Krediti

Za izpolnitev želja potrebujete kredit? Izberite v naboru naših kreditov, ki ustrezajo vsaki življenjski situaciji. 

Za vse, ki potrebujete hitri kredit za večje nakupe ali stanovanjski kredit za nakup nepremičnine. NLB Osebni kredit je na voljo za obstoječe NLB stranke in za nekomitente. NLB Osebni kredit oziroma potrošniški kredit je namenjen vsem, ki načrtujete večje nakupe in potrebujete hitri gotovinski kredit. Sklenete ga lahko hitro, preko Klikina, v nekaj minutah. Če želite pa se lahko vedno oglasite v poslovalnici, kjer se s svetovalcem dogovorite o višini, trajanju kredita in izbiri fiksne ali spremenljive obrestne mere. Naredite informativni izračun in preverite koliko kredita lahko dobite.

Stanovanjski kredit pa je za vse, ki načrtujete nakup nepremičnine ali pa bi želeli vzeti kredit za prenovo stanovanja ali obnovo hiše. Stanovanjski kredit lahko vzamete tudi za stroške, ki nastanejo s pridobivanjem dokumentacije za gradnjo ali obnovo nepremičnin ali za izplačilo dednih deležev in deležev ob razvezi. Stanovanjski kredit lahko dobijo tudi zaposleni za določen čas. Informativni izračun kredita vam pokaže okvirno informacijo o tem koliko stanovanjskega kredita lahko dobite.

Izkoristite akcijsko ponudbo od 21. novembra do 2. decembra 2022! Potrošniški kredit do 35.000 € s fiksno ali spremenljivo obrestno mero. Sklenite ga v Klikinu ali v poslovalnici.
Ugodni stanovanjski krediti za vse, ki želite ustvariti nov dom ali prenoviti starega. Informativni izračun kredita s fiksno ali spremenljivo obrestno mero.
Za nakup ali gradnjo pasivne hiše in za energetske prenove.

       

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!