Želite nastaviti vstopno stran za Podjetja kot privzeto vstopno stran?

Mobilna banka za vaš posel.

Mobilna aplikacija in banka Klikpro

Klikpro je mobilna aplikacija za pametne mobilne naprave, ki omogoča  izvajanje enostavnih bančnih poslov 24/7 . Omogoča dostop do informativnih vsebin , z aktiviranjem  mobilne banke Klikpro pa lahko hitro dostopate do svojih poslovnih računov , pregledujete poslovanje na poslovnih karticahplačujete obveznosti in naročate nove storitve. Deluje na operacijskih sistemih Apple iOS in Android .

Namenjena je podjetnikom, zasebnikom in društvom, lahko pa jo uporabljate tudi pooblaščenci podjetij in vsi tisti, ki želite imeti pregled nad svojim finančnim poslovanjem na računih kadar koli in kjer koli. 

Postanite uporabnik Klikpro


Kako začnete uporabljati mobilno banko Klikpro?

Brezplačno prenesete in namestite aplikacijo Klikpro (iOS/Android) na vašo mobilno napravo.

             

  


Pregledujte, plačujte in naročajte

Sodobno plačevanje

 • Za vnos novega plačila v EUR ali drugi valuti vnesite znesek, valuto in račun prejemnika, v mobilni banki pa vas bomo usmerili na vpis preostalih potrebnih podatkov.
 • Plačujete lahko z vseh poslovnih računov in na štiri različne načine: » Plačilni nalog « - ročni vnos, » Slikaj in plačaj «, kjer lahko slikate talon UPN ali QR kodo , » Uporabi ponovno « in » Menjalnica «. Plačila lahko oddate z datumom valute največ do 180 dni vnaprej.

Enostaven vpogled v plačila

 • V poglavju Poslana plačila vam je na voljo pregled vseh plačil, ki ste jih v izvedbo poslali prek mobilne banke Klikpro. Vsa poslana plačila lahko s funkcijo »Uporabi ponovno « ponovno uporabite, za vsa izvršena plačila pa naročite uradno Potrdilo o plačilu. 

Pregled nad poslovnimi financami 
vedno pri roki

 • Računi nudijo dostop do stanja in prometa vseh vključenih poslovnih računov v vseh valutah.
 • Promet  nudi informacijo o vseh prilivih in odlivih na vašem računu. Podrobnosti transakcij omogočajo vpogled v vsako transakcijo, kjer imate možnost, da posnetek zaslona s podrobnostmi pošljete poslovnemu partnerju po e-pošti.

Preprosto naročanje novih storitev

 • Naročila vam   omogočajo oddati različna vnaprej oblikovana naročila (kredit, garancija, odkup terjatev, davčna blagajna, SMS-Alarm, SMS-Opomnik ...)
 • Posebej preprosto je naročanje limita in depozita v poglavju Podrobnosti stanja.
 • Prek  Poslanih naročil  vpogledujete v že poslana naročila in spremljate status odprtega ali zaključenega naročila.

Pregled poslovanja na poslovnih karticah

 • Stanje in promet na poslovnih karticah  vsebuje podatke o transakcijah, ki ste jih opravili
  s poslovno kartico.
 • Če ste kartico izgubili ali sumite na zlorabo , lahko s klicem neposredno iz mobilne banke kartico blokirate.

Varno poslovanje

Vaš varnostni element je generator enkratnih gesel OTP, ki je v mobilno banko integriran in ga aktivirate s serijsko številko  (prejeto po e-pošti) in varnostnimi kodami (prejetimi prek SMS-sporočila).

Koristne informacije le nekaj klikov stran

Enostaven brezplačen dostop do koristnih splošnih informacij, tudi če še niste naša stranka: 

 • o lokacijah NLB Bankomatov, NLB Poslovalnic in NLB Podjetniških centrov ,
 • menjalnica in tečajnica za podjetniške finance,
 • izračun cene z in brez DDV ,
 • predstavitveni film , ki vas bo prepričal v uporabo,
 • kontaktni podatki banke.

Varen dostop

 • Mobilno banko aktivirate z vnosom serijske številke in varnostnih kod in si določite številko PIN.
 • Po aktivaciji v mobilno banko lahko vstopate z vnosom številke PIN, s prstnim odtisom  (Touch ID za iOS uporabnike ali Fingerprint za Android uporabnike) ali prepoznavo obraza (Face ID za uporabnike iOS z ustrezno mobilno napravo – trenutno iPhoneX).

