Življenje je prekratko, da ga ne bi izkoristili.

Vsak dan je priložnost za Mastercard ugodnost.

Naroči kartico

POLNITI SVOJ VOZIČEK

LE Z NAJLJUBŠIMI DRUŽINSKIMI TRENUTKI. 

Največji užitek se ne skriva v materialnih stvareh, ampak v doživetjih in izkušnjah, ki jih omogočajo. Užijte vsak trenutek s svojimi najbližjimi – uživajte v hrani, v njeni pripravi, dragocenih namigih in občasnih spodrsljajih, ki se pretvorijo v neprecenljive nauke.

Plačujte z brezstično kartico Mastercard ali BA Maestro in vsak petek uživajte v 15 % popusta na vaše najljubše Tuš izdelke. Vrednost ugodnosti vam je  povrnjena kot D*nar na vašo Tuš klub kartico.

Akcija poteka do 31. 1. 2019.


 


PREPROSTO JE UŽIVATI 

Z BREZHIBNO TEHNOLOGIJO.

Izkoristite četrtkovo priložnost, plačajte z brezstično kartico Mastercard ali Maestro in prejmite 15% popust na vso belo tehniko!

Obiščite eno izmed Big Bang poslovalnic, kjer vam bodo ustrezno svetovali, ali svoj nakup opravite kar v spletnem centru www.bigbang.si. V košarici ob plačilu s kartico Mastercard ali Maestro vpišite e-kupon "mastercard-15".

Popust v višini 15 % se obračuna na blagajni v fizični trgovini ali v košarici v spletnem centru. Popust velja za vse izdelke bele tehnike, ki so na zalogi. Popust je možno koristiti le ob plačilu s kartico Mastercard ali Maestro plačilno kartico. Akcije se izključujejo, popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za izdelke v odprodaji. Popusti niso prenosljivi. Ob nakupu s popustom ni mogoče unovčiti drugih kuponov za popust. Možen je nakup v količinah, primernih za gospodinjstva. Ponudba velja v spletnem centru www.bigbang.si in trgovinah Big Bang. 

Akcija traja do 1. 11.  do 27. 12. 2018 oziroma do odprodaje zalog.


UŽIVAJTE V McDONALD'S PONUDBI DOMA

SAJ JE ZA VAS ŠE UGODNEJŠA.

Ljubljansko središče vse od junija dalje uživa v McDonald's ponudbi tudi za domačo mizo! Za vse imetnike kartice Mastercard ali Maestro pa je dostava njihovih jedi na dom še ugodnejša. 

Ob spletnem naročilu in plačilu s kartico Mastercard ali Maestro na portalu ehrana.si prejmite dodatnih 2,99 € popusta, na voljo pa so vam vse jedi in pijače iz aktualne McDonald's ponudbe. No, le za topljivi sladoled boste morali odpotovati do najbližje poslovalnice.
 


KER JE SVET FILMSKE DOMIŠLJIJE BREZMEJEN

IN GA JE SIJAJNO RAZISKOVATI V DVOJE. 

Nasmejte se duhovitim potegavščinam, zakrijte svoje oči med napeto grozljivko ali spoznajte, kako se zaključi najlepša ljubezenska zgodba. Isti okus za filme postane najmanjši izziv, ko izveste več o svetovni ugodnosti, ki jo Mastercard vsako sredo vrti v ponudbi kinematografa Cineplexx.

Svoje filmsko doživetje plačajte z brezstično kartico Mastercard ali BA Maestro, saj ob nakupu ene vstopnice drugo pridobite brezplačno!


ŠE TAKO DROBNE POZORNOSTI
 

NAREDIJO DAN.

Člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE ste vsak prvi dan v tednu nagrajeni za svojo zvestobo na bencinskih servisih OMV po Sloveniji. 

Vsak ponedeljek plačujte z brezstično kartico Mastercard ali Maestro in ob nakupu nad 40 evrov prejmite dodatnih 80 točk zvestobe na vaš račun.

Akcija traja do konca decembra 2018.


KER JE ŽIVLJENJA MODNA PISTA

NA KATERI LAHKO BLESTITE V NAJLEPŠI OBLEKI.

Modni stil je tisti, ki govori namesto vas, zato ne izpustite priložnosti, da vsak dan poveste najlepšo zgodbo. To lahko storite le, če svojo omaro polnite z najljubšimi kosi. Ti so vam zdaj s pravo kartico na voljo po navdihujoči ceni.

