01 naslovka2560x1440

Svet se ne začne vrteti šele ob osmih zjutraj 

Dan nima 8 ur in teden nima 5 dni. Izberite svojo pot do banke – mobilno, 

spletno in zdaj tudi prek spletnega ali video klepeta z bančnimi svetovalci. 

Ste za klepet? Ali video klic?

NAVDIH SE NE NAPOVE S SESTANKOM

IZ OČI V OČI - video klepet z bančnimi svetovalci

Ker vemo, da je včasih dobro slišati topel glas ali videti prijeten obraz, je osebni stik z našo banko po novem še pristnejši - bančni svetovalec je le en klik stran. Pomagal vam bo v živo prek video klepeta , doma ali v  službi, na poti ali sredi opravkov. Vedno vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.

V primeru, da nimate kamere pa z nami lahko poklepetate prek spletnega klepeta.

Video klic  Klepet

Delovanje videa v brskalniku Safari in Internet Explorer na računalniku deluje samo z namestitvijo vtičnika. Za video klic potrebujete kamero z avtofokus-om in ločljivostjo 720p.


KER DAN NIMA SAMO 8 UR

SMO VEDNO TU ZA VAS - NLB Kontaktni center 24/7

Za vsa vaša bančna vprašanja so vam naši strokovni in prijazni bančni svetovalci na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Z njimi lahko bolje spoznate produkte naše banke, se posvetujete o naših storitvah, pridobite informativne izračune za kredite ali varčevanja, ali pa se nanje obrnete v primeru tehničnih težav s spletno ali mobilno banko, izgube ali zlorabe plačilnih kartic in podobno. 

Oglasite se! 

Telefon  E-pošta  Klepet  Video klepet


TUDI KO ŽIVLJENJE NE IGRA PO PRAVILIH

OBSTAJA REŠITEV - mobilna banka Klikin

Ste ravno na poti ali na sestanku, pa morate nujno urediti plačilo položnice ali nakazilo denarja? Nič lažjega. Z mobilno banko Klikin in funkcijo in-plačilo lahko denar nakažete kar prek svojega GSM imenika, s funkcijo Slikaj in plačaj pa poslikate položnico in plačilo je izvedeno 1, 2, 3. Preprosto, kadarkoli in kjerkoli, 24 ur na dan.

Več o mobilni banki Klikin


ZA SVET,  KI SE NE ZAČNE VRTETI OB OSMIH ZJUTRAJ

Mobilna banka za vaš posel Klikpro je pri današnjem delovnem tempu tako rekoč nepogrešljiva. Omogoča vam hitro pregledovanje prometa na poslovnih računih, preprosto naročanje novih storitev, učinkovito plačevanje splačilnim nalogom, plačevanje UPN s skeniranjem QR kode ter plačevanje ponavljajočih se plačil. Hitro in elegantno poslovanje v času vašega delovnika in ne delovnika banke. Naj bo dan ali noč.

Več o mobilni banki Klikpro    


ODGOVORNOSTI SE NE MERI S ČASOM 

ZATO VAM BANČNE STORITVE NUDIMO KADARKOLI JIH POTREBUJETE

Pregledujte in urejajte osebne finance, plačujte položnice, sklepajte varčevanja in depozite ali naročite individualno ponudbo za kredit, kar iz udobja svojega doma ali v službi, kadar utegnete, kjerkoli in kadarkoli. Naj bo dan ali noč, spletna banka NLB Klik je odprta 24 ur na dan, potrebujete le dostop do spleta in osebni računalnik.

Več o spletni banki NLB Klik 


Potrebujete bančni nasvet prav takoj?

Naročilo mobilne banke Klikin in Klikpro

Postanite uporabnik mobilne banke Klikin 

Uporabniki NLB Klika lahko pristop k mobilni banki Klikin uredite v spletni banki v poglavju Vsa naročila in vloge / Nastavitve mobilne banke Klikin oz. prek spodnjih povezav.  Pred oddajo naročila, preverite tudi ustreznost svojih kontaktnih podatkov (GSM številko in e-naslov).

1. Če do NLB Klika dostopate prek kvalificiranega digitalnega potrdila:

Naročite OTP in mobilno banko Klikin

2. Če že imate generator OTP za vstop v spletno banko NLB Klik:

Pristopite k mobilni banki Klikin 

Postanite uporabnik mobilne banke Klikpro

Za uporabo mobilne banke Klikpro potrebujete: 

Vlogo za uporabo mobilne banke Klikpro za podjetje

Vlogo za pooblaščenca in naročilo generatorja

Dokumentacijo oddajte pri poslovnem skrbniku ali v NLB Poslovalnici, ki vodi vaš NLB Poslovni račun.

Če z nami še ne poslujete, se obrnite na najbližji NLB Podjetniški center ali NLB Poslovalnico in odprite bančni račun, ki vam omogoča uporabo mobilne banke.

Še več poti do banke