Tvoja priložnost veselju dati nov naslov

Pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega kredita in se potegujte za 3 brezplačne mesečne obroke.

    

Pridobite individualno ponudbo

    

     

Priložnost za mlade družine

100 mladim družinam podarimo 3 mesečne obroke!

Med vsemi, starimi do vključno 40 let, ki boste med 2. 9. 2021 in 30. 11. 2021 v NLB sklenili stanovanjski ali hipotekarni kredit, bomo izžrebali 100 srečnežev in jim povrnili 3 mesečne obroke v skupni vrednosti do 1.000 EUR.

Pridobite ponudbo

Preverite pravila in pogoje sodelovanja.

Zaposlitev za določen čas ni ovira

V NLB si prizadevamo, da lahko vsakdo pride do svojega doma – tudi zaposleni za določen čas. Zato boste pri nas lahko dobili stanovanjski ali hipotekarni kredit tudi tisti s pogodbo za določen čas, saj za obvezno dodatno zavarovanje kredita zadošča že sklenitev začasnega poroštva za 24 mesecev in ne za celotno obdobje odplačevanja kredita.

Pridobite individualno ponudbo čim prej, saj ob sklenitvi kredita do 30. 11. 2021 veljajo za vse brez redne zaposlitve še posebej ugodni pogoji


Prednosti NLB Stanovanjskega kredita

  • Brez stroškov vodenja kredita,
  • možnost odložitve začetka odplačevanja glavnice kredita do 6 mesecev,
  • pokritje celotne vrednosti investicije (ob ustrezni kreditni sposobnosti ter vrsti in vrednosti zavarovanja),
  • ugodnosti za nakup pohištva,
  • kredit lahko stranke NLB sklenete tudi prek video klica.
  • Ob hkratni sklenitvi življenjskega zavarovanja NLB Vita Odgovorna vam v primeru najhujšega ves neodplačan kredit krije zavarovanje.
  • Tudi za zaposlene za določen čas.

Odkrijte vse prednosti


Vsi odgovori o nakupu nepremičnine

Nakup nepremičnine ni preprost, vsekakor pa je dosegljiv cilj. V NLB vam ponujamo celovito storitev, od informacij glede najema kredita, pa vse do sklenitve in pomoči ali svetovanja v času odplačevanja. Za vas pa smo pripravili tudi koristne nasvete in celovit priročnik, ki vas bo vodil skozi celoten postopek nakupa nepremičnine: od izbire do nakupa, najema kredita in koristnih nasvetov, kako živeti v novi nepremičnini s stroški, ki jih ta prinaša.

Preverite