Splača se imeti NLB plačilno kartico Mastercard

Preverite, katere ugodnosti čakajo na vas. 

Ljubitelji televizijskih uspešnic boste v njih uživali dlje.

Aktivirajte naročnino VOYO in ob plačilu z NLB Debetno kartico Mastercard® izkoristite posebno ponudbo 1 = 2 ali 3 = 6.

Izbirate lahko med več kot 5.000 urami televizijskih vsebin kjerkoli in kadarkoli in si zabavo podaljšate še za enkratno obdobje vaše naročnine.

Aktivirajte VOYO


Deževni dnevi, ugodni nakupi!

Pri plačilu s kartico NLB Mastercard v trgovinah Merkur prejmete dodatni popust na pokončni sesalnik Electrolux, vinil plošče in televizor LG. Ponudba velja za določene izdelke, in sicer vse do 4. 10. 2021.  


NLB x BIG BANG = nova sveža akcija!

Ob plačilu s plačilno kartico NLB Mastercard v tem mesecu prejmete dodatni 10 % popust na izbrane gaming izdelke Logitech, Razor in UV Gear.  Ponudba velja v spletnem centru in v trgovinah Big Bang od 14. 9. 2021 do 30. 9.2021 oz. do prodaje zalog.


Sedaj je pravi čas, da se odpravite v jesen aktivno!

Izkoristite svojo plačilno kartico NLB Mastercard in si med 17. in 26. 9. 2021 privoščite izbrane izdelke Hervis ugodneje!


Ker je ena razvada na dan razvajanje.

In še zanjo dobite povrnjena sredstva.  

Naj vaše naslednje potovanje,  globinsko čiščenje avtomobila in lepotna preobrazba ne ostanejo le pri besedah. Vsak dan je nova priložnost, da odkrijte svojo najljubšo razvado, poenostavite domača opravila ali odkrijete turistično destinacijo v bogati, a ugodni ponudbi, ki je za imetnike kartice Mastercard še ugodnejša.

Na spletni strani 1nadan.si plačujte s kartico Mastercard, saj vam je ob plačilu na kartico povrnjenih 10 % vrednosti nakupa.

 

Akcija traja do preklica.


Ker postavljamo varnost na prvo mesto.

Tudi pri spletnem nakupovanju. 

NLB Pay zagotavlja enostavno in varno plačevanje z biometrijo na spletu, v trgovinah ali pri nakazilih prijateljem. Uporaba biometrije pri plačilnih storitvah, ki se izvede prek prepoznave prstnega odtisa, obraza ali šarenice poenostavi postopek plačevanja, naredi plačila z NLB Pay še bolj varna ter celovito izboljša uporabniško izkušnjo spletnih nakupov.

Biometrija dopolnjuje večstopenjsko potrditev identitete uporabnika ob plačilu na spletu, ki jo predvideva nov standard Evropske zakonodaje – Močna avtentikacija strank, z namenom nižanja števila zlorab pri spletnih nakupih.

Prenesi NLB Pay iz trgovine Google Play ali App Store


Ker razumemo, da niste odgovorni za spletne nakupe, ki jih niste storili vi.

Omogočamo vam zaščito z nično odgovornostjo.

Lahko ste povsem mirni, kajti s kartico Mastercard niste odgovorni za nepooblaščene transakcije pri skrbnem in varnem spletnem nakupovanju. Plačajte le nakupe, ki ste jih odobrili s svojo kartico NLB Mastercard. Naročite kartico NLB Mastercard in z njo brezskrbno plačujte na spletu, saj vas ob odgovorni uporabi kartice varuje nična odgovornost.

V primeru nepooblaščene transakcije v trgovini, na bankomatih, prek spleta ali mobilne naprave zlorabo prijavite banki. Dogovor med banko, podjetjem Mastercard in trgovcem nas zavezuje, da vam ob pravilni uporabi kartice in nepooblaščeni transakciji povrnemo znesek.

 


Kjer je neprecenljivo lahko dosegljivo. 

S programom Mastercard® Priceless Cities.

Ustvarjen za vedoželjne popotnike, ki na svojih potovanjih radi raziskujete nepoznano. Kot imetnik kartice Mastercard imate dostop do nepozabnih doživetjih na dosegu roke – zdaj jih morate le še odkriti.

Spoznajte program Mastercard® Priceless Cities, ki povezuje prek 40 najbolj izjemnih destinacij v več kot 70 državah sveta in odpira vrata ekskluzivnim ponudbam, ki se spreminjajo skladno s tokovi mestnega dogajanja.
 

Odkrijte aktualne ugodnosti in spremljajte vse prihodnje novosti na priceless.com.    


Potrebujete pomoč?


Skrita vsebina

Naročite plačilno kartico in nakupujte na obroke!

Nakup plačajte na obroke! Na več kot 4200 prodajnih mestih po vsej Sloveniji, do 60 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov!

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.

V najkrajšem času vas bomo poklicali za dogovor o nadaljnjih korakih in potrditvi naročila.

Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Hvala za vaš interes.

Na oddano telefonsko številko ali e-naslov vas bomo obvestili o potrditvi sestanka.