Življenje je prekratko, da ga ne bi izkoristili.

Vsak dan je priložnost za Mastercard ugodnost.

Naroči kartico


KER JE SVET FILMSKE DOMIŠLJIJE BREZMEJEN

IN GA JE SIJAJNO RAZISKOVATI V DVOJE. 

Nasmejte se duhovitim potegavščinam, zakrijte svoje oči med napeto grozljivko ali spoznajte, kako se zaključi najlepša ljubezenska zgodba. Isti okus za filme postane najmanjši izziv, ko izveste več o svetovni ugodnosti, ki jo Mastercard vsako sredo vrti v ponudbi kinematografa Cineplexx .

Svoje filmsko doživetje plačajte z brezstično kartico Mastercard ali BA Maestro, saj ob nakupu ene vstopnice drugo pridobite brezplačno !


KER ZMAGOVALCI NE ČAKAJO NA PRILOŽNOST

TEMVEČ JO IZKORISTIJO TAKOJ.

Najsi bo tek, pohodništvo, kolesarstvo, plavanje ali katera izmed zimskih disciplin. Pri vsakem športu so kakovostna izhodišča – znanje, oprema in predanost – ključnega pomena.

Pri njih varčujte le ob dobro preverjenih priložnostih, kot je torkova ugodnost za imetnike kartic Mastercard in BA Maestro v trgovinah Hervis. Vsak torek pri njih namreč pridobite 10 % popusta ob plačilu s kartico Mastercard ali BA Maestro.


KER POTOVATI POMENI ODKRIVATI SVET

OD PRVE DO ZADNJE MINUTE.

Popotnikov cilj je najti nov pogled nase ali na svet, bodisi prek aktivnega raziskovanja ali ležernega uživanja v senci košatih dreves. Naj vas, kot imetnike kartice Mastercard ali Maestro, na pot zapelje prvovrstna ugodnost, s katero boste le še nestrpno odštevali do trenutka odhoda.

V turistični agenciji Sonček vsak teden nastopi Mastercard vikend , ki vam ob plačilu s kartico Mastercard ali BA Maestro prinese 5 % popusta na izbrane aranžmaje.


KER JE ENA RAZVADA NA DAN RAZVAJANJE

IN ŠE ZANJO DOBITE POVRNJENA SREDSTVA. 

Naj vaše naslednje potovanje,  globinsko čiščenje avtomobila in lepotna preobrazba ne ostanejo le pri besedah. Vsak dan je nova priložnost, da odkrijte svojo najljubšo razvado, poenostavite domača opravila ali odkrijete turistično destinacijo v bogati, a ugodni ponudbi, ki je za imetnike kartice Mastercard še ugodnejša.

Na spletni strani 1nadan.si plačujte s kartico Mastercard, saj vam je ob plačilu na kartico povrnjenih 0,5 % vrednosti nakupa.


KER JE ČAS REDKA DOBRINA

IN ŽE PRIPRAVLJEN OBROK DRAGOCENA REŠITEV. 

Tehnologija je dostavo hrane na dom poenostavila z naročanjem prek spletne strani, ki združuje velikodušen nabor ponudnikov. V stiski s časom ali energijo je dostava na dom hitra rešitev, za imetnike kartice Mastercard pa kot naročena.

Na spletni strani ehrana.si ob plačilu v vrednosti od 8 do 19,99 € prejmete 5 € popusta, ob nakupu v vrednosti nad 20 € pa kar 10 € popusta. Predpogoj koriščenja popusta je shranitev kartice Mastercard v sistem ehrana.si.


KER SO TRENUTKI Z NAJLJUBŠO EKIPO NEPOZABNI

IN DOŽIVETJA MED TEKMO NEPRECENLJIVA.

V Ljudskem vrtu, prvem brezgotovinskem stadionu v regiji, se dandanes na blagajnah kažejo le še plačilne kartice, imetniki kartic Mastercard in BA Maestro pa uživate v posebnih popustih, ki veljajo tudi v navijaški trgovini Vijol'čna bajta.

UGODNOSTI:

  • 1 € popusta ob nakupu vstopnic v vrednosti nad 8 €
  • 0,50 € popusta ob nakupu vstopnic v vrednosti do 8 €
  • 15 % popusta ob nakupu izbranih pijač (voda, Pepsi, Laško Malt)
  • 15 % popusta ob nakupu izbranih jedi (hamburger in hot-dog)
  • 15 % popusta na izbrane navijaške pripomočke


KER JE NEPRECENLJIVO LAHKO DOSEGLJIVO

S programom Mastercard® Priceless Cities.

Ustvarjen za vedoželjne popotnike, ki na svojih potovanjih radi raziskujete nepoznano. Kot imetnik kartice Mastercard imate dostop do nepozabnih doživetjih na dosegu roke – zdaj jih morate le še odkriti.

Spoznajte program Mastercard® Priceless Cities, ki povezuje prek 40 najbolj izjemnih destinacij v več kot 70 državah sveta in odpira vrata ekskluzivnim ponudbam, ki se spreminjajo skladno s tokovi mestnega dogajanja.
 

Odkrijte aktualne ugodnosti in spremljajte vse prihodnje novosti na priceless.com .    


KER JE ŽIVLJENJA MODNA PISTA

NA KATERI LAHKO BLESTITE V NAJLEPŠI OBLEKI.

Modni stil je tisti, ki govori namesto vas, zato ne izpustite priložnosti, da vsak dan poveste najlepšo zgodbo. To lahko storite le, če svojo omaro polnite z najljubšimi kosi. Ti so vam zdaj s pravo kartico na voljo po navdihujoči ceni.

Vsako soboto in nedeljo plačujte s kartico Mastercard ali BA Maestro ter ob nakupu v trgovinah Modiana in na oddelkih kozmetike in tekstila v blagovnici Maxi uživajte v 10 % popusta.


Potrebujete pomoč?