naslovnica podjetja2

Obvestila

naslovnica podjetja2

Aktualna obvestila

21. maj 2020
V prvem kvartalu letošnjega leta smo kot prva banka v Sloveniji pristopili k novi SWIFT storitvi Global Payment Innovation. S tem smo se pridružili več kot 4.000 poslovnim bankam v svetu, ki to storitev že uporabljajo. Prednosti te storitve omogočamo tako fizičnim kot tudi pravnim strankam NLB.
23. apr 2020
V torek, 28. aprila, bo svoja vrata znova odprlo še 20 poslovalnic po državi – seveda strogo upoštevajoč preventivne zdravstvene ukrepe.
3. apr 2020
Tudi v NLB Leasingu se zavedajo nastale situacije. Razumejo svoje stranke in tudi v tem času obravnavajo njihova zaprosila za odlog plačila.
2. apr 2020
Še posebej v času epidemije je dobro, da število izhodov iz doma čimbolj omejimo. Priporočamo, da vse nujne nakupe plačate z brezstično kartico in tako zmanjšate možnosti za okužbo z virusom
1. apr 2020
Zaradi izrednih razmer trenutno nimamo dostopa do nekaterih bankomatov, ki se nahajajo v zaprtih trgovinah ali trgovskih centrih. V teh bankomatih se nahaja tudi nekaj zadržanih kartic, katerih imetnikom ne bo mogoče izročiti. Preberite, kaj storiti v tem primeru.
30. mar 2020
Vlada je na včerajšnji dopisni seji sprejela dodatne ukrepe za spoprijemanje z epidemijo novega koronavirusa, čemur smo že prilagodili tudi delo v banki.
26. mar 2020
V obdobju epidemije lahko mobilno banko Klikin pridobite tudi prek video klica.
16. mar 2020
Za vlagatelje, ki varčujejo v krovnem skladu NLB Skladi, smo pripravili nekaj odgovorov na vprašanja o dogajanjih na borzah in kako reagirati nanje v trenutnih razmerah.
10. mar 2020
V NLB smo v obdobju poostrenih ukrepov proti širjenju koronavirusa pripravili nekaj koristnih napotkov, povezanih z bančnim poslovanjem.
5. feb 2020
V NLB smo pregled nad stroški, ki jih imajo s poslovanjem naše stranke, bistveno poenostavili že ob uvedbi bančnih paketov – naše stranke namreč natančno vedo, katere storitve vsebuje njihov paket in koliko bodo zanje odštele –, odslej pa bo ta informacija še bolj jasna in pregledna tudi zaradi

Dobrodošli 24 ur na dan, vse dni v letu

01 477 2000

Če ste izgubili ali kako drugače ostali brez kartice, nas pokličite.

info@nlb.si

Imate vprašanje? Pišite nam.

Video klic

Enostavno in priročno, kjerkoli in kadarkoli.

Klepet

Potrebujete pomoč ali nasvet?

Naročite svetovalca na dom

Pridemo na dom, v službo oziroma kamor želite.

Obiščite najbližjo poslovalnico

Zemljevid poslovalnic.

Poiščite poslovalnico

Prijava na e-sporočila

Prejmite koristne nasvete in informacije o osebnih ali poslovnih financah, vabila na dogodke in aktualne razstave, tečajnice in še več zanimivih vsebin v svoj e-poštni nabiralnik.  

Želite prejemati vam koristne in ustrezne vsebine? Oddajte soglasje.
   Seveda   
Skrita vsebina
Skrita vsebina

Dogovorite se za obisk mobilnega bančnika

Naši bančni strokovnjaki vas obiščejo na vašem domu, v pisarni ali kjerkoli drugje, kjer vam ustreza. Svetovanje mobilnih bančnikov je brezplačno.

Izpolnite obrazec in vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo  za uro obiska.

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
** - vnesite enega od spodnjih kontaktnih podatkov
Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Želim, da me mobilni bančni svetovalec kontaktira:
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
drugo
kredit
naložbe
osebni računi
varčevanje
zavarovanje
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.
Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Hvala za vaš interes.
Na oddano telefonsko številko ali e-naslov vas bomo kontaktirali.