Uporaba mobilne banke Klikpro

V mobilni banki so na voljo naslednja poglavja:

 • Računi – stanje, promet, podrobnosti transakcij;
 • Plačila – izvajanje domačih in plačil v tujino v vseh valutah iz NLB Tečajnice;
 • Poslana plačila – vpogled v plačila, izvedena prek Klikpro in ponovna uporaba podatkov;
 • Naročila – pošiljanje naročil za storitve v banko;
 • Poslana naročila – pregled nad poslanimi naročili;
 • Kartice - pregled stanja in transakcij z NLB Poslovno kartico Mastercard;
 • Poti do banke – informativne vsebine o bankomatih in poslovalnicah;
 • Kontakt – enostaven dostop do uporabnih kontaktov z banko;
 • Info – opis vsebin mobilne banke;
 • Odjava – izstop iz mobilne banke.

Uporaba mobilne banke je po poglavjih podrobno razložena v navodilih:

Navodila za uporabo mobilne banke Klikpro

Samostojno upravljanje z mobilno banko

Da boste lahko neodvisno od delovnega časa banke sami upravljali z mobilno banko Klikpro, se prijavite v spletno aplikacijo Administracija avtentikacijskih metod (AAM). V vaši mobilni banki je integriran varnostni element - generator enkratnih gesel (OTP), s katerim si generirate enkratno geslo za dostop do AAM.                

Vstopite v  aplikacijo in opravite prvo prijavo na podlagi priloženih navodil

Najpogostejši primeri uporabe spletne aplikacije za samostojno upravljanje z mobilno banko

Zamenjava mobilne naprave, na kateri uporabljate mobilno banko Deaktiviranje mobilne banke ob izgubi ali kraji mobilne naprave Pozabljen vstopni PIN za dostop do mobilne banke
Če menjate mobilno napravo, morate iz stare naprave deaktivirati generator OTP in ga aktivirati na novi napravi. Za ta korak potrebujete novo serijsko številko in nove aktivacijske kode, ki jih naročite spletni aplikaciji AAM s klikom na izbiro »Generator gesel želim uporabljati v drugi napravi/Želim zamenjati PIN generatorja OTP«. Ob izgubi ali kraji mobilne naprave, na kateri imate nameščeno mobilno banko, le-to lahko deaktivirate prek spletne aplikacije AAM in tako preprečite morebitne zlorabe. V AAM izberite »Izgubil sem/Ukradli so mi mobilno napravo«. Če ste pozabili PIN za dostop do mobilne banke, lahko PIN ponovno nastavite. V spletni aplikaciji AAM izberite »Generator gesel želim uporabljati v drugi napravi/Želim zamenjati PIN generatorja gesel« in naročite novo serijsko številko in aktivacijske kode, s katerimi boste ponovno aktivirali delovanje in si določili nov PIN.

Postanite uporabnik mobilne aplikacije Klikin z generatorjem OTP

Uporabniki NLB Klika oddajte naročilo prek pošte v NLB Kliku  s ključnim sporočilom: »Naročilo OTP« in aktualnimi kontaktnimi podatki o mobilni številki (na katero vam bomo poslali SMS-sporočilo z aktivacijsko kodo) in e-naslovu (kamor vam bomo poslali e-pošto z uporabniškim imenom in serijsko številko).

Uporabniki  NLB Teledoma  lahko naročilo oddate v telefonski banki.

Naročite generator OTP

Za naročilo NLB Klika z generatorjem OTP je potrebna identifikacija, zato bo ob oddaji naročila v spletnem obrazcu potreben še obisk poslovalnice.

Naročilo generatorja OTP pomeni enkratni strošek skladno z veljavno  tarifo .

Več informacij

Dobro je vedeti

Generator OTP deluje le v eni napravi, in sicer v napravi, v kateri je bil nazadnje aktiviran. Mobilno aplikacijo Klikin lahko uporabljate, če imate mobilni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom iOS (6.0 ali novejši) ali Android (4.0 ali novejši, ki ga podpira tudi Google Play trgovina).

