Želite nakupovati na obroke brez obresti?

Izberite zanesljiv in ugoden način - NLB Plačilne kartice Mastercard, Visa in/ali Karanta*. Nakupujete lahko na 2 - 12 obrokov brez obresti, enostavno, hitro in brez odvečne dokumentacije. 

Kako poteka nakup na obroke?

Na prodajnem mestu preprosto povejte, da bi radi plačali na obroke, nakup in število obrokov pa potrdite z vnosom številke PIN. 

Pomembno je, da pravočasno preverite višino razpoložljivega limita na kartici, s katero želite opraviti nakup, saj je višina nakupa odvisna od višine neporabljenega limita na kartici. Razpoložljivi limit pa lahko preverite kadarkoli in zelo preprosto prek spletne banke NLB Klik ali telefonske banke NLB Teledom, na NLB Bankomatih in v NLB Poslovalnici.

V primeru, da ocenite, da višina razpoložljivega limita ne ustreza višini želelnega nakupa, pa lahko kar prek NLB Klika ali v svoji NLB Poslovalnici oddate vlogo za povišanje.

Limit, ki ga imate na NLB Plačilni kartici bo obremenjen za celotno višino neodplačanega dela dolga oziroma za celotno višino nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov, se vam bo tako postopoma sproščal tudi limit. 

Primer:

Na NLB Plačilni kartici imate še 1000 € neporabljenega mesečnega limita, od skupaj 1.100 €  odobrenega limita. Opravite nakup v višini 800 €, ki si ga razdelite na 8 obrokov po 100 €. Vaš kartični limit bomo obremenili za celotnih 800 €, vsak mesec pa boste plačali le 100 € in v tej višini se vam bo mesečno sprostil tudi limit.

Kje lahko nakupujete na obroke?

Prodajnih mest, ki nudijo možnost plačila na obroke je že več kot 4200 po vsej Sloveniji. Označena so z nalepko "Nakupi na obroke", poiščete jih lahko tudi tukaj.

Naj bo varno in brezskrbno

Naročite se na storitev prejemanja SMS-Alarm o uporabi kartice za le 1 evro na mesec. S SMS-sporočili boste obveščeni, kje, koliko in kdaj ste plačali s svojo NLB Plačilno kartico. Redno spremljanje kartične porabe je priporočljivo tudi v spletni banki NLB Klik, saj si tako lahko zagotovite, da vas poraba ne bo presenetila in da ne boste presegli limita, ki ste si ga začrtali.

*Ne velja za NLB Posojilni kartici Mastercard in Karanta ter NLB Poslovno kartico Mastercard.

december, 2013

obroki2017

Nakupi na obroke

S karticami z odloženim plačilom Mastercard/Visa/Karanta nakupujte na do 60 obrokov - na prodajnih mestih, ki to omogočajo, brez dodatnih obresti in stroškov.

Plačilne kartice so gotovina prihodnosti in postajajo nepogrešljive spremljevalke vsakega sodobnega potrošnika.

Kartice

SMS-Alarmi in SMS-Opomniki za hitri pregled ter obvladovanje vaših osebnih financ.

SMS-Sporočila

Ne zamudite dobrega nasveta

Pridružite se več kot 220.000, ki redno dobivajo najbolj sveže nasvete za dobre finančne odločitve.


Prijavi se

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!