Za po svetu in na spletu - nova NLB Debetna Mastercard kartica

Ste že slišali za novo NLB Debetno kartico Mastercard? Ta bo zamenjala kartice NLB BA Maestro, hkrati pa prinaša številne dodatne možnosti uporabe. V tem članku vam bomo predstavili njene lastnosti, razlike z drugimi karticami in ugodnosti, ki jih z njo dobite.


Debetna je neverjetna

Se sprašujete, kaj vam NLB Debetna kartica Mastercard prinaša novega? V spodnji tabeli si lahko ogledate ključne lastnosti, ki si jih delita z vašo obstoječo kartico BA Maestro, ter nove prednosti, ki vam jih nudi:

NLB BA Maestro

NLB Debetna kartica Mastercard

  • Vezana na stanje na bančnem računu
  • Plačevanje in uporaba bankomatov v Sloveniji ter v tujini
  • Brezstična uporaba

  • Vezana na stanje na bančnem računu
  • Plačevanje in uporaba bankomatov v Sloveniji ter v tujini
  • Brezstična uporaba
  • Plačevanje preko spleta
  • Večja mreža prodajnih mest in bankomatov v tujini

   

Kljub novemu izgledu in novim možnostim pa številne stvari ostajajo iste: številka osebnega računa TRR, limit na kartici osebnega računa in SMS obvestila, ki ste jih imeli vključene doslej, ostajajo nespremenjeni.

Kaj pomeni izraz »debetna kartica«?

Debetne kartice so plačilne kartice, ki ob nakupu ali dvigu na bankomatu denar v trenutku prenesejo z vašega bančnega računa. Pogovorno jim rečemo tudi »navadne« bančne kartice ali kartice osebnega računa. Vaša BA Maestro kartica je bila debetna kartica in enako velja za vaš novi debetni Mastercard.

   

Brezskrbno po svetu in na spletu

Nova NLB Debetna kartica Mastercard uporabnikom prinaša številne prednosti, med katerimi izstopata spletno plačevanje in uporaba v tujini.

  • Plačevanje prek spleta.

Ja, od sedaj za spletne nakupe ne boste več potrebovali namenske »kreditne« kartice (kartice z odloženim plačilom). NLB Debetna kartica Mastercard je široko sprejeta med spletnimi ponudniki. Za stroške, ki bi jih raje odplačali na več obrokov, pa lahko še vedno uporabite kartice z odloženim plačilom Mastercard, Visa in Karanta.

  • Večja sprejetost na prodajnih mestih in bankomatih v tujini (tudi brezstično in s telefonom).

NLB Debetna kartica Mastercard je sprejeta na več kot 53 milijonih lokacijah po vsem svetu, tudi v restavracijah in hotelih.

NLB Debetno kartico Mastercard lahko prav tako uporabljate (tudi brezstično in s telefonom) za dvig ali polog gotovine, za pregled stanja in izpis prometa na osebnem računu, za plačilo položnic, za zamenjavo številke PIN in za polnjenje računa mobilnega telefona.

Hkrati pa vam ponuja tudi vse ugodnosti, ki jih navajeni pri preostalih karticah Mastercard, kot so zaščita identitete, obvestila o uporabi in nična odgovornost.

    

Ekskluzivne ugodnosti

NLB Debetne kartice Mastercard pa imetnikom osebnih in poslovnih računov prinašajo tudi številne dodatne ugodnosti. Prva je ekskluzivna VOYO ugodnost 1 = 2 ali 3 = 6 –  ob nakupu 1-mesečne VOYO naročnine bodo stranke lahko VOYO gledale 2 meseca, ob nakupu 3-mesečne naročnine VOYO pa si bodo zagotovile kar 6 mesecev zabave. Dodatno pa si bodo imetniki NLB Debetnih kartic Mastercard lahko zagotovili 20 % popust ob nakupu vstopnic za Špasno poletje.

   

Več o novi kartici in možnosti predčasne menjave

julij, 2021

Preprost, priročen in varnejši način plačevanja je tu. Namestite si novo in boljšo verzijo mobilne denarnice in omogočite kartice za plačevanje z Google Pay.

Mobilna denarnica NLB Pay

Bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate in jih najbolj potrebujete, smo združili v pregledne bančne pakete. Izberite paket po svoji meri in prihranite.

Paketi

Za morebitne nevšečnosti ob izgubi ali kraji kartice, lahko poskrbite s sklenitvijo dodatnega zavarovanja.

Zavarovanje za primer izgube ali kraje kartice

Ne zamudite dobrega nasveta

Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!