paket mladostni www 1920x468

NLB Paket Mladostni

S sodobnimi bančnimi storitvami, ki so ti na voljo takrat, ko jih potrebuješ.

       

Želim paket

Paket Mladostni za 1,99 € na mesec* - paket, ki si zasluži tvojo pozornost!

                       

Delo ti lahko napolni žep, a le dogodivščine ti lahko napolnijo značaj! Zato novi paket Mladostni vključuje vse, kar potrebuješ od banke za kvaliteten lajf brez frk: osebni račun, osnovni limit do 300 EUR in možnost izrednega limita**, spletno in telefonsko bančništvo, banko Klikin na tvojem mobilcu, brezplačne dvige na NLB Bankomatih in kar 2 brezplačna dviga na bankomatih drugih bank v Sloveniji ter SMS Alarme in opomnike. Kaj lepšega si lahko želiš?                

              

Želim paket                                                                            


NLB Osnovni račun

NLB Osnovni račun je v paketu Mladostni brezplačen. Poleg dobiš še mednarodno brezstično kartico BA Maestro, s katero lahko plačuješ na praktično vseh prodajnih mestih v Sloveniji in po svetu, celo prek interneta. Gotovine ne boš več nosil s seboj za vsak primer, saj jo lahko dvigneš na vsakem NLB Bankomatu.


Mobilna banka Klikin 

           

         

Za popoln pregled nad denarjem ti je vedno na voljo mobilna banka Klikin. Vse, kar potrebuješ za njeno uporabo, sta pametni telefon in paket Mladostni, v katerem sta pristopnina in uporabnina za mobilno banko Klikin že vključeni. Omogoča pregled stanja in prometa, hitro plačevanje položnic, nakazilo denarja 24/7 kar prek GSM imenika z in-plačilom ter še nešteto drugih naprednih funkcij. Z mobilno banko Klikin tako prihraniš čas za pomembnejše stvari.

                

       

Več o Klikinu

                

                   

Želim paket

  


Spletna banka NLB Klik

               

                     

Ob odprtju paketa Mladostni lahko poleg že vključenih storitev dodaš še spletno banko NLB Klik z generatorjem OTP brez pristopnine. Z njo lahko hitro, preprosto in pregledno urejaš svoje osebne finance 24/7, brez obiska poslovalnice.

                 

                      

Več o NLB Kliku

            

                      

Želim paket


Mobilna denarnica NLB Pay

           

         

Ker v paketu Mladostni dobiš mednarodno plačilno kartico BA Maestro, lahko popolnoma brezplačno uporabljaš tudi najsodobnejši način plačevanja - mobilno denarnico NLB Pay. Vse, kar potrebuješ, je mobilni telefon z NFC in operacijskim sistemom Android (Lollipop 5.0 in višje). Kaj več, si še lahko želiš?

                

       

Več o NLB Pay

         

                          

Želim paket

                 

Najboljša rešitev!

Če si se, ali se boš, podal na samostojno pot, da boš počel in ustvarjal, kar te veseli, nisi pa še v fazi, ko potrebuješ čisto pravo podjetniško bančno poslovanje, lahko paket Mladostni uporabljaš tudi za poslovne namene. Torej, 1 paket, 2 namena - osebni in poslovni. Super, kajne?

In kaj vse še vsebuje paket Mladostni?

 

Dvigi na bankomatu

V paketu Mladostni imaš na voljo neomejeno brezoplčanih dvigov na NLB Bankomatih in kar 2 brezplačna dviga na bankomatih drugih bank v Sloveniji. Če pa se malo zapodiš naokoli, boš odkril tudi več kot 100 NLB Bankomatov, ki ti omogočajo hitro in varno brezstično dvigovanje gotovine. 

Več

Plačilna kartica Mastercard

Paket Mladostni ti omogoča uporabo mednarodne plačilne kartice Mastercard, s kar 50 % popustom na letno članarino. Poleg brezskrbnega in sodobnega brezgotovinskega poslovanja, v Sloveniji in tujini, pa jo lahko uporabljaš tudi za spletne nakupe. 

Več

 

SMS Alarmi in opomniki

S SMS Alarmi in opomniki (SMS-Alarm o uporabi kartice ni vključen v paket Mladostni) boš vedno na tekočem in ažurno obveščen o poslovanju s svojim osebnim računom, o poteku depozitov in varčevanj ter dogajanjem v NLB Kliku.

Več

           

Telefonska banka NLB Teledom

NLB Teledom ti bo prišel prav, ko boš hotel z enim klicem preveriti stanje na računu ali naročiti plačilo ali nakazilo na drug račun. Vse to ti NLB Teledom omogoča 24 ur na dan, 365 dni v letu, ne glede na vreme.

Več

Skleni paket Mladostni

Prek spleta

Izpolni spletni obrazec za naročilo in prihrani čas. Po oddaji vloge te bo poklical bančni svetovalec, s katerim se dogovoriš, kje in kdaj ti najbolj ustreza urediti vse podrobnosti. Za sklenitev paketa boš moral predložiti:

  • veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list),
  • potrdilo o davčni številki.

                

Želim paket

V poslovalnici

Obišči katero koli NLB Poslovalnico, v kateri boš lahko sklenil paket Mladostni. S seboj ne pozabi prinesti tudi vse potrebne dokumente za sklenitev paketa (osebni dokument in potrdilo o davčni številki).

Če pred sklenitvijo želiš podrobnejše informacije o paketu, nam piši na info@nlb.si ali pokliči 01 477 2000 (24/7).

Seznam poslovalnic

* Paket Mladostni je za mlade do 27. leta na voljo s 50 % popustom, in sicer namesto 3,99 EUR mesečno, le 1,99 EUR. 

** Osnovni ali izredni limit vam banka odobri glede na vašo kreditno sposobnost, ki jo oceni v skladu s poslovno politiko banke. Pred odobritvijo osnovnega ali/in izrednega limita bo banka  v sistemu SISBON preverila korektnost vašega poslovanja. Več informacij: www.sisbon.si . Vlogo lahko oddate osebno v  poslovalnici , ki vodi vaš osebni račun ali prek  NLB Klika.  

Jamstvo za vloge

Informacije o jamstvu za vloge so vam na voljo na straneh Banke Slovenije in v dokumentu Informacija vlagateljem o zaščiti vlog.

Skrita vsebina

Izberite paket po svoji meri!

Izberite paket, izpolnite obrazec in se oglasite v poslovalnici. Pričakujemo vas z nasveti in vsemi odgovori na vaša vprašanja, pripravili pa smo tudi nekaj zanimivih ugodnosti!

* Podatki so obvezni.

Ime: *
Priimek: *
Poslovalnica : *
Datum : *
Ura: *
** - vnesite enega od spodnjih kontaktnih podatkov
Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Komentar : *
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Hvala!
Na oddano telefonsko številko ali e-naslov vas bomo obvestili o potrditvi sestanka.