Za dostop do mobilne banke Klikin na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku potrebujete dostop do interneta. Čeprav je Klikin prilagojen uporabi na mobilnih napravah in je s tem precej zmanjšana količina podatkov, ki se pri uporabi prenaša, ob tem vseeno nastajajo določeni stroški, odvisni od cenika mobilnega operaterja. Stroški prenesenih podatkov so odvisni od naročniškega paketa in države, v kateri imate dostop do (mobilnega) interneta. Cene se (lahko) razlikujejo glede na to, ali do mobilnega interneta dostopate v državah znotraj EU ali drugih državah, in skladno z dogovori mobilnega operaterja s posameznimi mobilnimi operaterji, ki omogočajo t. i. gostovanje. Predlagamo vam, da se o stroških uporabe (mobilnega) interneta v tujini pozanimate pri mobilnem operaterju, da skrbno spremljate količino prenesenih podatkov pri dostopu do (mobilnega) interneta, zlasti ko ste v tujini, in upoštevate obvestila mobilnega operaterja.

Postanite uporabnik mobilne aplikacije Klikin z generatorjem OTP

Uporabniki NLB Klika oddajte naročilo prek pošte v NLB Kliku  s ključnim sporočilom: »Naročilo OTP« in aktualnimi kontaktnimi podatki o mobilni številki (na katero vam bomo poslali SMS-sporočilo z aktivacijsko kodo) in e-naslovu (kamor vam bomo poslali e-pošto z uporabniškim imenom in serijsko številko).

Izpolnite spletni obrazec za naročilo  ter prihranite čas in denar pri bančnem poslovanju. V kratkem po oddaji naročila vas bomo poklicali, da se dogovorimo za obisk poslovalnice, ki je potreben zaradi zakonske zahteve po osebni identifikaciji ob izdaji KDP (certifikata) in generatorja OTP.

Obvestila za uporabnike Klikpro

Aktualna obvestila, namenjena uporabnikom mobilne banke Klikpro, v katerih vas obveščamo o spremembah na mobilni banki, o predvidenih prekinitvah delovanja, poslovanju prek NLB Poslovnega računa ipd. 

Datum objave: 23.3.2018

Izvajanje plačilnih storitev od 30. marca do 2. aprila 2018

Obveščamo vas, da je v petek, 30. marca 2018, v večini držav Evropske unije praznik in dela prost dan, v ponedeljek, 2. aprila 2018, pa je dela prost dan tudi v Sloveniji. Slovenske banke poravnavamo plačila prek evropskih plačilnih sistemov, ki 30. marca 2018 ne bodo delovali, zato bomo plačilne storitve izvajali na spremenjen način. Vse spremembe najdete tu.

Želimo vam lepe praznike. NLB d.d.

Datum objave: 8.3.2018

Občasne prekinitve delovanja tržnih poti v nedeljo, 11. marca 2018, zjutraj

Obveščamo vas, da bo v nedeljo, 11. 3. 2018 od 3.00 do 6.00 ure in od 7.00 do predvidoma 9.00 ure zjutraj, občasno moteno delovanje tržnih poti Klikpro, NLB Proklik, NLB Teledom in SMS Obveščanje zaradi rednega vzdrževanja sistemov.

Za morebitne težave se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

NLB d.d.

Datum objave: 1.3.2018

Prekinitev delovanja tržnih poti v nedeljo, 4. marca 2018, zgodaj zjutraj

Obveščamo vas, da bo v nedeljo, 4. 3. 2018 od 0.15 ure do predvidoma 4. ure zjutraj, prekinjeno delovanje tržnih poti Klikpro, NLB Proklik, NLB Teledom in SMS Obveščanje.

V navedenem času bo prekinjeno tudi delovanje telefonske centrale NLB Kontaktnega centra in video povezava iz NLB Portala.

Za morebitne težave se opravičujemo in prosimo za razumevanje. NLB d.d.
Datum objave: 28.2.2018

Zaračunavanje nadomestila za transakcije s poslovnimi karticami v drugih valutah

Obveščamo vas, da bomo 15. marca 2018 pričeli z zaračunavanjem nadomestila za procesiranje transakcij v drugih valutah (ki niso evro), opravljenih z NLB Poslovnimi karticami Mastercard in NLB Poslovnimi karticami BA Maestro. Nadomestilo za nakup ali dvig gotovine na bančnem avtomatu z eno od NLB poslovnih kartic v drugi valuti znaša 1,5 % od zneska.

Novo nadomestilo bomo dodali v NLB Tarifo ter dopolnili Splošne pogoje poslovanja s poslovno kartico Mastercard (poglavje 5 – Plačevanje porabe iz tujine) in Splošne pogoje poslovanja z NLB Poslovnim računom (poglavje 8.1 – NLB Poslovna kartica BA Maestro, šesti odstavek).

