Drzno spletno nakupovanje in stresno potovanje?

Manca je kraljica spleta. A vsakič, ko se znajde v situaciji pred zaključkom spletnega nakupa, ji nekaj ne da miru. Premišljuje o možnih pasteh spletnega nakupovanja in nato se spomni. Odkar je ponosna imetnica NLB Debetne kartice Mastercard World, ki je več kot le plačilna kartica, je z njo popolnoma zaščitena. In ne samo to, zaščiteni so tudi njeni spletni nakupi. Poleg tega je deležna še številnih neverjetnih ugodnosti, ki poleg nakupovalne bogatijo tudi potovalno izkušnjo. Bodite tudi vi med tistimi, ki dobro poznajo vse njene prednosti.


Okrepljena varnost in še boljša zaščita spletnega nakupa
 

Kako učinkovito prepoznati varno spletno prodajno mesto oz. trgovca ter zaupati opisu izdelka? To je vse pogostejše vprašanje, ki se morda tudi pri vas poraja pred zaključkom spletnega nakupa. Če ste se morda znašli korak dlje od potrditve naročila, pa se sprašujete, ali ste zares varni pred zlorabo vaše plačilne kartice, berite dalje.
   

NLB Debetne kartice Mastercard World in Mastercard World Elite ščitijo imetnika, kot tudi njegov nakup, saj so opremljene z najnaprednejšimi varnostnimi mehanizmi. Med njimi velja izpostaviti:  

  • »Mastercard Identity Check« za okrepljeno varnost in preprečevanje zlorabe vašega računa, ki vas v primeru negotovosti pozove, da potrdite svojo identiteto prek enkratnega gesla ali biometričnega sistema
  • »Zero Liability« (nična odgovornost), ki vas ščiti v primeru nepooblaščenih transakcij,
  • brezplačno aktivacijo zavarovanja spletnih nakupov, ki imetnikom NLB Debetnih kartic Mastercard, Mastercard World in World Elite poleg zaščite spletnih nakupov zagotavlja zaščito v primeru kraje ali nastale škode, podaljšano garancijo in garancijo najugodnejše cene za spletne nakupe.

S klikom preverite, ali tudi vaša kartica omogoča brezplačno zavarovanje, in ga aktivirajte še danes.
   

Obogatena izkušnja tudi takrat, ko ste na potovanju   

Razširjenje ugodnosti NLB Debetnih kartic Mastercard World oziroma World Elite vašo varno nakupovalno izkušnjo dodatno bogatijo z ugodnostmi, ki jih boste z veseljem izkoristili tudi na potovanjih.

Zagotovo vas bo navdušila možnost hitrega prehoda na mednarodnih letališčih. Priročna ugodnost, s katero boste zlahka preskočili vrsto naravnost do kontrolne točke, pridobljeni čas pa izkoristili za sprostitev pred potovanjem. Vse, kar potrebujete, je le mobilna aplikacija Mastercard Travel Experience, ki si jo lahko povsem enostavno prenesete v trgovini Apple Pay in Google Pay. Potem pa vas do nepozabne potovalne izkušnje loči le še preprosti klik tukaj, s katerim preverite, na katerih letališčih lahko izkoristite to ugodnost.

Če ste s prednostnim prehodom pridobili čas, ki bi ga želeli čim bolj kakovostno izkoristiti ali pa si želite sprostitve pred napornim letom, potem se ne boste mogli upreti udobju letališkega poslovnega salona na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani. K sreči je njegova uporaba za vse imetnike NLB Debetnih kartic World Elite popolnoma brezplačna, imetniki NLB Debtnih kartic World pa lahko do mirnega in sproščujočega udobja salona dostopate z ugodnim doplačilom.

Poleg omenjenih ugodnosti pa je tukaj še ugodnost prednostnega parkiranja na mednarodnem letališču Jožeta Pučnika. Saj veste, za še bolj prijetno in nepozabno potovalno izkušnjo.
   

Raznolikost ugodnosti zagotovljena vsak mesec     

Za piko na i so tukaj še vsa prijetna presenečenja raznolikih mesečnih ugodnosti v sodelovanju z izbranimi ponudniki Merkur, Hervis in Big Bang. O njih vas redno obveščamo tukaj. Ne pozabite niti na podvojeno VOYO naročnino, ki jo prejmete ob plačilu 1-mesečne oz. 3-mesečne naročnine ob plačilu z NLB Debetno kartico Mastercard. Izbirate lahko med več kot 5.000 urami televizijskih vsebin kjerkoli in kadarkoli in si tako še podaljšate svet zabave.

 

Več o Mastercard Debetni kartici in možnosti predčasne menjave

osveženo junij, 2022

Preprost, priročen in varnejši način plačevanja je tu. Namestite si novo in boljšo verzijo mobilne denarnice in omogočite kartice za plačevanje z Google Pay.

Mobilna denarnica NLB Pay

Bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate in jih najbolj potrebujete, smo združili v pregledne bančne pakete. Izberite paket po svoji meri in prihranite.

Paketi

Za morebitne nevšečnosti ob izgubi ali kraji kartice, lahko poskrbite s sklenitvijo dodatnega zavarovanja.

Zavarovanje za primer izgube ali kraje kartice

Ne zamudite dobrega nasveta

Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!