Življenje je prekratko, da ga ne bi izkoristili.

Vsak dan je priložnost za Mastercard ugodnost.

Naročite kartico

ZAMENJATI STARO ZA NOVO

IN ŠE DODATNO PRIHRANITI. 

Nenapisano pravilo je, da mora tehnologija vedno delovati brezhibno. Ste naveličani svojega počasnega osebnega računalnika ali si preprosto želite stopiti v korak s časom? V trgovinah iStyle lahko svoje želje zdaj uresničite in ob tem še dodatno prihranite. 

Izkoristite četrtkovo ugodnost in zamenjajte svoj telefon, tablico ali računalnik za Apple izdelek. Plačajte z brezstično kartico Mastercard ali BA Maestro in na vrednost stare naprave prejmite še dodatnih 150 € popusta na svoj nakup.
 

Preverite podrobnosti akcije, ki traja do konca decembra 2019.


POLNITI SVOJ VOZIČEK

LE Z NAJLJUBŠIMI DRUŽINSKIMI TRENUTKI. 

Največji užitek se ne skriva v materialnih stvareh, ampak v doživetjih in izkušnjah, ki jih omogočajo. Užijte vsak trenutek s svojimi najbližjimi – uživajte v hrani, v njeni pripravi, dragocenih namigih in občasnih spodrsljajih, ki se pretvorijo v neprecenljive nauke.

Plačujte z brezstično kartico Mastercard ali BA Maestro in vsak petek ob nakupu izdelkov blagovnih znamk Uhu, Lino, BIO sadje in zelenjava ter Monte prejmite 30 % D*NARJA na vašo Tuš kartico.

  

Akcija poteka do 31. 1. 2020.


 


KER JE SVET FILMSKE DOMIŠLJIJE BREZMEJEN

IN GA JE SIJAJNO RAZISKOVATI V DVOJE. 

Nasmejte se duhovitim potegavščinam, zakrijte svoje oči med napeto grozljivko ali spoznajte, kako se zaključi najlepša ljubezenska zgodba. Isti okus za filme postane najmanjši izziv, ko izveste več o svetovni ugodnosti, ki jo Mastercard vsako sredo vrti v ponudbi kinematografa Cineplexx.

Svoje filmsko doživetje plačajte z brezstično kartico Mastercard ali BA Maestro, saj ob nakupu ene vstopnice drugo pridobite brezplačno!

 

Akcija traja do konca decembra 2019.


ŠE TAKO DROBNE POZORNOSTI
 

NAREDIJO DAN.

Člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE ste vsak prvi dan v tednu nagrajeni za svojo zvestobo na bencinskih servisih OMV po Sloveniji. 

Vsak ponedeljek plačujte z brezstično kartico Mastercard ali Maestro in ob nakupu nad 40 evrov prejmite dodatnih 80 točk zvestobe na vaš račun.

 

Akcija traja do konca decembra 2019.


KER JE ŽIVLJENJA MODNA PISTA

NA KATERI LAHKO BLESTITE V NAJLEPŠI OBLEKI.

Modni stil je tisti, ki govori namesto vas, zato ne izpustite priložnosti, da vsak dan poveste najlepšo zgodbo. To lahko storite le, če svojo omaro polnite z najljubšimi kosi. Ti so vam zdaj s pravo kartico na voljo po navdihujoči ceni.

Vsak ponedeljek plačujte s kartico Mastercard ali BA Maestro ter ob nakupu v trgovinah Modiana, Modna hiša Maribor in na oddelkih kozmetike in tekstila v blagovnici Maxi uživajte v 10 % popusta.

   

Akcija traja do konca decembra 2019.


KER ZMAGOVALCI NE ČAKAJO NA PRILOŽNOST

TEMVEČ JO IZKORISTIJO TAKOJ.

Najsi bo tek, pohodništvo, kolesarstvo, plavanje ali katera izmed zimskih disciplin. Pri vsakem športu so kakovostna izhodišča – znanje, oprema in predanost – ključnega pomena.

Pri njih varčujte le ob dobro preverjenih priložnostih, kot je torkova ugodnost za imetnike kartic Mastercard in BA Maestro v trgovinah Hervis. Vsak torek pri njih namreč pridobite 10 % popusta ob plačilu s kartico Mastercard ali BA Maestro.

Akcija traja do konca decembra 2019 v trgovinah in tudi na spletu z uporabo kode MASTERCARD10.


KER POTOVATI POMENI ODKRIVATI SVET

OD PRVE DO ZADNJE MINUTE.

Popotnikov cilj je najti nov pogled nase ali na svet, bodisi prek aktivnega raziskovanja ali ležernega uživanja v senci košatih dreves. Naj vas, kot imetnike kartice Mastercard ali Maestro, na pot zapelje prvovrstna ugodnost, s katero boste le še nestrpno odštevali do trenutka odhoda.

V turistični agenciji Sonček vsak teden nastopi Mastercard vikend, ki vam ob plačilu s kartico Mastercard ali BA Maestro prinese 5 - 10 % popusta na izbrane aranžmaje.

Akcija traja do konca decembra 2019.


KER JE ENA RAZVADA NA DAN RAZVAJANJE

IN ŠE ZANJO DOBITE POVRNJENA SREDSTVA. 

Naj vaše naslednje potovanje,  globinsko čiščenje avtomobila in lepotna preobrazba ne ostanejo le pri besedah. Vsak dan je nova priložnost, da odkrijte svojo najljubšo razvado, poenostavite domača opravila ali odkrijete turistično destinacijo v bogati, a ugodni ponudbi, ki je za imetnike kartice Mastercard še ugodnejša.

Na spletni strani 1nadan.si plačujte s kartico Mastercard, saj vam je ob plačilu na kartico povrnjenih 10 % vrednosti nakupa.

 

Akcija traja do konca decembra 2019.


KER JE NEPRECENLJIVO LAHKO DOSEGLJIVO

S programom Mastercard® Priceless Cities.

Ustvarjen za vedoželjne popotnike, ki na svojih potovanjih radi raziskujete nepoznano. Kot imetnik kartice Mastercard imate dostop do nepozabnih doživetjih na dosegu roke – zdaj jih morate le še odkriti.

Spoznajte program Mastercard® Priceless Cities, ki povezuje prek 40 najbolj izjemnih destinacij v več kot 70 državah sveta in odpira vrata ekskluzivnim ponudbam, ki se spreminjajo skladno s tokovi mestnega dogajanja.
 

Odkrijte aktualne ugodnosti in spremljajte vse prihodnje novosti na priceless.com.    


Potrebujete pomoč?

Želite prejemati vam koristne in ustrezne vsebine?
Skrita vsebina

Naročite plačilno kartico in nakupujte na obroke!

Na več kot 4200 prodajnih mestih po vsej Sloveniji lahko nakupujete na 2 do 24 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov!

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.

V najkrajšem času vas bomo poklicali za dogovor o nadaljnjih korakih in potrditvi naročila v izbrani poslovalnici.

Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Hvala za vaš interes.
Na oddano telefonsko številko ali e-naslov vas bomo obvestili o potrditvi sestanka.