Dopolnjeni splošni pogoji in Izvleček iz NLB Tarife bodo od 15. 3. 2018 naprej na voljo na www.nlb.si . Dodatne informacije lahko pridobite pri skrbniku v banki, prek spletnega in video klepeta, telefona 01 477 20 00 in e-pošte info@nlb.si .

Želimo vam uspešno poslovanje, NLB d.d.

Datum objave: 22.2.2018

Novi Zakon o plačilnih storitvah – sprememba Splošnih pogojev poslovanja z NLB Poslovnim računom

Obveščamo vas, da smo zaradi novega Zakona o plačilnih storitvah, storitvah izdajanja elektronskega denarja in plačilnih sistemih (ZPlaSSIED), ki stopi v veljavo 22. februarja 2018, prilagodili Splošne pogoje poslovanja z NLB Poslovnim računom.


Posebej vas želimo opozoriti na novost pri plačilu znotraj držav Evropskega gospodarskega prostora (EGP). Po novem lahko plačnik, ne glede na valuto plačila, za plačilo nadomestila uporabi le opcijo SHA, kjer plačnik plača nadomestilo po tarifi plačnikove banke, prejemnik plačila pa nadomestilo po tarifi banke prejemnika plačila.

V okviru plačil znotraj EGP po novem plačnik ne more več izbirati ostalih možnosti plačila nadomestila – BEN in OUR.

Nove splošne pogoje lahko najdete na http://www.nlb.si/poslovni-racun .  Za dodatne informacije smo vam na voljo prek info@nlb.si , na telefonu NLB Kontaktnega centra 01/477 20 00 in prek video klica ali klepeta.

Želimo vam uspešno poslovanje.

Datum objave: 2. 2. 2018

OGLAS: Uvedba nove paketne ponudbe s 5. februarjem 2018

Obveščamo vas, da s 5. februarjem 2018 uvajamo novo paketno ponudbo za imetnike NLB Poslovnih računov.

Za vsa podjetja, podjetnike in zasebnike, ki začenjate poslovanje in tiste, ki vodite svoj posel že več let in zato potrebujete sodobno in prilagodljivo banko. Z NLB Poslovnim začetkom ali NLB Poslovnim paketom lahko izkoristite vse ugodnosti paketne ponudbe:

 • cenejše bančno poslovanje v primerjavi z redno ponudbo storitev izven paketa, 
 • dodatne storitve z ugodnostmi za osebni ali poslovni namen po lastni izbiri in
 • preprost pregled nad stroški bančnega poslovanja.

Izbirate lahko med različnimi oblikami paketnih ponudb Poslovni začetek ali Poslovni paket , odvisno od tega, koliko poslujete in kaj potrebujete pri poslovanju. Na voljo že od 1 EUR/mesec naprej.

Skladno z novo ponudbo smo v Splošnih pogojih poslovanja z NLB Poslovnim računom dodali nov člen 10. Paketna ponudba, novo paketno ponudbo pa smo vključili tudi v NLB Tarifo za domače in tuje pravne osebe, podjetnike in zasebnike, ter v Izvleček iz NLB Tarife.

Novi splošni pogoji so vam na volju tu , Izvleček iz NLB Tarife pa tu . Več informacij lahko dobite pri svojem poslovnem skrbniku, v NLB Poslovalnici, ki vodi vaš poslovni račun, ali na telefonski številki NLB Kontaktnega centra 01 477 20 00. Lep pozdrav, NLB d.d.

Datum objave: 1. 2. 2018

Izvajanje  čezmejnih in plačil v tretje države v času praznika 8. februar 2018

Obveščamo vas, da bomo v času praznika, 8. 2. 2018, čezmejna in plačila s tretjimi državami izvajali po spremenjenem urniku, ki vam je na voljo na NLB Spletnem portalu .

Želimo vam uspešno in učinkovito poslovanje prek Klikpro in lep praznik. NLB d.d.

Datum objave: 27. 12. 2017

Varnost je na prvem mestu

V času praznikov bodite posebej pozorni na to, da pri elektronskem in mobilnem poslovanju upoštevate napotke za varno poslovanje, ki so objavljeni na https://www.nlb.si/proklik#tab-varnost .

