Bančne storitve, brez katerih si ne predstavljamo vsakdana

Sodobne bančne storitve so postale tako enostavne, priročne in neločljivo vpete v naš način življenja, da so skoraj nevidne. Omogočajo nam udobno življenje in čeprav nas spremljajo vsak dan, hitro pozabimo, kako pogosto jih v resnici potrebujemo.


Včasih, ko je bilo treba za bančne storitve obiskati banko, smo jih redkeje uporabljali. Danes, ko se bančne storitve iz poslovalnic vse bolj selijo k uporabnikom, jih uporabljamo vse več, zavedamo pa se jih vse manj.

Bančnih storitev ne uporabimo le takrat, ko plačamo položnico v poslovalnici, ampak tudi, ko za to uporabimo mobilno banko in jo plačamo preprosto s pomočjo kamere telefona. Spremljajo nas na kosilu s sodelavci, ki ga lahko plačamo kar s mobilno denarnico in si z njimi v mobilni banki preprosto razdelimo račun ali pa, če imamo raje gotovino, ko za ta namen na bližnjem bankomatu dvignemo gotovino. Omogočajo nam brezskrbne vsakdanje nakupe pa tudi hitro nadomestilo pokvarjenega pralnega stroja, katerega nakup si lahko olajšamo s plačilom na več obrokov s plačilno kartico ali s hitrim kreditom v mobilni banki. Če bi nepričakovano morali plačati še za servis avtomobila, pa vemo, da se lahko zanesemo še na mesečni limit na računu. Z nami so, ko preverjamo svoje finančno stanje, ko kupujemo v trgovini ali na spletu, o plačilu s kartico pa nas banka za večjo varnost obvesti po SMS ...

Na voljo so nam, ko jih potrebujemo, katere in kako bomo uporabili, pa je odvisno od našega načina življenja. Vemo, katere so to in koliko zanje plačujemo?

     

Zakaj ne bi imeli vseh storitev združenih v paketu?

Bančne storitve, brez katerih si ne predstavljate več vsakdana, lahko uporabljate posamično, najpregledneje in najpreprosteje pa v paketu. V izbranem paketu namesto plačevanja posameznih storitev plačate le eno mesečno nadomestilo za vse vključene storitve.

Izmed petih paketov izberite paket, najprimernejši za svoj življenjski slog. NLB Paket Digitalni pa lahko sklenete kar prek spleta. 

Izberite NLB Paket zase

julij, 2020

paket osnovni www 2560x1440

Paketi

Izberite paket po svoji meri in prihranite!

Ne zamudite dobrega nasveta

Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!