Krediti

Za izpolnitev želja potrebujete kredit? Izberite v naboru naših kreditov, ki ustrezajo vsaki življenjski situaciji. 

Za vse, ki potrebujete hitri kredit za večje nakupe ali stanovanjski kredit za nakup nepremičnine. NLB Osebni kredit je na voljo za obstoječe NLB stranke in za nekomitente. NLB Osebni kredit oziroma potrošniški kredit je namenjen vsem, ki načrtujete večje nakupe in potrebujete hitri gotovinski kredit. Sklenete ga lahko hitro, preko Klikina, v nekaj minutah. Če želite pa se lahko vedno oglasite v poslovalnici, kjer se s svetovalcem dogovorite o višini, trajanju kredita in izbiri fiksne ali spremenljive obrestne mere. Naredite informativni izračun in preverite koliko kredita lahko dobite.

Stanovanjski kredit pa je za vse, ki načrtujete nakup nepremičnine ali pa bi želeli vzeti kredit za prenovo stanovanja ali obnovo hiše. Stanovanjski kredit lahko vzamete tudi za stroške, ki nastanejo s pridobivanjem dokumentacije za gradnjo ali obnovo nepremičnin ali za izplačilo dednih deležev in deležev ob razvezi. Stanovanjski kredit lahko dobijo tudi zaposleni za določen čas. Informativni izračun kredita vam pokaže okvirno informacijo o tem koliko stanovanjskega kredita lahko dobite.

Potrošniški kredit do 35.000 € s fiksno ali spremenljivo obrestno mero. Sklenite ga v digitalni banki NLB Klik ali v poslovalnici.
Ugodni stanovanjski krediti za vse, ki želite ustvariti nov dom ali prenoviti starega. Informativni izračun kredita s fiksno ali spremenljivo obrestno mero.
Za nakup ali gradnjo pasivne hiše in za energetske prenove.
Mladi do 38 let lahko ob prvem reševanju stanovanjskega vprašanja pridobite stanovanjski kredit z jamstvom države.

       

Prestrukturiranje dolgov

Če se znajdete v finančnih težavah, vam pomagamo tako, da boste lahko odplačevali svoje mesečne obveznosti kreditov, limitov ali plačilnih kartic na vam prilagojen način. Z banko lahko sklenete pogodbo ali aneks k obstoječi pogodbi, s katero bomo opredelili rok in način plačevanja obveznosti ter stroške, ki nastanejo zaradi spremembe pogojev odplačila.

Pomoč strankam, ki so se znašle v finančnih težavah in ne zmorejo več redno odplačevati mesečnih obveznosti do banke: kreditov, limitov ali plačilnih kartic.
Zakon o interventnih ukrepih za odpravo posledic poplav in zemeljskih plazov za prebivalstvo, 2023

       

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!