Želite nastaviti vstopno stran za Podjetja kot privzeto vstopno stran?

Šport mladih

Koncept NLB Šport mladih je dodatni steber pri vzgoji mladih izven družine in šole. Spodbujamo podporne vzgojno izobraževalne vsebine in sprejemljiv pristop, s katerim mlade spodbujamo k zavedanju in identifikaciji vrednot in lastnosti fair-playja, ki jih sčasoma ponotranjijo in udejanjajo.


Celovito izgrajena osebnost je tista osebnost, ki vključuje zavedanje in udejanjanje vrednot ter fair-playa, kar je prenosljivo na vse ravni življenja in sobivanja. Samozavestna in spoštljiva osebnost je praviloma v nadaljevanju življenjske poti tudi bolj uspešna osebnost na vseh področjih - poslu, športu, ustvarjanju in drugod.

Mentorji (športni trenerji) vodijo mlade športnike skozi 5-stopenjski program psihosocialnega razvoja, kjer se delovne naloge osredotočajo na vrednote kot so odgovornost do sebe in drugih, so-odločanje pri postavljanju. Koncept podpore športu mladih soustvarjamo s Spolintom - inštitutom za razvoj športa in njihovim programom Sportikus Fair play.

Že 17 let smo ponosni sponzor Slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc in od leta 2015 tudi Rokometne zveze Slovenije.