Zakaj izbrati NLB?

Da bo izbira banke za vas enostavnejša, vam želimo na enem mestu predstaviti naše ključne prednosti. Preverite, če so področja, na katerih smo še posebno konkurenčni, tista, ki lahko pripomorejo k rasti in razvoju vašega podjetja.


1. Za dostop do banke smo vzpostavili mrežo 128 prodajnih enot in 550 bankomatov, elektronsko banko NLB Proklik in 24/7 delujoč NLB Kontaktni center. Različno usposobljeni skrbniki v poslovalnicah, podjetniških in poslovnih centrih nudijo celovito obravnavo na enem mestu in lahko sledijo podjetjem v vseh fazah življenjskega cikla doma, prek 6 bank NLB Skupine in 1700 korespondenčnih bank v 123 državah sveta.

2. V NLB servisiramo 53.000 pravnih oseb, upravljamo s portfeljem kreditov v višini 4 milijard evrov in vsak dan obdelamo povprečno 300.000 plačilnih in kartičnih transakcij.

3. NLB Skupina je največja slovenska bančno-finančna skupina, ki jo poleg bančništva zaokrožujejo tudi druge finančne dejavnosti, kot so zavarovalništvo, upravljanje premoženja, lizing ter forfetiranje.

4. Imamo celovito ponudbo univerzalne finančne institucije. Na enem mestu se lahko pogovarjate o storitvah komercialnega, trgovinskega in investicijskega bančništva. Še posebno konkurenčni smo pri:

  • svetovanju pri mednarodnem poslovanju, financiranju in zavarovanju poslovanja z instrumenti trgovinskega bančništva (trade finance) in izvedenimi finančnimi instrumenti za obvladovanje obrestnih in valutnih tveganj;
  • plačilnih storitvah z možnostjo cenejšega internega prometa, zanesljivega in hitrega izvajanja SEPA plačil in plačil v tretje države, z elektronsko podporo dela z e-računi in množičnih plačil ter možnostjo upravljanja soglasij za direktne bremenitve;
  • storitvah za prodajna mesta, s sodobno opremo in procesiranjem kartičnih plačil, možnostjo prodaje na obroke, tudi za prodajo prek telefona ali spleta, in drugimi oblikami kreditiranja vaših kupcev, vključno z odkupom in servisiranjem terjatev;
  • storitvah podjetniških financ, kjer vam pomagamo pri poslovnem in finančnem prestrukturiranju, dokapitalizaciji, združitvah in prevzemih ali prodaji podjetja;
  • storitvah obveščanja, saj s SMS-sporočili povečujemo preglednost in varnost vašega poslovanja s karticami in NLB Proklikom, NLB Kontaktni center pa je na voljo za tehnično in poslovno pomoč 24/7. 

 

5. NLB je danes drugačna banka. Preobrazba banke je potekala s ciljem, da banka postane učinkovitejša in odzivnejša v komunikaciji s strankami in da odločitve o kreditiranjih sprejema hitro ter jih strankam strokovno utemelji. Odgovor o odobritvi kredita do skupne izpostavljenosti podjetja ali skupine v višini 100.000 EUR in za samostojne podjetnike do 50.000 EUR vam damo ob predložitvi ustrezne dokumentacije že v 48 urah!

Vabimo vas, da se nam pridružite!

oktober, 2014

Za zavarovanje poslovanja lahko uporabite instrumente trgovinskega bančništva (trade finance) ali izvedene finančne instrumente za zavarovanje valutnega ali obrestnega tveganja.

Zavarovanje poslovanja

2021 08 nlb poslovni paketi splosno 1920x468

NLB Poslovni paketi

Izberite poslovni paket po svoji meri in imejte dober pregled nad stroški vsakodnevnega poslovanja.

Ne zamudite dobrega poslovnega nasveta

Pridružite se več kot 24.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre poslovne finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!