Dvig gotovine kar z NLB Pay

Uporabniki mobilne denarnice NLB Pay lahko gotovino na izbranih brezstičnih bankomatih v Sloveniji in tujini dvignete kar s telefonom. Najprej preverite, če gre za NFC bankomat (ti so posebej označeni), odklenite telefon in ga približajte označenemu mestu (tako kot kartico) ter vtipkajte svojo številko PIN in izberite znesek dviga.


Dobro je vedeti

Bodite pozorni, katero kartico imate v mobilni denarnici NLB Pay nastavljeno kot privzeto. Gotovino je namreč ugodneje dvigovati s kartico osebnega računa BA Maestro. Plačilne kartice z odloženim plačilom, kot sta NLB Mastercard ali Visa, so namreč primernejše za plačevanje na prodajnih mestih, saj je provizija za dvig gotovine na bankomatu razmeroma visoka.

Prenesi NLB Pay

april, 2019
pay krovna fotka

Mobilna denarnica NLB Pay

Mobilna denarnica NLB Pay omogoča brezstično plačevanje na ustrezno opremljenih terminalih POS, v Sloveniji in tujini.

nlb mastercard

Mastercard

Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, s katero lahko plačujete na prodajnih mestih po vsem svetu, dvigujete gotovino na bankomatih in nakupujete prek spleta.

sms alarm kartice

SMS-Alarm o uporabi kartice

Ob vsakem dvigu gotovine ali nakupu s plačilno kartico boste prejeli SMS-sporočilo in se lahko hitro odzvali, če bi vašo kartico kdo zlorabil.

Ne zamudite dobrega nasveta

Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


Prijavi se