Za po svetu in na spletu - nova NLB Poslovna debetna kartica Mastercard

Ste že slišali za novo NLB Debetno kartico Mastercard? Ta bo zamenjala kartice NLB BA Maestro, hkrati pa prinaša številne dodatne možnosti uporabe. V tem članku vam bomo predstavili njene lastnosti, razlike z drugimi karticami in ugodnosti, ki jih z njo dobite.


Debetna je neverjetna

Se sprašujete, kaj vam NLB Poslovna debetna kartica Mastercard prinaša novega? V spodnji tabeli si lahko ogledate ključne lastnosti, ki si jih delita z vašo obstoječo debetno NLB Poslovno kartico BA Maestro, ter nove prednosti, ki vam jih nudi:

Debetna NLB Poslovna kartica BA Maestro

NLB Poslovna debetna kartica Mastercard

  • Vezana na stanje na poslovnem računu
  • Plačevanje in uporaba bankomatov v Sloveniji ter v tujini
  • Brezstična uporaba

  • Vezana na stanje na poslovnem računu
  • Plačevanje in uporaba bankomatov v Sloveniji ter v tujini
  • Brezstična uporaba
  • Plačevanje preko spleta
  • Večja mreža prodajnih mest in bankomatov v tujini

Kljub novemu izgledu in novim možnostim pa številne stvari ostajajo iste: številka poslovnega računa, limit na poslovnem računu, dnevni limit za dvig gotovine na bankomatu in SMS obvestila, ki ste jih imeli vključene doslej, ostajajo nespremenjeni.

Kaj pomeni izraz »debetna kartica«?

Debetne kartice so plačilne kartice, ki ob nakupu ali dvigu na bankomatu denar v trenutku prenesejo z vašega poslovnega računa. Pogovorno jim rečemo tudi »navadne« bančne kartice ali kartice poslovnega računa. Vaša Poslovna kartica BA Maestro je bila debetna kartica in enako velja za vaš novi poslovni debetni Mastercard, ki ste ga že ali ga še boste prejeli v prihodnjih mesecih.

   

Brezskrbno po svetu in na spletu

Nova NLB Poslovna debetna kartica Mastercard uporabnikom prinaša številne prednosti, med katerimi izstopata spletno plačevanje in uporaba v tujini.

  • Plačevanje prek spleta.

Ja, od sedaj za spletne nakupe ne boste več potrebovali namenske »kreditne« kartice (kartice z odloženim plačilom). NLB Debetna kartica Mastercard je široko sprejeta med spletnimi ponudniki. Za stroške, ki bi jih raje odplačali na več obrokov, pa lahko še vedno uporabite kartico z odloženim plačilom NLB Poslovni Mastercard.

  • Večja sprejetost na prodajnih mestih in bankomatih v tujini (tudi brezstično in s telefonom).

NLB Debetna kartica Mastercard je sprejeta na več kot 53 milijonih lokacijah po vsem svetu, tudi v restavracijah in hotelih.

NLB Debetno kartico Mastercard lahko prav tako uporabljate (tudi brezstično in s telefonom) za dvig ali polog gotovine, za pregled stanja in izpis prometa na poslovnem računu, za plačilo položnic, za zamenjavo številke PIN in za polnjenje računa mobilnega telefona.

Hkrati pa vam ponuja tudi vse ugodnosti, ki ste jih navajeni pri preostalih karticah Mastercard, kot so zaščita identitete, obvestila o uporabi in nična odgovornost.

Ekskluzivne ugodnosti

NLB Debetne kartice Mastercard pa imetnikom osebnih in poslovnih računov prinašajo tudi številne dodatne ugodnosti. Prva je ekskluzivna VOYO ugodnost 1 = 2 ali 3 = 6 –  ob nakupu 1-mesečne VOYO naročnine bodo stranke lahko VOYO gledale 2 meseca, ob nakupu 3-mesečne naročnine VOYO pa si bodo zagotovile kar 6 mesecev zabave. 

   

Več o novi kartici in možnosti predčasne menjave

julij, 2021

Mobilna denarnica NLB Pay omogoča podjetjem in podjetnikom brezstično plačevanje na ustrezno opremljenih terminalih POS, v Sloveniji in tujini.

Mobilna denarnica NLB Pay za podjetja

Izberite poslovni paket po svoji meri in imejte dober pregled nad stroški vsakodnevnega poslovanja.

NLB Poslovni paketi

Za morebitne nevšečnosti ob izgubi ali kraji vaše poslovne kartice lahko poskrbite s sklenitvijo dodatnega zavarovanja, ki omogoča zaščito pred finančno škodo ali izgubo.

Zavarovanje za primer izgube ali kraje poslovne kartice

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!