Dvig gotovine kar z NLB Pay

Uporabniki mobilne denarnice NLB Pay lahko gotovino na izbranih brezstičnih bankomatih v Sloveniji in tujini dvignete kar s telefonom. Najprej preverite, če gre za NFC bankomat (ti so posebej označeni), odklenite telefon in ga približajte označenemu mestu (tako kot kartico) ter vtipkajte svojo številko PIN in izberite znesek dviga.


Dobro je vedeti

Bodite pozorni, katero kartico imate v mobilni denarnici NLB Pay nastavljeno kot privzeto. Gotovino je namreč ugodneje dvigovati s kartico osebnega računa BA Maestro. Plačilne kartice z odloženim plačilom, kot sta NLB Mastercard ali Visa, so namreč primernejše za plačevanje na prodajnih mestih, saj je provizija za dvig gotovine na bankomatu razmeroma visoka.

Prenesi NLB Pay

april, 2019
2023 05 nlb google pay kv landing 1827x468px

Mobilna denarnica NLB Pay

Preprost, priročen in varnejši način plačevanja je tu. Namestite si novo in boljšo verzijo mobilne denarnice in omogočite kartice za plačevanje z Google Pay.

nlb mastercard

Mastercard

Mastercard je mednarodna plačilna kartica za vse, ki želite varno in preprosto plačevati doma, v tujini ali prek spleta. Naročite jo zdaj.

sms alarm kartice

SMS-Alarm o uporabi kartice

Ob vsakem dvigu gotovine ali nakupu s plačilno kartico boste prejeli SMS-sporočilo in se lahko hitro odzvali, če bi vašo kartico kdo zlorabil.

Ne zamudite dobrega nasveta

Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!