Od SI-CERT, ki spremlja in sprejema prijave zlorab pri izvajanju plačil, smo prejeli obvestilo o najnovejših poskusih zlorab na internetu, kjer neznanci zlorabijo direktorjev elektronski naslov in v računovodstvo podjetja posredujejo zahtevo za plačilo denarja na račun v tujino. Podrobnosti si lahko preberete na https://www.varninainternetu.si/2016/podjetja-pozor-neobicajna-sporocila-o-nakazilu-denarja-v-tujino/ .

Želimo vam varno poslovanje, NLB d.d.

Datum objave: 18. 12. 2017

Nadgrajena verzija Klikpro za uporabnike Android - verzija 2.6

Za uporabnike Android je na voljo nadgrajena verzija 2.6, ki vam omogoča uporabo prstnega odtisa (Fingerprint) za vstop v mobilno banko. Nadgradnjo opravite prek trgovine Google Play ali slikanja QR kode, ki jo najdete tu .  Funkcionalnost je na voljo uporabnikom, ki imajo ustrezne mobilne naprave.

Želimo vam varno in enostavno poslovanje, NLB d.d.

Datum objave: 15. 12. 2017

Obvestilo o spremembi NLB Tarife

Obveščamo vas, da s 1. januarjem 2018 spreminjamo NLB Tarifo za domače in tuje pravne osebe, podjetnike in zasebnike.

Sprememba se nanaša zgolj na imetnike NLB Poslovnih računov investicijskih skladov, ki bodo od 1. januarja 2018 naprej vključeni v zaračunavanje nadomestila za Upravljanje visokih povprečnih mesečnih stanj na NLB Poslovnem računu.

Sprememba bo objavljena v Izvlečku iz NLB Tarife, ki bo od 1. januarja 2018 naprej na voljo na http://www.nlb.si/stroski-in-obrestne-mere-podjetja .

Več informacij lahko dobite pri svojem poslovnem skrbniku, v NLB Poslovalnici, ki vodi vaš poslovni račun, ali na telefonski številki Kontaktnega centra 01 477 20 00.

Datum objave: 15. 12. 2017

Urnik  izvajanja plačilnih transakcij med božično-novoletnimi prazniki 2017

Približuje se konec leta 2017 in čas praznikov, ko bomo plačilne transakcije izvajali po prilagojenih urnikih. Vse podrobnosti o urnikih za domača, čezmejna in plačila v tretje države najdete na NLB portalu .

Želimo vam lepe praznike in uspešno 2018, NLB d.d.

Datum objave: 7. 12. 2017

Zamik  pošiljanja izpiskov poslovnega računa

Obveščamo vas, da vam bomo zaradi nadgradnje informacijskega sistema izpiske poslovnega računa za petek, 8. 12. 2017, po e-pošti posredovali šele v nedeljo, 10. 1. 2017 popoldne.

Zahvaljujemo se za razumevanje, NLB d.d.

Datum objave: 4. 12. 2017

Prekinitev  delovanja v torek, 5. decembra 2017, pozno zvečer

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na sistemu bo v torek, 5. 12. 2017 med 22. in predvidoma 22.30 uro, prekinjeno delovanje mobilne banke Klikpro.

Zahvaljujemo se za razumevanje, NLB d.d.

Datum objave: 22. 11. 2017

Prekinitev  delovanja NLB Tržnih poti v nedeljo, 26. novembra 2017

Obveščamo vas, da bo v nedeljo, 26. novembra 2017 od 0.30 do predvidoma 3.00 ure zjutraj, prekinjeno delovanje NLB Tržnih poti: mobilne banke Klikpro, elektronske banke NLB Proklik, NLB Teledom in SMS obveščanje. V času prekinitve bodo naši strokovnjaki izvedli nadgradnjo sistema.

Prekinitev na delovanje bančnih avtomatov in POS terminalov ne bo vplivala.

Zahvaljujemo se za razumevanje, NLB.

Datum objave: 13. 11. 2017

Nadgrajena verzija Klikpro za uporabnike iOS – verzija 2.6

Za uporabnike iOS je na voljo nadgrajena verzija 2.6, ki odpravlja napako pri izvajanju SEPA plačil in pri samem delovanju aplikacije. Avtomatska nadgradnja na novo verzijo se bo izvajala postopoma, zato si lahko verzijo, če želite, iz   APPStore nadgradite tudi ročno.

Želimo vam hitro in učinkovito mobilno poslovanje, NLB d.d.

1

Oddajte naročilo

Za uporabo mobilne banke potrebujete: 

Vlogo za uporabo mobilne banke Klikpro za podjetje

Vlogo za pooblaščenca in naročilo generatorja

Dokumentacijo oddajte pri poslovnem skrbniku ali v NLB Poslovalnici, ki vodi vaš Poslovni račun.

