Splača se imeti NLB plačilno kartico Mastercard

Preverite, katere ugodnosti čakajo na vas. 


Ob plačilu s kartico Mastercard prejmete dodatnih 25 % popusta na izbrane dodatke za gaming.

Ob plačilu s kartico Mastercard prejmete dodatnih 25 % popusta na izbrane dodatke za gaming.

Akcija traja do 31. 5. 2024.

Preberite več


Ob plačilu s kartico Mastercard prejmete dodatnih 10 % popusta na izbrane video naprave

Ob plačilu s kartico Mastercard prejmete dodatnih 10 % popusta na izbrane video naprave.

Akcija traja do 31. 5. 2024.

Preberite več


Odkrivajte svet na Booking.com in izkoristite do 6 % popusta!

Vsi imetniki kartic Mastercard lahko odslej ob plačilu rezervacije prenočišča na Booking.com prejmete do 6 % popusta na vsako nastanitev s takojšnjim plačilom.

Ugodnost velja do 31. marca 2025.

Splošni pogoji

Preberite več


Booking.com imetnikom premium kartic Mastercard podarja do 10 % ugodnejše nastanitve! 

Uživajte v posebnih ugodnostih na Booking.com z do 10 % popusta ob vsaki rezervaciji s takojšnjim plačilom. Izbirajte med milijoni nastanitev po vsem svetu, od luksuznih hotelov do čudovitih podeželskih hišic ter razvajajte pustolovca v sebi.

Ugodnost velja do: 31. marca 2025

Splošni pogoji

Preberite več


Hertz ponuja 10 % popusta!

Potujte varno in brez skrbi. S široko mrežo lokacij najema vozil po vsem svetu Hertz imetnikom kartice Mastercard zagotavlja 10 % popusta ter številne ekskluzivne ugodnosti v okviru programa zvestobe Hertz Gold Plus Rewards.

Ponudba velja do: 30. junija 2024.

Splošni pogoji

Preberite več


Zapeljivih 10 % popusta na Rentalcars.com!

Odkrijte svobodo na počitnicah ali poslovni poti z zanesljivo izposojo vozil pri Rentalcars.com na kar 60.000 lokacijah po svetu in izkoristite 10 % popusta, ki vam pripada ob vsakem plačilu s kartico Mastercard.

Ugodnost traja do 1. 3. 2025.

Splošni pogoji

Preberite več


Še boljša zaščita vaših spletnih nakupov.

Vaši spletni nakupi niso bili še nikoli tako varni in zaščiteni obenem! Aktivirajte brezplačno zavarovanje spletnih nakupov z NLB Debetno kartico Mastercard® World ali World Elite in izkoristite ugodnosti, kot so zaščita pri nakupu, zaščita v primeru kraje ali nastale škode, podaljšana garancija in garancija najugodnejše cene za spletne nakupe.

Aktivirajte zavarovanje


Še hitrejše potovanje po svetu s storitvijo Hitri prehod.

Potujte po svetu še hitreje in uživajte v manj stresnem letališkem varnostnem postopku.  S storitvijo Hitri prehod, ki vam jo omogočata NLB Debetni kartici Mastercard® World in World Elite, boste le z nekaj kliki v aplikaciji Mastercard Travel Experiences rezervirali hitri prehod in ga uporabili povsem brezplačno. Z NLB Debetno kartico Mastercard World dvakrat letno, z NLB Debetno kartico World Elite pa 10x letno. Otroci do 18. leta lahko z vami vstopijo brezplačno, ne glede na število oseb.

Preberite več


Ker je ena razvada na dan razvajanje.

In še zanjo dobite povrnjena sredstva.  

Naj vaše naslednje potovanje,  globinsko čiščenje avtomobila in lepotna preobrazba ne ostanejo le pri besedah. Vsak dan je nova priložnost, da odkrijte svojo najljubšo razvado, poenostavite domača opravila ali odkrijete turistično destinacijo v bogati, a ugodni ponudbi, ki je za imetnike kartice Mastercard še ugodnejša.

Na spletni strani 1nadan.si plačujte s kartico Mastercard, saj vam je ob plačilu izbranih ponudb na vašo 1nadan edenarnico povrnjenih od 5 % do 10 % vrednosti nakupa.

Akcija traja do preklica.


Ker razumemo, da niste odgovorni za spletne nakupe, ki jih niste storili vi.

Omogočamo vam zaščito z nično odgovornostjo.

Lahko ste povsem mirni, kajti s kartico Mastercard niste odgovorni za nepooblaščene transakcije pri skrbnem in varnem spletnem nakupovanju. Plačajte le nakupe, ki ste jih odobrili s svojo kartico NLB Mastercard. Naročite kartico NLB Mastercard in z njo brezskrbno plačujte na spletu, saj vas ob odgovorni uporabi kartice varuje nična odgovornost.

V primeru nepooblaščene transakcije v trgovini, na bankomatih, prek spleta ali mobilne naprave zlorabo prijavite banki. Dogovor med banko, podjetjem Mastercard in trgovcem nas zavezuje, da vam ob pravilni uporabi kartice in nepooblaščeni transakciji povrnemo znesek.


Ker postavljamo varnost na prvo mesto.

Tudi pri spletnem nakupovanju. 

NLB Pay zagotavlja enostavno in varno plačevanje z biometrijo na spletu, v trgovinah ali pri nakazilih prijateljem. Uporaba biometrije pri plačilnih storitvah, ki se izvede prek prepoznave prstnega odtisa, obraza ali šarenice poenostavi postopek plačevanja, naredi plačila z NLB Pay še bolj varna ter celovito izboljša uporabniško izkušnjo spletnih nakupov.

Biometrija dopolnjuje večstopenjsko potrditev identitete uporabnika ob plačilu na spletu, ki jo predvideva nov standard Evropske zakonodaje – Močna avtentikacija strank, z namenom nižanja števila zlorab pri spletnih nakupih.

Prenesi NLB Pay iz trgovine Google Play ali App Store


Kjer je neprecenljivo lahko dosegljivo. 

S programom Mastercard® Priceless Cities.

Ustvarjen za vedoželjne popotnike, ki na svojih potovanjih radi raziskujete nepoznano. Kot imetnik kartice Mastercard imate dostop do nepozabnih doživetjih na dosegu roke – zdaj jih morate le še odkriti.

Spoznajte program Mastercard® Priceless Cities, ki povezuje prek 40 najbolj izjemnih destinacij v več kot 70 državah sveta in odpira vrata ekskluzivnim ponudbam, ki se spreminjajo skladno s tokovi mestnega dogajanja.
 

Odkrijte aktualne ugodnosti in spremljajte vse prihodnje novosti na priceless.com.    


Potrebujete pomoč?


Skrita vsebina

Naročite plačilno kartico in nakupujte na obroke!

Nakup plačajte na obroke! Na več kot 4200 prodajnih mestih po vsej Sloveniji, do 60 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov!

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.

V najkrajšem času vas bomo poklicali za dogovor o nadaljnjih korakih in potrditvi naročila.

Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Hvala za vaš interes.

Na oddano telefonsko številko ali e-naslov vas bomo obvestili o potrditvi sestanka.