Priduržite se svetu množičnega investiranja

Dogodek je organiziran v okviru projekta programa Interreg Central Europe z imenom Crowd-Fund-Port v sodelovanju s platformo množičnega investiranja CONDA Slovenija.

Projektni partnerji Crowd-fund-port projekta se zavedajo dejstva, da ekosistem množičnega investiranja v srednjeevropski regiji raste in pridobiva na pomembnosti med alternativnimi poslovnimi modeli. Ker je področje množičnega financiranje še v začetni fazi, se podjetniško okolje, terminologija in raziskave, pravni okvir ter praksa stalno spreminjajo in razvijajo. Hiter razvoj in spremembe predstavljajo ključni izziv za vse vpletene strani: upravljavce platforme množičnega financirana, novoustanovljena podjetja in MSP, investitorje, državljane in oblikovalce politike. Glavni cilj projekta je izboljšati znanje in sposobnosti vseh relevantnih interesnih skupin, da bi lahko kar najbolje uporabili instrument množičnega financiranja.

 

V okviru prihajajočega dogodka želimo povečati osveščenost in znanje o množičnem investiranju v Sloveniji, z Vami deliti izkušnje množičnih investitorjev in predstaviti uspešno financirane projekte. Čeprav je slovenski prostor še v začetni fazi razvoja množičnega investiranja, trendi napovedujejo velik potencial, ki je lahko v dobršni meri podprt z množičnim financiranjem.

Pridružite se nam na okrogli mizi, na kateri boste izvedeli več o alternativnih modelih financiranja podjetij in možnosti investiranja v Sloveniji.

Več informacij in prijave na spletni strani Conda


Dogodki z istega področja

 
  
     
Dodaj v svoj koledar

Bodite obveščeni o poslovanju z vašim poslovnim računom, karticami in poslovanju v NLB Prokliku.

SMS-Sporočila

nlb klik pro kv 1920x468

Mobilna banka Klikpro

Do svojih poslovnih financ lahko dostopate hitro, varno in udobno, kar prek svoje mobilne naprave. Za izvajanje enostavnih bančnih poslov 24/7.

OBRAZEC