naslovka video klic

Video klic

Za vsa bančna vprašanja so vam naši strokovni in prijazni svetovalci na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.                      

Video klic

Ker dan nima samo 8 ur, smo vedno tu za vas - 24/7!

          

In ker vemo, da je včasih dobro slišati topel glas ali videti prijeten obraz, je osebni stik z našo banko še pristnejši - bančni svetovalec je le en klik stran. Pomagal vam bo v živo prek video klepeta  , doma ali v  službi, na poti ali sredi opravkov. Za vsa vaša bančna vprašanja so naši strokovni in prijazni bančni svetovalci na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Z njimi lahko bolje spoznate produkte naše banke, se posvetujete o naših storitvah, pridobite informativne izračune za kredite ali varčevanja, ali pa se nanje obrnete v primeru tehničnih težav s spletno ali mobilno banko, izgube ali zlorabe plačilnih kartic in podobno. Vedno vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.

       

Začni video klic           

             

Delovanje videa v brskalniku Safari in Internet Explorer na računalniku deluje samo z namestitvijo vtičnika. Za video klic potrebujete kamero z avtofokus-om in ločljivostjo 720p.


Kaj lahko storimo za vas prek video klica:

Za vzpostavitev video klica potrebujete le spletno kamero in veljaven osebni dokument. Na ta način vam bodo naši svetovalci lahko:

  • sprejeli naročilo za osebni in stanovanjski kredit,
  • preverili stanje in prilive na računu,
  • naročili nove kode za aktivacijo mobilne banke,
  • izdelali potrdilo o plačilu,
  • svetovali o bančni ponudbi,
  • pomagali uspešno vstopiti v vašo spletno banko,
  • in izvedli še mnogo drugih stvari, za katere bi sicer morali obiskati poslovalnico.

      

Video klic lahko izvedete tudi neposredno iz svoje spletne ali mobilne banke ter mobilne denarnice NLB Pay, kjer so vam svetovalci prek klepeta ali video klica na voljo vse dni v letu, 24 ur na dan.

Potrebujete nasvet prav takoj?

Splošni pogoji video klica in klepeta


Pogosta vprašanja

Za uporabo video klica in spletnega klepeta banka ne zaračunava pristopnine, niti mesečne uporabnine.

Za vsako opravljeno bančno storitev ali finančno transakcijo z uporabo video klica banka zaračuna nadomestilo v skladu z vsakokrat veljavno tarifo banke za fizične in pravne osebe, na način kot se nadomestilo obračuna pri opravljanju plačilnih storitev in ostalih storitev na bančnem okencu v poslovalnici banke.

Za uporabnike NLB Teledoma, ki opravijo  postopek prepoznave za telefonsko banko, veljajo Splošni pogoji za NLB Teledom.

Za uporabo video klica potrebujete kamero z avtofokus-om in ločljivostjo najmanj 720p, ter zvočnik / slušalke in mikrofon (ki je lahko vgrajen v spletni kameri ali na slušalkah).

Uporabnik lahko z uporabo video klica opravlja pretežni del klasičnih storitev banke, ki jih lahko sicer opravlja v poslovalnici banke, razen transakcij, za katere to ni možno zaradi veljavne zakonodaje, iz varnostnih razlogov, poslovne politike banke ali drugih razlogov. Bolj podrobne informacije o naboru storitev lahko uporabnik dobi preko video klica ali klepeta oz. drugih komunikacijskih kanalov banke.

Več o tem lahko preberete v splošnih pogojih, ki so na voljo tukaj.

Izberite namen, znesek in zavarovanje kredita po svoje in jih prilagodite po svoje.
Iz udobja doma si lahko hitro preračunate možnosti kredita, ki vam najbolj ustrezajo.
Želim narediti izračun!
Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!