V NLB poslovalnicah z današnjim dnem prilagojen delovni čas

3. 2. 2020

Odslej bodo naši bančni strokovnjaki strankam z nasvetom in s pomočjo vsak dan na voljo najmanj pol ure dlje. Potem ko smo v želji, da bi se prilagodili spremenjenim navadam strank, izboljšali njihovo izkušnjo z našimi svetovalci in povečali uporabo digitalnih rešitev naše banke, novembra lani pilotno prilagodili delovni čas v 12 NLB poslovalnicah po državi, smo z današnjim dnem prilagodili delovni čas še v preostalih NLB poslovalnicah. Vmesne prekinitve delovnega časa, ko je bila večina poslovalnic zaprta, bodo krajše, ob sredah pa bo večina poslovalnic odprtih do 18. ure.

Z današnjim dnem so po novem, prilagojenem urniku začele poslovati vse NLB Poslovalnice — z izjemo tistih, ki po spremenjenem delovnem času poslujejo že od novembra 2019 (torej poslovalnice Slovenj Gradec, Sevnica, Idrija, Mirna, Mengeš, Nove  Jarše, Murska Sobota, Krim, Logatec, Hrastnik, Kranj in Trg republike) in NLB Poslovalnice E.Leclerc, ki bo ohranila delovni čas, prilagojen delovnemu času trgovskega centra.

V večini poslovalnic ob sredah do 18. ure

Večina NLB poslovalnic je bila strankam doslej dostopnih 6 ur in pol, z vmesno dvo- ali dvo- in polurno prekinitvijo (t. i. deljeni delovni čas), ko je bila banka zaprta. Ta prekinitev bo po novem trajala vsega eno uro, v nekaterih poslovalnicah – Trg republike, Koper, Domžale, Seidlova (Novo mesto) in Maribor – pa je sploh ne bo. Zaradi tega se bo sicer nekoliko prilagodil delovni čas poslovalnic, a naši bančni strokovnjaki bodo po novem strankam z nasvetom in pomočjo vsak dan na voljo najmanj pol ure dlje.

Kako bodo po novem odprte poslovalnice?

Večina poslovalnic 

Dan  Delovni čas
Pon, tor, čet 8.—13. 14.—16.
Sre 10.—13. 14.—18.
Pet  8.—15.

Trg republike, KP, MB Domžale, Seidlova

Dan Delovni čas
Pon–pet 9.00—17.00

Poslovalnica E.Leclerc

Dan Delovni čas
Pon—pet 9.00—19.00
Sob 9.00—13.00

Edina banka, odprta 24/7

Delovni čas večine NLB poslovalnic bo po novem torej daljši in priložnosti, da stranke poiščejo nasvet naših bančnih strokovnjakov, bo poslej več. Poleg tega pa lahko stranke opravijo osnovna bančna opravila ali poiščejo pomoč katerega od naših strokovnjakov kjer koli in kadar koli – torej 24 ur na dan, vse dni v letu – tudi na telefonski številki (01) 477 20 00, prek (spletnega) klepeta ali videoklica.

kontaktni center

Kontaktni center

Banka vedno pri roki, kontakni center vam je na voljo 24/7/365 - (01) 477 20 00, info@nlb.si

01 naslovka2560x1440

Video klic

Preprosto in udobno opravljanje bančnih storitev prek video klica, na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Zemljevid in ponudba storitev v NLB Poslovalnicah.

Poslovalnice

Obvestilo!

Iz preventivnih razlogov smo zmanjšali število odprtih poslovalnic in prilagodili urnike.

Več