#OkvirPomoči za mlade družine

Izmed vseh, starih do 40 let, ki ste med 1. 9. in 30. 11. 2020 v NLB sklenili stanovanjski kredit, smo izžrebali 100 srečnežev, ki jim bomo povrnili 3 mesečne obroke v skupni višini največ 1.000 EUR.

    

Nagrajenci

    

     

Si želite na svoje?

Pridite v NLB na posvet in si zagotovite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega kredita.

Individualno ponudbo lahko pridobite tudi prek spleta ali video klica.

Ponudba prek spleta

Video klic

Dobrodošli tudi zaposleni za določen čas

Stanovanjski kredit lahko v NLB dobite tudi s pogodbo za določen čas. Ob sklenitvi kredita do 30. 11. 2020 veljajo namreč za vse brez redne zaposlitve še posebej ugodni pogoji, saj za obvezno dodatno zavarovanje kredita zadošča že sklenitev začasnega poroštva za 24 mesecev, in ne za celotno obdobje odplačevanja kredita.


Prednosti NLB Stanovanjskega kredita

  • Lahko odložite začetek odplačevanja glavnice kredita do 6 mesecev.
  • S kreditom lahko pokrijete celotno vrednost investicije.
  • Našim strankam so na voljo ugodnosti za nakup pohištva.
  • Če sklenete življenjsko zavarovanje NLB Vita Odgovorna, vam v primeru najhujšega do 100 % neodplačanega kredita krije zavarovanje.
  • Tudi za zaposlene za določen čas.

Več o NLB Stanovanjskem kreditu


Vsi odgovori o nakupu nepremičnine

Nakup nepremičnine ni preprost, vsekakor pa je dosegljiv cilj. Najverjetneje vam bo k uresničitvi pomagal stanovanjski kredit. V NLB vam ponujamo celovito storitev, od informacij glede najema kredita do pomoči ali svetovanja v času odplačevanja. Za vas pa smo pripravili tudi koristne nasvete in celovit priročnik, ki vam bo pomagal pri vseh korakih nakupa nepremičnine: od izbire do nakupa, najema kredita in tudi tega, kako živeti v novi nepremičnini s stroški, ki jih ta prinaša.

Preverite