomist dr. Jure Stojan (ISR) in psiholog dr. Aleksander Zadel (Competo), ki smo ju letos povabili k sodelovanju. V pogovoru z uspešnimi podjetniki iz lokalnega okolja in z Andrejem Mežo, direktorjem Poslovanja z malimi in srednjimi podjetji v NLB pa spoznavamo, s kakšnimi izzivi se podjetja srečujejo in kako jih rešujejo v praksi.

Po osmih krajih, ki smo jih obiskali do sedaj: Kranju, Velenju, Portorožu, Celju, Krškemu, Radencem, Slovenj Gradcu in Ljubljani, bomo januarja 2020 na željo podjetij gostovali še v Novi Gorici.

Hvala vsem, ki ste z nami delili vaše poglede in izkušnje.

december, 2019

grey nlb pay podjetja final 1920x470

Mobilna denarnica NLB Pay za podjetja

Mobilna denarnica NLB Pay omogoča podjetjem in podjetnikom brezstično plačevanje na ustrezno opremljenih terminalih POS, v Sloveniji in tujini.

nlb klik pro kv 1920x468

Mobilna banka Klikpro

Do svojih poslovnih financ lahko dostopate hitro, varno in udobno, kar prek svoje mobilne naprave. Za izvajanje enostavnih bančnih poslov 24/7.

Ne zamudite dobrega poslovnega nasveta

Pridružite se več kot 24.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre poslovne finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!