Lizing vozil

Različne možnosti financiranja in prilagodljivi pogoji. Da bodo vaši mesečni obroki takšni, kot jih želite.

Rabljena in nova vozila

pictogram
Sklenitev
V NLB bančni poslovalnici
pictogram
Dokumentacija
Postopek je preprost z malo dokumentacije
pictogram
Široka ponudba
Rabljena in nova osebna ter lahka tovorna vozila
pictogram
Prilagodljivo odplačevanje
Višino obroka in dobo odplačevanja lahko spremenite
Kaj je lizing?
Ko se odločite za vozilo “na lizing”, ste v času odplačevanja lizinga uporabnik vozila (ekonomski lastnik), pravni lastnik vozila pa je družba NLB Lease & Go. Pravni lastnik vozila postanete po koncu dobe odplačevanja lizinga in ko izpolnete vse pogodbene obveznosti. Preverite podrobnosti tovrstne oblike financiranja vozil:

Kako deluje?

S tem načinom financiranja, ste v času odplačevanja lizinga uporabnik vozila (ekonomski lastnik), ne pa tudi pravni lastnik vozila. To postanete po koncu odplačilne dobe in ko izpolnete vse pogodbene obveznosti, do takrat pa je pravni lastnik družba NLB Lease&Go.

 

Kakšne vrste vozil lahko financiram z lizingom?

Z lizingom lahko financirate nakup rabljenih in novih osebnih vozil ter lahkih tovornih vozil do 3,5 ton.

Kdo lahko sklene lizing?

Polnoletna oseba. Ob izteku lizinga imate lahko največ 82 let. 

 

Moram biti plačilno sposoben?

Lizing lahko sklenete, če ste zaposleni za nedoločen ali določen čas (pogodba za določen čas mora trajati do izteka lizinga) ali pa prejemate pokojnino. Pri oceni vaše plačilne sposobnosti upoštevamo vaše redne prihodke  in morebitni drugi dodatni prihodki. Če je vaša plačilna sposobnost prenizka, boste potrebovali poroka.  

 

Koliko lizinga lahko dobim?

Višino obroka vam ob sklenitvi lizinga prilagodimo glede na vaše finančne zmožnosti. Najvišji znesek financiranja ni omejen, je pa odvisen od vaše plačilne sposobnosti in vrednosti vozila.

 

Lahko del vozila plačam že takoj?

Seveda. Do največ 80 % vrednosti vozila lahko s pologom financirate tudi sami .

 

Koliko časa lahko odplačujem lizing?

Odločite se lahko za odplačevanje od 36 do 96 mesecev. V primeru financiranja rabljenega vozila je doba trajanja lizinga odvisna od starosti vozila.

 

Katere dokumente potrebujem?

S seboj imejte veljaven osebni dokument in predračun dobavitelja vozila za vozilo, ki ga nameravate kupiti, naslovljenega na NLB Lease & Go. Potrebujete tudi zadnje tri plačilne liste, obvestila o pokojnini ali izpiske prometa na osebnem računu.

 

V kolikšnem času je odobren lizing?

Postopek odobritve vloge za financiranje je enostaven in hiter. Vloga je običajno odobrena v nekaj urah oziroma še v istem dnevu.

 

Kaj pa zavarovanje?

V vlogi uporabnika vozila ste za celotno obdobje lizinga dolžni poleg zavarovanja avtomobilske odgovornosti skleniti polni kasko (z enoodstotno oziroma minimalno odbitno franšizo) z vključeno tatvino in elementarnimi nesrečami. Ob sklenitvi lizing financiranja vam lahko ugodno uredimo tudi avtomobilsko zavarovanje.

Sklenite lizing

<p>Obiščite poslovalnico</p>

Obiščite poslovalnico

Dogovorite se za dan in uro, ki vam ustreza.

<p>Naročite klic</p>

Naročite klic

Vnesite telefonsko številko, na katero vas bomo poklicali.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 01 477 2000 in odgovorili bomo na vaša vprašanja.

Vas zanima še kaj?

Vse informacije o leasing financiranju in splošni pogoji so na voljo na spletnem mestu NLB Lease&Go.

NLB d.d., Ljubljana za NLB Lease&Go d.o.o. opravlja posredovanje pri lizing poslih in opravlja storitve, ki se štejejo za dejavnost kreditnega posredništva, s pooblastilom, da predstavlja storitve financiranja, ki jih ponuja družba NLB Lease & Go d.o.o., pri čemer pogodbe o lizingu s potrošniki sklepa družba NLB Lease&Go d.o.o. Vse informacije o lizing financiranju in splošni pogoji so na voljo tej povezavi.