Če z nami še ne poslujete, se obrnite na najbližji NLB Podjetniški center ali NLB Poslovalnico in odprite NLB Poslovni račun, ki vam omogoča uporabo mobilne banke.

2

Koraki za aktivacijo mobilne banke

 1. Brezplačno prenesete in namestite aplikacijo Klikpro na svojo mobilno napravo - AppStore  ali  Google Play
 2. Pri poslovnemu skrbniku oddajte dokumentacijo za aktivacijo podjetja, pooblaščencev in varnostnega paketa za uporabo mobilne banke. 
 3. Aktivirajte mobilno banko s serijsko številko in aktivacijsko kodo, ki ste ju prejeli po e-pošti in v SMS-sporočilu.
 4. Določite si vstopno številko PIN in vstopite. 

Več v navodilih za uporabo Klikpro .

Potrebujete pomoč?

POKLIČITE TEHNIČNO POMOČ       POKLIČITE NLB KONTAKTNI CENTER
vsak delavnik med 8. in 20. uro in ob sobotah med 9. in 19. uro 
01 477 20 60
info@nlb.si

vse dni v letu, 24 ur na dan

01 477 20 00

info@nlb.si

Stroški

Enkratna pristopnina brezplačno
Mesečna uporabnina 2,50 EUR
Varnostni paket za Klikpro (vključuje generator enkratnih gesel OTP za pravne osebe) 9,00 EUR

Splošni pogoji

Splošni pogoji uporabe mobilne banke Klikpro
Splošni pogoji poslovanja

Pogosta vprašanja

Mobilno aplikacijo lahko namestite na mobilne naprave z operacijskima sistemoma Android  in iOS. Obiščite trgovino App Store ali Google Play in si namestite mobilno aplikacijo NLB Klikpro.

Prevzem za Android

Prevzem za iOS

Aplikacijo lahko prevzamtete tudi s QR kodo , ki vam je na voljo na NLB Spletnem portalu

Če želite uporabljati mobilno banko , se povežite z vašim poslovnim skrbnikom oz. obiščite NLB Poslovalnico, kjer vodijo vaš poslovni račun.

 

Navodila za delo z mobilno banko NLB Klikpro so vam na voljo na NLB Spletnem portalu .

Na spletni strani o NLB Klikpro  boste poleg navodil našli tudi uporabne vsebine za enostavno poslovanje.

Za uporabo mobilne banke NLB Klikpro pravna oseba in pooblaščenci pravne osebe potrebujejo:

 • odprt transakcijski račun – NLB Poslovni račun za pravne osebe v NLB d.d.,
 • ustrezno mobilno napravo z operacijskim sistemom iOS (8.0 ali novejši) ali Android (4.2 ali novejši) z omogočeno povezavo do interneta (podatkovni prenos ali Wi-Fi),
 • dokumentacijo za pristop k mobilni banki NLB Klikpro, s katero vas kot pravno osebo in pooblaščence pravne osebe vključimo v poslovanje.

Vsak pooblaščenec za uporabo mobilne banke NLB Klikpro potrebuje varnostni paket z generatorjem enkratnih gesel OTP, s katerim aktivira mobilno banko.

 • Uporabnik po prejemu serijske številke (po e-pošti) in aktivacijske kode (prek SMS) aktivira mobilno banko in si določi vstopno geslo – PIN.
Skrita vsebina

Naročite se na sestanek!

S poslovnim skrbnikom boste našli najboljšo rešitev za uresničitev vaših poslovnih ciljev.

* Podatki so obvezni.

Naziv podjetja : *
Podatek je obvezen.
Ime : *
Podatek je obvezen.

zakonitega zastopnika/nosilca dejavnosti/pooblaščene osebe

Priimek : *
Podatek je obvezen.

zakonitega zastopnika/nosilca dejavnosti/pooblaščene osebe

Telefon : *

Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.

E-naslov : *
Podatek je obvezen.
E-naslov *
Matična številka : *
Podatek je obvezen.
Davčna številka : *
Podatek je obvezen.
Sporočilo : *
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.
V najkrajšem času vas bomo poklicali za dogovor o nadaljnjih korakih.

Hvala za vaš interes.
Na oddano telefonsko številko ali e-naslov vas bomo obvestili o potrditvi sestanka.