Vsako soboto in nedeljo plačujte s kartico Mastercard ali BA Maestro ter ob nakupu v trgovinah Modiana in na oddelkih kozmetike in tekstila v blagovnici Maxi uživajte v 10 % popusta.


KER ZMAGOVALCI NE ČAKAJO NA PRILOŽNOST

TEMVEČ JO IZKORISTIJO TAKOJ.

Najsi bo tek, pohodništvo, kolesarstvo, plavanje ali katera izmed zimskih disciplin. Pri vsakem športu so kakovostna izhodišča – znanje, oprema in predanost – ključnega pomena.

Pri njih varčujte le ob dobro preverjenih priložnostih, kot je torkova ugodnost za imetnike kartic Mastercard in BA Maestro v trgovinah Hervis. Vsak torek pri njih namreč pridobite 10 % popusta ob plačilu s kartico Mastercard ali BA Maestro.


KER POTOVATI POMENI ODKRIVATI SVET

OD PRVE DO ZADNJE MINUTE.

Popotnikov cilj je najti nov pogled nase ali na svet, bodisi prek aktivnega raziskovanja ali ležernega uživanja v senci košatih dreves. Naj vas, kot imetnike kartice Mastercard ali Maestro, na pot zapelje prvovrstna ugodnost, s katero boste le še nestrpno odštevali do trenutka odhoda.

V turistični agenciji Sonček vsak teden nastopi Mastercard vikend, ki vam ob plačilu s kartico Mastercard ali BA Maestro prinese 5 % popusta na izbrane aranžmaje.


KER JE ENA RAZVADA NA DAN RAZVAJANJE

IN ŠE ZANJO DOBITE POVRNJENA SREDSTVA. 

Naj vaše naslednje potovanje,  globinsko čiščenje avtomobila in lepotna preobrazba ne ostanejo le pri besedah. Vsak dan je nova priložnost, da odkrijte svojo najljubšo razvado, poenostavite domača opravila ali odkrijete turistično destinacijo v bogati, a ugodni ponudbi, ki je za imetnike kartice Mastercard še ugodnejša.

Na spletni strani 1nadan.si plačujte s kartico Mastercard, saj vam je ob plačilu na kartico povrnjenih 10 % vrednosti nakupa.


KER JE NEPRECENLJIVO LAHKO DOSEGLJIVO

S programom Mastercard® Priceless Cities.

Ustvarjen za vedoželjne popotnike, ki na svojih potovanjih radi raziskujete nepoznano. Kot imetnik kartice Mastercard imate dostop do nepozabnih doživetjih na dosegu roke – zdaj jih morate le še odkriti.

Spoznajte program Mastercard® Priceless Cities, ki povezuje prek 40 najbolj izjemnih destinacij v več kot 70 državah sveta in odpira vrata ekskluzivnim ponudbam, ki se spreminjajo skladno s tokovi mestnega dogajanja.
 

Odkrijte aktualne ugodnosti in spremljajte vse prihodnje novosti na priceless.com.    


KER SO TRENUTKI Z NAJLJUBŠO EKIPO NEPOZABNI

IN DOŽIVETJA MED TEKMO NEPRECENLJIVA.

V Ljudskem vrtu, prvem brezgotovinskem stadionu v regiji, se dandanes na blagajnah kažejo le še plačilne kartice, imetniki kartic Mastercard in BA Maestro pa uživate v posebnih popustih, ki veljajo tudi v navijaški trgovini Vijol'čna bajta.

UGODNOSTI:

  • 1 € popusta ob nakupu vstopnic v vrednosti nad 8 €
  • 0,50 € popusta ob nakupu vstopnic v vrednosti do 8 €
  • 15 % popusta ob nakupu izbranih pijač (voda, Pepsi, Laško Malt)
  • 15 % popusta ob nakupu izbranih jedi (hamburger in hot-dog)
  • 15 % popusta na izbrane navijaške pripomočke

Potrebujete pomoč?

Želite prejemati vam koristne in ustrezne vsebine?
Skrita vsebina

Naročite plačilno kartico in nakupujte na obroke!

Na več kot 4200 prodajnih mestih po vsej Sloveniji lahko nakupujete na 2 do 24 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov!

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.

V najkrajšem času vas bomo poklicali za dogovor o nadaljnjih korakih in potrditvi naročila v izbrani poslovalnici.

Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Hvala za vaš interes.
Na oddano telefonsko številko ali e-naslov vas bomo obvestili o potrditvi sestanka.