Zakaj imamo radi banko tudi na plaži

Verjetno si niste mislili, da lahko marsikatero bančno storitev opravite na precej »nebančnem« mestu – na plaži. A z moderno tehnologijo in dobro internetno povezavo je mogoče že skoraj vse. Tako lahko tudi sredi poletnega oddiha dostopate do številnih storitev, za katere bi morali še pred nekaj leti obiskati bančno poslovalnico.


Banka z vami na poti

Sodobne naprave nam omogočajo stvari, o katerih smo lahko v preteklosti le sanjali. Od takojšnjega dostopa do informacij do neskončnih ur zabave, računalniki, tablice in telefoni so nedvomno spremenili – in izboljšali – naša življenja.

Z njimi pa je mogoče dostopati tudi do naprednih bančnih storitev. Vse, kar potrebujete, je ena izmed naštetih naprav ter internetna povezava, in že lahko izkoristite vse možnosti, ki vam jih ponuja sodobno bančništvo.

   

   

Mobilnost plačevanja

Tudi plačevanje ni več to, kar je bilo včasih. Dandanes je mogoče plačevati že od skoraj kjerkoli. To omogočajo storitve NLB:

  • Mobilna denarnica NLB Pay

Mobilnost je v hitrem tempu modernega sveta nujna, pa naj gre za potovanja ali plačevanje. Z Mobilno denarnico NLB Pay bodo vse vaše kartice vedno z vami na vašem telefonu, hkrati pa lahko preko nje tudi potrjujete spletne nakupe, dvigujete gotovino ter nakazujete denar prijateljem in sorodnikom s takojšnjimi plačili Flik.

  • NLB Plačilne kartice

Poleg gotovine so kartice čedalje bolj del našega plačevanja, tako po svetu, kot na spletu. Obe te lastnosti združuje nova NLB Debetna kartica Mastercard, ki omogoča spletne nakupe, hkrati pa je sprejeta na več kot 53 milijonih lokacijah po vsem svetu.

  • Spletna banka NLB Klik

Tudi na dopustu je potrebno poravnati tekoče račune. S Spletno banko NLB Klik lahko to naredite od kjerkoli z dobro internetno povezavo; tako, da uporabite funkcije Plačilni nalog UPN in Hitra plačila, poleg tega pa vam Spletna banka NLB Klik omogoča vpogledom v stanje in promet na vseh računih v banki ter vam z orodji za načrtovanje osebnih financ v sklopu Moja finančna slika (Moj proračun in Moje premoženje) pomaga pri doseganju svojih finančnih ciljev.

   

Popoln pregled kar s plaže

Pregled nad financami je osnova za preudarno uporabo sredstev na bančnem računu. Pri tem vam pomagajo naslednje NLB storitve:

  • Mobilna banka Klikin

Če pri roki nimate računalnika, lahko tudi preko pametnega telefona z mobilno banko Klikin dostopate do vpogleda v stanje in promet na vseh računih v banki. 

  • SMSAlarmi in SMS-Opomniki

SMS alarmi in opomniki so odlično orodje, s katerimi lahko boljše nadzorujete svoje bančne račune in jim tudi zagotovite večjo varnost.

   

Dostop do bančnega strokovnjaka tudi na dopustu

Včasih tudi številna orodja niso dovolj in je potrebna strokovna pomoč. Takrat vam prav pride video klic, s katerim lahko tudi v svoji spletni in mobilni banki 24 ur na dan, 7 dni v tednu dostopate do bančnega svetovalca, kjerkoli ste.

  

Vse storitve v izbranem NLB Paketu

Da bi vaše poslovanje še bolj poenostavili, smo bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate, združili v pakete. Prilagojeni so potrebam različnih uporabnikov, izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Preverite ponudbo bančnih paketov NLB

julij, 2021

Preprost, priročen in varnejši način plačevanja je tu. Namestite si novo in boljšo verzijo mobilne denarnice in omogočite kartice za plačevanje z Google Pay.

Mobilna denarnica NLB Pay

Bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate in jih najbolj potrebujete, smo združili v pregledne bančne pakete. Izberite paket po svoji meri in prihranite.

Paketi

Za morebitne nevšečnosti ob izgubi ali kraji kartice, lahko poskrbite s sklenitvijo dodatnega zavarovanja.

Zavarovanje za primer izgube ali kraje kartice

Ne zamudite dobrega nasveta

Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!