Krediti

Za izpolnitev želja potrebujete kredit? Izberite v naboru naših kreditov, ki ustrezajo vsaki življenjski situaciji. 

Za vse, ki potrebujete hitri kredit za večje nakupe ali stanovanjski kredit za nakup nepremičnine. NLB Osebni kredit je na voljo za obstoječe NLB stranke in za nekomitente. NLB Osebni kredit oziroma potrošniški kredit je namenjen vsem, ki načrtujete večje nakupe in potrebujete hitri gotovinski kredit. Sklenete ga lahko hitro, preko NLB Klika, v nekaj minutah. Če želite pa se lahko vedno oglasite v poslovalnici, kjer se s svetovalcem dogovorite o višini, trajanju kredita in izbiri fiksne ali spremenljive obrestne mere. Naredite informativni izračun in preverite koliko kredita lahko dobite.

Stanovanjski kredit pa je za vse, ki načrtujete nakup nepremičnine ali pa bi želeli vzeti kredit za prenovo stanovanja ali obnovo hiše. Stanovanjski kredit lahko vzamete tudi za stroške, ki nastanejo s pridobivanjem dokumentacije za gradnjo ali obnovo nepremičnin ali za izplačilo dednih deležev in deležev ob razvezi. Stanovanjski kredit lahko dobijo tudi zaposleni za določen čas. Informativni izračun kredita vam pokaže okvirno informacijo o tem koliko stanovanjskega kredita lahko dobite.

Potrošniški kredit do 40.000 € s fiksno ali spremenljivo obrestno mero. Sklenite ga v digitalni banki NLB Klik ali v poslovalnici.
Za vse, ki želite ustvariti nov dom ali prenoviti starega. Mladi do 40 let ob sklenitvi do 30. 11. sodelujete v nagradni igri za vračilo 3 obrokov kredita.
Za nakup ali gradnjo pasivne hiše in za energetske prenove.
V sodelovanju z različnimi podjetji vam ponujamo ugodne namenske osebne kredite.

       

Prestrukturiranje dolgov

Če se znajdete v finančnih težavah, vam pomagamo tako, da boste lahko odplačevali svoje mesečne obveznosti kreditov, limitov ali plačilnih kartic na vam prilagojen način. Z banko lahko sklenete pogodbo ali aneks k obstoječi pogodbi, s katero bomo opredelili rok in način plačevanja obveznosti ter stroške, ki nastanejo zaradi spremembe pogojev odplačila.

Pomoč strankam, ki so se znašle v finančnih težavah in ne zmorejo več redno odplačevati mesečnih obveznosti do banke: kreditov, limitov ali plačilnih kartic.

       

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!